Monday, July 25, 2016

Baju nikah @ bertunang @ pertunangan OFfer

Stok clearance!!

Rm199 sahaja..murah dan PASTI berbaloi 😊

Material cantik sgt tau, tak sama mcm diluar sana..kami guna fabric yg berkualiti 😊😊😊

Jom dapatkan segera sementara stok masih ada

Free veil dan pos laju lagi u olllsss

Whatapp 011-39250036

Wednesday, July 13, 2016

Promosi pelamin

Promosi syawal masih diteruskan..jom booking!

Depends pada kekosonga tarikh ye 😊

Kami nak bg diskaun sebanyak rm400- rm600 !!

Byk tu tau....

Whatapo sekarang ke 012-3902581

Tuesday, July 12, 2016

Promosi Pelamin Murah

Sempena syawal yg mulia ini, kami di anggun mempelai menawarkan promosi pelamin saiz rumah pada harga super duper murah!!

Hasil kerja dan pengalaman kami 10tahun dlm bidang ini menjadi pakej lengkap utk kami berikan terbaik utk anda..

Jom dapatkan DISKAUN sebanyak RM400   hanya dlm jangka masa promosi ini..khas utk majlis anda yg berlangsung dari july- dec 2016 😊

Whatapp kak yus for more info!

012-3902581

Monday, July 11, 2016

Maaf zahir dan batin

Selamat hari raya dari kami di anggin mempelai butik 😊

Maaf zahir dan batin sekiranya ada salah dan silap kami pada anda pelangan yg kami kasihi 😍

Goodies @ doorGift utk tetamu

Masih mencari2 doorgift yg sesuai utk para tetamu di majlis perkahwinan atau kenduri kendara?

Tak perlh bersusah payah dan menghuru-harakan rumah..kami bantu anda!

Penghantaran terus ke lokasi anda sekitar selangor dan k.l 😊

Cantik, kemas, sedap dan pastinya disukai ramai..tak membazir yg pastinya 😊

Jom tempah sekarang sementara promosi berlangsung!!

Whatapp ke 012-3902581 for more info 💋

Thursday, June 16, 2016

Baju cantik dan murah, kualiti material the best!

Kos nak tempah baju sendiri agak mahal tau sekarang ni..kalau double lining lagi la...harga pon double!

Bagi material fabric pulak, kalau setakat nak beli 6-7 meter..harga nya confirm mahal juga..tak caya?? Try g jakel 😁

Kos material je dlm rm150++, campur kos tempah rm150++, tempah manik lagi....emmmmmm...

Baju grand2 nak pakai bila lagi ye pas majlis nanti?? 😅

So, nak jimat..jom beli siap!

Harga kami dr rm199-rm329 shj..siap bg veil bernilai rm8p FREE! Nak lagi free..pos laju pon kami tanggung 💋

Berbaloi2 u ollllssss...

Whatapp kak yy segera sbb stok kami cepat susut..takut warna ada, saiz abis..saiz ada, warna paberet anda lak abis..hehe..grab cepat okay!

012-3902581

Baju Tunang @ Nikah Cantik Harga Mampu Milik

As salam...

Salam ramadhan 😊

Jom tgk warna2 baru utk koleksi terkini by Damara Signature 💋

Kualiti kami sgt bagus dan berbaloi utk wang anda tau..jahitan kemas dan double lining!

Nak tempab di tailor kalau baju berlining ni paham2 je la harga nya kan...double juga..tapi kami bantu anda, beli siap je senang 😊

Terus boleh pakai, harga pon super murah..tak caya?? Cuba buat kita2 sendiri dulu ya..

Jom tgk warna2 baru dr kami..berminat whatapp terus kak yy 011-39250036

Sunday, May 22, 2016

Promosi Pakej Lengkap 2016

Sempena ulang tahun ke-10 anggun mempelaj butik, kami nak bagi anda pakej promosi pada harga yg sgt berbaloi

Rm1499 shj,
- pelamin saiz rumah
- makeup 1x
- baju sanding sepsang
- aksesori lgkp pgtn
- free bantal nikah 2 bj

Jom..bagi majlis july-dec 2016, masih tercari2 butik yg sesuai..boleh booking bersama kami ya..

Jgn perjudikan majlis bersejarah anda..pilih butik yg betul2 berpengalaman dan pakar dlm bidang ini 😊

Whatapp kak yus yusof
012-3902581

Baju Bertunang, Nikah @ Bertandang utk dijual

As salam..

Nak share design terbaru dr Damara Signature!

Apa yg best utk koleksi terkini kami??

Material yg kami guna sangat2 High kualiti . Shifon dibahagian luar sememangnya menjadikan Dress ini nampak Esklusif dan sgt Flowy..
jgn risau, Utk bahagian dalam, kami gunakan material yg TIDAK JARANG dr fabric Velentro yg sgt berkualiti dan terbaik!

Kebanyakan baju2 yg dijual dipasaran on9, mengunakan lining dr jenis kain yg sgt Nipis dan murah..tapi, bagi koleksi Damara signature ini, kami gunakan material yg sgt esklusif buat memuaskan hati anda 😊

Dijual pada harga mampu milik, sgt2 berbaloi tau u ollsss..

