Friday, January 29, 2016

Pelamin mini Murah

Pelamin Mini Bajet 2016 !!

khas utk Majlis pernikahan & Pertunangan..

pm atau whatapp kami segera utk harga promosi ini.

hanya utk majlis yg berada di sekitar k.l - Selangor..
FREE TRANSPORT CHARGE @ minimum transport charge utk kawasan yg lebih 30km dr lokasi kami-shah alam.

terhad kepada 10 pelangan terawal shj.
(tertakluk pd kekosongan tarikh)

whatapp "promosi Pelamin Mini" ke
012-3902581
012-3902581
011-3902581

Pencuci wanita Menghilangkan masalah keputihan

PROMOSI..PROMOSI !!!

Dapatkan Dengan hanya Rm34 TERMASUK POS LAJU 😊

sgt2 berkesan utk Wanita yg sayangkan dan mementingkan bahagian ehemm..ehemmm 😘

vanilla..sedap tau baunye..
khasiat2 lain pun byk, sbb produk kami ada 6 bahan...

kami ulang...

6 bahan yg 👍👍👍👍 dan efektif!

dgn kelulusan KKM..selamat digunakan.

whatapp ke 012-3902581

cuba dulu..Lupakan Yg lain 😊

Pakej Perkahwinan 2016

alhamdulillah..masuk tahun ke-10 dah anggun mempelai 😊

ni antara job terkini utk sesi 2016..jom tengok pic2 dr kak yus 😊

pengantin yg sama cantik sama hensem ni dinikahkan pd 22jan 2016 dan majlis resepsi pada 24jan 2016.

majlis berlangsung di Dewan Gasing, K.L..

tema yg dipilih, Merah u olllsss...mmg mantop 😊

jom skodeng gambar pengantin ni..

yg berminat nak pakej bersama kami, whatapp ke 012-3902581 segera ya.. dgr cerita ada harga DISKAUN dlm bulan jan-feb ni..utk majlis anda yg berlangsung pd 2016 ni!

Wednesday, January 27, 2016

Pelamin Mini Murah @ Pelamin mini Bajet

Pelamin Mini Bajet 2016 !!

khas utk Majlis pernikahan & Pertunangan..

pm atau whatapp kami segera utk harga promosi ini.

hanya utk majlis yg berada di sekitar k.l - Selangor..
FREE TRANSPORT CHARGE @ minimum transport charge utk kawasan yg lebih 30km dr lokasi kami-shah alam.

terhad kepada 10 pelangan terawal shj.
(tertakluk pd kekosongan tarikh)

whatapp "promosi Pelamin Mini" ke
012-3902581
012-3902581
011-3902581

Monday, January 25, 2016

Jubah Muslimah MURAH

SALE !! khas utk MUSLIMAH

Muslimah Attire - Syariah Compliance

High kualiti fabric dan jahitan pada harga RENDAH

Normal price..RM129

NOW !!!

RM98 shj 😊😊😊😊

✔Gold Zip dibahagian dada
✔hidden Zip dibahagian lengan
✔fabric high kualiti Satin Silk
✔Tak melekap dibadan
✔5 colour + pelbagai saiz

whatapp 011-39250036

Sunday, January 17, 2016

baju Pertunangan dan pernikahan murah

nak Baju yg nampak kemas dan simple tapi menyerlahkan penampilan anda di majlis pertunangan atau pernikahan anda?

Harga pun nak yg bajet2 je..

koleksi ni sesuai utk anda. Princess cutting sgt cantik bila dipakai tau!

fabric nye pun esklusif..

harga promosi bln ini hanya rm199 shj 😊

normal pricw rm259 tau..so jimat byk kan...

whatapp " promosi damara" ke

011-39250036

Thursday, January 14, 2016

Baju Dinner utk Dijual

tercari2 baju utk majlis Dinner @ mkn malam..utk majlis2 formal atau pun sesuai juga utk majlis pertunangan atau pernikahan??

design terbaru dr DAMARA SIGNATURE ni sgt sesuai utk anda 😊

terdapat dlm 3 colour dan saiz!

harga sangat2 berpatutan tau sis... sangat2..

material dutchess yg sgt cantik utk cutting ala princess dihiasi pula dgn songket asli dibahagian pergelangan tangan dan dada...so Esklusif!

ada tambahan 'Blink2' lagi di dada...

harga???

now tengaj oFfer u olllss...

