Sunday, March 22, 2015

Kelas makeup pengantin basic to advance

Makeup kelas intensive (Basic to advance)

Date : 12 april 2015
Time : 10pg till 4pm
Tempat : shah alam
Fee : Rm350

Jumlah peserta hanya 3-4 org shj..
MORE FOKUS!!
FREE goodies beg bernilai RM50 !!

- sijil disertakan!
- Cara pemakaian base yg cantik & tak tebal tapi makeup tahan lama
- TEKNIK KENING tanpa cukur
- TEKNIK bulu mata lebat tanpa pemakaian bulu mata palsu
- shading utk semua jenis muka
- colour eye shadow & lip stik yg bersesuaian
- TIPS2 makeup dari  MUA  yg berpengalaman hampir 9 tahun dlm bidang solekan artis & pengantin

Tempat terhad..whatpp segera 012-3902581

Sunday, March 15, 2015

Makeup pengantin Muslimah @ kelana jaya

Makeup utk majlis bertandang sis wani..
Dari nikah, resepsi belah perempuan dan ini utk majlis bertandang..

Alhamdulillah seselai sudah 😊

Special utk makeup by sis yy kali ini, tanpa cukur bulu kening & TANPA pengunaan bulu mata palsu!!

So pengantin ambil air sembahyang b4 makeup..than selepas mkn beradap boleb terus solat zuhur sebelum melayan tetamu yg datang 😊😊😊

Jom layan gambar!

Tuesday, March 10, 2015

Makeup pengantin muslimah @ klang

Laat week 6& 7 march 2015 berlangsung majlis pernikahan & persandingan lovely customer from klang ni..

Full pakej andaman with anggun mempelai dr nikah, bersanding dan majlis bertandang pada 14march nanti.

Request nak makeup yg soft..TANPA CUKUR KENING & TANPA BULU MATA PALSU !

in sya allah..itu kepakaran kak yus 😊😊😊

Busana sanding juga dr koleksi terbaru anggun mempelai!

Jom tengok hasilnya..

Yg berminat boleh whatapp ke 012-3902581

Baju pengantin muslimah Baru untuk dijual

As salam..

Bagi bakal pengantin yg masih tercari2 baju @ busana utk majlis pertunangan, pernikahan atau persandingan boleh dapatkan terus dr kami 😊

Harga sangat berbaloi..tak payah susah2 tempah.

Colour pon ada pilihan..

Dan..sempena promosi ini kami bg FREE
- veil
- shawl
- bunga tangan artificial

Whatapp kami segera utl dptkan harga promosi ini

Whatapp "busana jual" ke 012-3902581

Tuesday, March 3, 2015

Baju pengantin murah untuk sewaan

Atas sambutan yg amat mengalakkan..

Promosi kami diteruskan utk bulan ini!!

- Sewaan busana pengantin Lengkap
- aksesori lengkap pgtn
- bunga tangan
- payung

Harga serendah rm499 - rm699 shj!!

Sgt berbaloi dgn koleksi yg baru dan sgt cantik!

Whatapp "promo busana" ke 012-3902581 utk lebih lanjut 😊

Makeup bertandang @ Roof Garden Hotel bukit Jelutong shah alam

Makeup utkmmajlis bertandang ni kami buat di roof garden hotel shah alam..

Agak laat minit pgtn ni deal witb kak yy sebabnya mak andam b4 tu wat hal katanya..tak pe..rezeki kak yus la nampaknya kan... 😘

Couple ni mmg chomeelll... senang bekerja ngan diorg..

So...jom kita layan gambar!

Nak booking makeup with kak yus??
Whatapp 012-3902581

Makeup pengantin muslimah @ merbau sempak sg buloh

Makeup with this sweet gurl kami deal last minit.. tapi hasilnya tak nampak laat minit okay! 😊

Mcm biasa kak yy akan sampai on time..dan mcm biasa juga tak pernah jumpa ngan pgtn2 ni b4 ni coz kebanyakan kami deal only on whatapp 😊

Utk pengantin kali ini..kening agak tebal dan kasar, opppsss sori lupa ambik pic b4 makeup!

Tapi..makeup ni tanpa cukur kening tau, mcm biasa kak yy just guna teknik gam utk cover kening2 yg tebal tu supaya nampak kemas dan nampak rapi..

Dengar mcm senang je kan teknik tu..tp, hanya yg berlengalaman je tau yg bleh buat agar nampak cantik dan kemas! Org pun tak perasan kening tu sebenarnya tiada dicukur langsung..

Ok..jom tgk koleksi gambar!!

Yg berminat nak booking, whatapp terus okay..012-3902581

Makeup pengantin muslimah @ saujana utama sg buloh

Makeup yg ni deal terus with hubby pgtn perempuan..mcm biasa just on whatapp.

Utk majlis bertandang sebelah lelaki di saujana utama sg buloh.