Ada lagi yg Best!!

Free Veil dan pos laju 😍

Veil saiz L yg bernilai rm100 kami bg secada percuma je...

Emmmm...rugi tak grab awal sementara stok dan saiz masih ada ni..

Whatapp terua ke 011-39250036 okay 😊

Monday, May 16, 2016

Pakej perkahwinan Pengantin Muslimah @ Merbau Sempak, Sg Buloh

Pengantin kali ini adalah antara yg paling menjadi regular customer di anggun mempelai butik..

3 pasangan dari family ini telah mengambil pakej dari kami..alhamdulillah ☺

Seperti biasa, teknik dan konsep muslimah adalah yg kami tekankan kepada pasangan ini..

Jom layan gambar..dan mcm biasa solekan muslimah yg pastinya mengutamakan kesederhanaan, tetapi pengantin still tampil cantik dan sweet!!

Tanpa cukur kening dan tanpa pengunaan fake eyelash tau..sgt patuh syariah ☺

Berminat nak booking kak yus utk majlis anda, whatapp terus ke 012-3902581

Wednesday, April 13, 2016

Promosi Dress @ baju Nikah murah

Cepat-cepat...

Promosi kami dah nak tamat!

Sangat2 berbaloi tau, design cantik pada harga murah..

Ye..nak custommade baju sekarang tak mutah dah tau, kos harga kain..tempahan, jahitan manik lagi..sedia kan je la dlm 400-500..rm

Kami bantu mudahkan anda 😊😊😊

Dress tersedia cun pada harga tak sampai pon Rm200!!!

Yessss..

Hanya pada harga rm199 shj termasuk POS LAJU!!

WHATAPP SEGERA SEBELOM STOK ABISSSS

011-39250036
011-39250036
011-39250036

Sunday, April 10, 2016

Solekan @ makeup Pengantin muslimah Berpurdah

As salam..

Nak share satu story pasal pengantin kak yy last week 😊

Kak yy dag deal lama dgn sis ni utk solekan bertandang..mcm biasa deal hanya melalui whatsApp 😊

Senang keje ngan adik ni, makeup mcm biasa kak yy buat tapi bila da mengenakan purdah, hanya nampak bajagian mata je..tp tak pe, keindahan yg lain2 hanya suami dia je yg nampak masa tu 😊😊😊

Mcm biasa, tanpa pengunaan bulu mata palsu dan tanpa cukut kening!

Alhamdulillah impian kak yy nak fokus pd pengantin muslimah makin dipermudahkan allah..

Yg nak booking solekan with kak yy rojer cepat tau..pengalaman hampir 10 thn insyallah x menghampakan anda

Whatapp terus ke 012-3902581

😘😘😘😘

Wednesday, April 6, 2016

Baju nikah @ tunang @ bertandang @ sambut menantu cantik dan Murah

As salam..

Tahun ni majoriti pengantin2 semua nak bajet2 kan.. ekonomi kurang stabil katanya😊.

Tak pe, membazir pon tak bagus kan..

Ikut kemampuan dan bersederhana lebih baik!

Utk itu, kak yus @ anggun mempelai butik telah keluarkan jenama baju sendiei tahun ini..alhamdulillah, sedikit lagi penambahan kepada bisnes sedia ada.

Apa yg best pasal brand terbaru kami ni??

Kami cuba utk bantu pengantin2 diluar sana utk mendapatkan busana perkahwinan pada harga mampu milik 😊😊😊

Design yg cantik, gojes dan pada harga yg sgt berpatutan..

Kalau nak beli kain sendri, tempah jahit , tempah jahitan manik lagi..sepasang baju akan cecah rm500++ gak kan..nak2 lagi kalau menyerah diri kat jakel 🙊🙊🙊

So, bg yg nak simple tapi cun pada harga yg sgt2 berpatutan..boleh pilih dr koleksi kami ni ye..ramai yg dah dapatkan dan majoriti semua sgt2 berpuas hati .alhamdulillah...

Siap ada free gift lagi utk anda...itu salah satu kami menghargai anda 😊

Jom tengok koleksi yg ada..berminat jgn lambat utk whatapp kak yy tau. Takut saiz atau stok abis pulak..

Luv u ollsss ..muuaahh ciked!

Jgn lupa whatapp ke 011-39250036

Tuesday, April 5, 2016

Pengantin Muslimah @ shah alam

As salam 😊

Kali ni kak yus nak story mengenai majlis wedding last week by anggun mempelai butik.

Pasangan Dr Munirah dan firdaus..sama cantik sama padan 😊

Bermula dari makeup pernikahan, makeup majlis resepsi , busana perkahwinan, aksesori lgkp pgtn dan pelamin khemah khas utk bergambar.

Ok..