NORMAL PRICE rm259

now OFFER sepanjang JAN 2016,

RM199 shj..murah kan...

tak percaya? sis boleh pergi tanya harha kain dutchess di jakel or mana2 kedai fabric..SEMETER dah berpuluh ringit tau dan bajh ni perlukan lebih 5 meter utk sepasang so cer kira berapa kosnya... nak tempah lagi...confirm lebih dr harga promosi kami ini 😊

so mcm ne??

jom order..

whatapp terus ke 012-3902581 segera okay

limited stok!

Makeup @ Solekan Pengantin Muslimah

Kepakaran kak Yy hampir 10thn dlm bidang ini antaranya adalah dlm bidang solekan pengantin..dan kini solekan yg khasnya utk pengantin Muslimah 😊

nak nampak kemas, cantik manis dihari bahagia..tanpa perlu trim kening dan pemakaian bulu mata palsu?

insya allah..kami boleh bantu anda 😊

bagi bakal pengantin yg inginkan teknik solekan mcm ni, kindly contact kami segera ya 😊

pm terus utk booking atau whatapp terus ke 012-3902581

Monday, January 11, 2016

Koleksi baju pengantin Songket Esklusif

as salam semua...

hr ni kak yus nak update koleksi terkini dr anggun mempelai butik iaitu baju songket esklusif yg sangat..sangat...sangat cantik colournye...

sesuai utk tema perkahwinan warna biru, putih atau soft pink!

sbb nya..songket ni ada kombinasi ketiga2 warna tu...

nampak soft dan sejuk je mata memandang 😊

so...open utk booking dan sewaan.

jgn lengah2 utk booking okay!

harga sgt berpatutan dgn aksesori yg lengkap dr hujung kepala hingga hujung kaki..

tak payah pening2 nak g cari tudung..kasut dan bunga tangan bagai..

semua kak yus sedia kan!

nak tau details bleh whatapp terus ke
012-3902581

😘

Saturday, January 9, 2016

Jubah @ Dress muslimah

as salam..

lama kak yus tak menaip panjang2.. haru ni rasa nak nak story sket perkembangan terkini bisnes yg da masuk tahun ke-10thn ini..alhamdulillah.., 😊

Produk terbaru kami adalah koleksi jubah @ dress khas utk kaum muslimah yg mementingkan pakaian yg cantik dan patuh syariah.

alhamdulillah..diberi kepakaran dlm bidang ini disamping sedikit pengalaman yg ada, maka terhasillah Brand terbaru dari kami.. "Damara Signature"

jgn lupa utk follow kami di ig, page fb dan blog ini utk lebih koleksi2 terkini yg mmg mantop 😊

kenapa pilih jubah @ dress?

sbb kami nak bantu muslimah semua utk menutup aurat dgn lebih baik dan sempurna disamping bergaya secara sederhana tapi cantik..emmm..mcm ne tu??

tunggu tau...kami update koleksi2 terkini nanti 😊

yg berminat nak beli boleh rojer2 kami di whatapp

011-39250036

😊😊😊

Monday, January 4, 2016

baju Dinner , bertunang atau nikah utk dijual

hai sayang2 semua 😊

nak beli baju yg namoak elegant, simple tapi kemas tak?

kami ada koleksi baru..yg penting.. MURAH!!

Dgn kombinasi fabric dutchess@ bridal satin yg sememangnya nampak kemas diggayakan..ada juga element songket yg kami sertakan sekali kat design ini!

mmg cantik digayakan utk majlis dinner dan utk nikah @ pertunangan..juat tambah veil bagi nampakkan lg cantik dan sopannya seorg bakal pengantin 😊

ada pelbagai warna, dan juga saiz tau..

jom cuci2 mata..berminat boleh rojer kak yus kat whatapp okay

011-39250036

Makeup pengantin muslimah @ kg melayu subang

pengantin cantik manis kali ni, namanya farah..sweet sgt orgnye 😀

Memilih anggun mempelai butik utk majlis pernikaham dan resepsi keesokan harinya..

dgn kulit muka yg bersih, senang sgt2 kak yus nak makeupkan 😁

kata farah..dia sgt suka design pelamin yg team anggun mempelai buat utk dia.simple tapi nampak cantik dan kemas!

dan..bab makeup juga..mmg kepakaran kak yus dlm bidang ni. tanpa bulu mata palsu dan tak perlu trim kening, anda still boleh nampak cantik dan manis dihari bahagia..

jom layan gambar sis ni..

utk anda yg masih tercari2 busana, makeup yg berlandaskan syariah..boleh whatapp kak yus terus okay!

whatapp 0123902581

Wednesday, December 23, 2015

Makeup @ Solekan Khas utk pengantin muslimah

meh nak up satu gambor makeup last week..

lain org lain teknik..bg yg suka makeup yg nampak soft, natural dan less is more omputih kata..teknik ni sesuai utk anda. nampak simple, tp teknik ni lg mencabar ye nak dibuat 😁.. ala2 retis gitew..
dan yg uniknya..

tanpa cukur kening & tak pakai bulu mata palsu ..

apa yg best pasal makeup ni lagi??

emmmm...rata2 customer kak yus mmg puas hati, alhamdulillah..

tak nampak bedak yg tebal sampai pecah2 bila terlebih senyum 😁.. dan yg penting syariah compliance okay! disulami pula dgn sedikit pengalaman yg mencecah 10thn dlm bidang ini..insya allah anda puas hati 😊

bg yg berminat boleh whatapp kak yus terus..tertakluk kepada kekosongan tarikh tau sayang2 semua..

so kalau minay dan dah ada date majlis..boleh booking segera tau!

whatapp ke 012-3902581

minggu yg sgt2 bz bermula hari ni...bismillahirahmanirrahim..semoga dipermudahkan urusan minggu ni dan penutup utk thn 2015 💪💪💪

Saturday, December 5, 2015

sewaan Baju pernikahan Murah

Sempena sale akhir tahun 2015 ni..kami dianggun mempelai juga ada buat promosi diskaun hebat juga ye u olls 😊

jom booking segera busana @ baju perkahwinan @ pertunangan anda dgn kami...

utk entry kali ini..admin nak buat promosi utk baju yg sesuai utk digayakan dimajlus pernikahan anda.

nak jimat..anda boleh dapatkan baju sewa dr kami dgn harga berpatutan. sbb apa sewa lebih jimat dan berbaloi??

meh nak story sket 😁

baju2 sewaan biasanya kualiti lebih baik dr yg anda beki sendiri oada harga yg murah..senang citer, mmg beli sendiri kemungkinan anda boleh dpt pada harga yg murah dan plg ptg baju tu boleh simpan terus!

tapi..tahukah anda... baju itu kurang kualinya dr segi fabric dan paling ptg, ada kemungkinan baju yg anda gayakan utk majlis bersejarah anda itu akan sama dgn tetamu yg hadir..hehehhe...cuba pikir2kan..kemungkinan tu ada kan..

ok..berbalik pd berjimat, jika anda beli sendiri baju utk majlis anda..anda juga perlu keluarkan duit utk beli shawl, veil dan juga aksesori2 lain utk nampak lebih mengancam kan...soooo..dimana jimatnya disini? bila la gak nye ye kita nak pakai veil yg kita beli tu? emmm....

berbanding dengan sewaan..anda dah tak perlu pening kepala. segala2nya disediakan dan anda hanya perlu pakai dan siap! 😊

so..bijak memilih okay..pikir2kan.

oppppsss..sori, panjang pulak cerita utk entry kali ni..hehe..

nak tau harga busana BARU dibawah ini? harga sewaan berserra aksesori lgkp tau, tp hanya utk perempuan shj..