Nak share atucara yg menarik kali ni, setelah kak yy berbincang dgn pgtn pempuan yg nak solat bila masuk waktu zohor, tapi majlis berarak nak buat sebelum masuk waktu solat...haaaaa...mcm ne tu ye 😁😁😁

Bg yg nak majlis berkat mcm ni, bleh tiru atucara kami ni 😅

Sebelum solekan dimulakan, pengantin ambil air wuduk dahulu..dan bermulanya proses tahan kentut disitu 😆

Selesai makeup, terus ke majlis berarak pengantin pada jam 12.45 tghr. Dan pengantin terus diarak ke meja makan beradap..jamah makan sedikit dan masuk je waktu solat, terus masuk kebilik utk solat zohor dan kembali kepada tetamu utk sesi bergambar!

Emmm...mesti ramai tertanya2 mcm mana nak jaga air semayang masa majlis bersalaman dgn pgtn lelaki kan??

Hehe.. tgk pada gambar yg kak yy ambil utk majlis mkn beradap sebelum pgtn solat tu, pgtn mengunakan hand sock @ stokin tangan utk elak air sembahyang terbatal 😊😊😊

Setle solat..hand sock boleh cabut laaa ..

Nak dpt majlis yg berkat, perkara yg allah wajibkan kena dahulukan juga kan 😊

Jgn disebabkan makeup, majlis dan tetamu yg dtg kita abaikan waktu solat ..

Ingat mengigati amalan muliakan..cheeewaaahhh ☺☺☺

Dan satu lagi lupa nak story..pastinya makeup kali ni pon syariah compliance!

Tampil cantik, sweet tanpa perlu cukur kening dan tanpa perlu bulu mata palsu 😊

Ok, jom layan gambar!

Thursday, March 31, 2016

Baju Nikah @ bertunang @ kawin Murah & cantik

As salam...

Mesti ramai yg nak berjimat cermat pada tahun ni kan..tapi bagi bakal pengantin, mengadakan majlis perkahwinan pastinya memerlukan kos yg tinggi juga.

So, antara cara yg boleh anda pilih utk tidak menyusahkan kedua-dua pihak adapah dengan menjalankan majlis yg sederhana 😊 . Tak berlebih-lebihan dan yg penting majlis yg diberkati allah.

Antara inisiatif pihak kami dianggun mempelai utk membantu anda adalah dengan menyediakan koleksi pakaian yg cantik,gojes dan mampu milik!!

Material dress ni kami buat dari fabric shifon yg pastinya nampak esklusif dan cantik beralun. Demgan jahitan full lining dan kemasan manik dan perincian yg simple tapi gojes. Less is more kata org ☺️

Didatangkan dengan pelbagai saiz dan warna, stok kami mmg cepat abis tau..

So bg anda yg nak dptkan cepat2 whatapp kak yus yusof tau..

Whatapp ke 012-3902581

Jom layan gambar...

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Sunday, March 20, 2016

Makeup @ Solekan Pengantin Muslimah

makeup @ Solekan kali ni pastinya berkonsepkan pengantin muslimah juga 😊

Utk majlis kali ini, pengantin yg manis ni berada di puncak alam selangor. Apa yg menarik tentang majlis sis ni, Majlis pertunangan, majlis pernikahan dan majlis perSandingan adalah dijalankan dalam mada satu hari sahaja!

menarik kan..jimat pon jimat 😊

utk edisi makeup utk atucara majlis mcm ni, biasanya kak Yy akan dt makeup pd awal pg dan stay disana sehingga habis majlis nikah dan pertunangan. After majlis tersebut, br kita akan tukar makeup kepada makeup yg lebih heavy utk majlis sanding @ resepsi 😊

jom layan gambar pengantin ni, siap ada komen puas hati dr pasangan ni..

syukur alhamdulillah..

yg berminat nak rasa touch by kak yy boleh booking segera tau!

whatapp terus ke 011-3902581

Wednesday, March 16, 2016

Pelamin rumah @ Puncak alam

ramai yg tanya kak yus, warna pelamin apa yg sesuai utk semua jenis warna baju persandingan?

nak guna utk majlis nilah sekali pon boleh..tak nampak serabut.

meh nak share pic utk majlis last week..minggu yg agak mencabar kami anggun mempelai team 😊

cuti sekolah la katakan..byk wedding dan byk juha terpaksa kami tolak utk menjamin kualiti terbaik utk customer yg dah booking awal.

Warna2 cream..pearl white mcm ni sgt sesuai tau..mix pula dgn bunga2 yg soft colour.less is more omputih kata 😊

tak perlu sarat2 utk nampak lebih esklusif.

berminat nak tempah? whatapp terus okay. yg penting nak kami tekan kan..pengalaman kami yg allah bg selama 10 thn dlm bidang ni insya allah tak menghampakan anda.. jgn pertaruhkan majlis anda dgn butik yg anda tak pasti kewujudan dan kemampuan hasil kerja mereka okay. bukan nak kondem..just utk anda lebih berhati2..cari, pilih yg terbaik utk majlis anda. tp biar demand setanding bajet okey 😁

whatapp 0123902581

Sunday, March 6, 2016

Pelamin Dalam rumah @ Tasik puteri rawang

Pelamin request by our customer!

simple , cantik dan kemas 😊

whatapp ke 012-3902581