RM299 Shj u Olllssss...berbaloi2.. 😘

nak contacy siapa??

whatapp terus ke 012-3902581 okay.. 😘😘😘

Thursday, December 3, 2015

Pakej Perkahwinan lengkap 2016

Promosi hebat 2016 sedang Berlangsung
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

harga Berpatutan Setanding pengalaman kami 😊

jommmm..dapatkan pakej2 hebat dr kami 😘😘😘

sempena Anniversary Kami di Anggun Mempelai Butik yg Ke-10 tahun 💕

whatapp ke 012-3902581 segera!

*hanya utk 20 pelangan terawal shj
*tertakluk kepada kekosongan tarikh
*cover area k.l-selangor terutama lembah klang

Thursday, November 26, 2015

busana Pengantin @ Baju Pengantin BARU utk dijual

Bg anda yg masih tercari2 busana pernikahan @ Persandingan utk majlis anda..

Nak yg simple tapi cantik, kami ada busana khas utk anda!

khas utk Pengantin Muslimah yg mementingkan penjagaan aurat. busana ini amat sesuai utk anda..

bukan shj nampak sopan dan selesa mahal cantik utk anda 😊

whatapp kami di 012-3902581 for more info 😘

Promosi Sewaan Baju pengantin murah, cantik

pRomosi Nov 2015 bakal berakhir!

grab cepat.. utk majlis dec 2015 - 2016

mengapa Pilih koleksi kami??

✔Busana terkini
✔koleksi BARU
✔Aksesori lgkp
✔Harga Sangat Berpatutan dgn KUALITI terbaik
✔penGalaman hampir 10 thn!

whatapp terus ke 0123902581 😊

Monday, November 23, 2015

makeup pengantin @ solekan pengantin Muslimah

alhamdulillah...

dahulukan allah dlm segala hal, allah permudahkan segala urusan kerja kita.

ape kena mengena tazkirah kak yus ni ek..hehehehe...

ok, bagi yg nak dapatkan solekan pada majlis berbahagia anda..dan anda seorg yg mementingkan penjagaan aurat, dan inginkan solekan yg nampak natural tapi tahan lama dan tak terlalu over..dannnn
yg paling penting solekan yv berlandaskan syariah, iaiti tanpa mencukur kening dan tanpa pengunaan bulu mata palsu..emmmm.... boleh contact dan booking kak yus okay! semestinya kepakaran kak yus la bab2 mcm tu..10 tahun dlm industri ini, insyallah boleh beri terbaik utk anda 😊

whatapp ke 012-3902581 segera okay..sebelum sesi 2016 fully booked!

jom tgk gambar pgtn last week..utk pernikahan..😊

Wednesday, November 18, 2015

Baju @ Busana Pengantin Muslimah Koleksi terbaru untuk Dijual

Promosi Terkini.. Busana Pengantin  Esklusif by

Pastel Dè Anggun
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Koleksi utk dijual, Harga sangat berpatutan setanding kualiti busana yg esklusif!

Dengan koleksi Pelbagai Warna2 PASTEL, sejuk mata memandang..

Busana khas utk Pengantin Muslimah yg pastinya menutup Aurat anda dan patuh Syariah..

whatapp "pastel" ke 012-3902581 utk mendapatkan harga promosi pembukaan!

*hanya kepada 10 pelangan terawal shj 👍👍👍

peluang cari duit

berhenti Mengeluh, Usaha tambah income
------------------------------------------------------------------

khas utk suri Rumah, ataupun wanita berkerjaya tapi nak cuba2 buat side income.. berita baik utk anda.

kami dlm proses mengeluarkan satu produk jenama baru dibawah Anggun Mempelai Muslimah.Dengan izin allah, akan dilancarkan awal 2016 nanti.. (tinggal sebulan lebih je lagi)

matlamat kami, utk bantu lebih ramai org menjana income utk menyelesaikan masalah beban perbelanjaan anda diluar sana.Pastinya margin @ keuntungan yg akan kami bg pd ande sebagai agen tinggi utk produk ini..

Apa produk nye?? Tunggggguuu....yg pasti anda tak perlu keluar modal tinggi, yg kami mahu kerajinan dan kesunguhan shj 😙

follow kami selalu di page, ig or blog okeyyy

*skema semacam lak ayat memalam ni 😁😁😁..dah2 sebelum tido pikir2kan okey...tak rugi mencuba.