Dan alhamdulillah..pasangan ni pon sgt berpuas hati dgn hasil kerja kak yy 😊😊😊

Mcm biasa, tanpa trim kening okay!

Anda pun nak juga makeup yg nampak soft, tak nampka "keras" tapi still boleh bertaham berjam2??

Jom booking with kak yy, 9 thn pengalaman.. in sya allah tak menghampakan anda.. 😘😘😘

012-3902581

Makeup pengantin muslimah @ seky 7 shah alam

Sweet sgt couple ni..
Macam biasa customer yg booking makeup with kak yus yusof hanya melalui whatapp @ sms @ call 😊

Alhamdulillah atas kepercayaan anda..
9 tahun dlm bidang ini, mmg kak yy sgt pentingkan menjaga kepercayaan org dan menjaga masa!

In sya allah on time seperti dijanjikan 😊

Ok, berbalik pada makeup kali ini..
Syukur sgt pengantin perempuan dan lelaki sgt berpuas hati dgn makeup bertandang ini.

Coz, kata mereka..makeup sblm ni nikah & sanding dirumah perempuan mengunakan khidmad mak andam yg berlainan..makeup nikab katanya muka nampak gelap! Makeup sanding kening nampak tebal dan nampak gemok 😅

So..makeup bertandang by kak yy yg diaorg paling suka..

Alhamdulillah..syukur... 😊

#tanpa trim kening dan tanpa guna buku mata palsu seperti yg direquest sendr oleh pengantin..soooo..done!!

Jom tengok hasilnya okay 😊😊😊

#yg berminat nak booking boleh whatapp kak yy segera ok, sebelum date anda penuh.. 012-3902581

Friday, February 13, 2015

Makeup Pengantin Muslimah

Makeup artis khas utk PENGANTIN Muslimah 😊

Offer sepanjang Feb 2015 utk majlis sepanjang 2015..jom booking date anda 😊😊

Nak kelihatan cantik , natural & sweet dihari bahagia??

- TANPA cukur KENING
- BASE @ BEDAK yg tak tebal, so wajah nampak natural tapi cantik & manis !
- cantik dipandang depan-depan & cantik dalam gambar
- juru makeup yg pastinya wanita dan pastinya anda selesa 😊
- makeup tahan lama..tanpa capuk2 😅
- mengunakan produk makeup yg berjenama & pastinya berkualiti !

Jom booking makeup with kak Yus Yusof 😊

9 tahun pengalaman dlm bidang andaman dan solekan artis dan pengantin

Pm or whatapp "makeup muslimah" ke 012-3902581

Wednesday, February 11, 2015

Pelamin mini pertunangan @ pernikahan

Jom booking segera..

Promosi feb 2015..

Majlis tak kesah bila, asalkan dah ada date!

Booking dahulu utk dptkan harga runtuh ini 😊

Pelamin mini tanpa kerusi + bantal nikah

Whatapp 012-3902581 segera

Baju pengantin Muslimah Terkois & soft pink

Sangat sweet colour ni kan..
Kombinasi terkois & soft pink, dihias dgn bunga 3d..mmg mantop!!

Open utk sewaan..
- busana perempuan
- busana lelaki
- Aksesori lgkp pgtn
- payung
- bunha tangan

Whatapp kami 012-3902581 utk harga promosi sepanjang bulan ini!!

Pastinya berbaloi dgn koleksi terbaru kami

Monday, February 9, 2015

Baju pengantin muslimah merah & putih

Open utm sewaan..

Busana perkahwinan "merah & putih"

Harga promosi

Rm499
- bj perempuan
- bj lelaki
- aksesori lgkp pgtn
- tudung & veil
- bunga tangan
- payung

Whatapp 012-3902581 dan booking segera okay!

Jemput dtg ke butik utm melihat lebih lagi koleksi yg ada 😊

Wednesday, January 28, 2015

Pencuci intimasi wanita TERBAIK V-SECRET 6IN1

As salam..

Nak share benda best !

Penah tak alami masalah panties yg kekuning2an..susah nak hilangkan kekotoran tu kan??

Miss-v rasa tak selesa, gatal2, terutama masa period??

Keputihan yg banyak terutama masa kita aktif seharian??

Celah peha dan miss-v yg gelap??

Bau yg kurang menyenangkan..

Ada cara atasi masalah tu tau 😊

~ kesegaran miss-v SEPANJANG HARI
~ tanpa rasa gatal-gatal
~ tanpa keputihan
~ miss-v yg mantap
~ hubungan suami isteri yg HOT
~ HARUM sepanjang masa terutama ketika ingin " bersama suami"
~ Luka bersalin cepat sembuh
~ celah peha & miss-v yg CERAH
~ Rasa berangin & sejuk yg SELESA
*** panties TIADA LAGI KESAN KUNING-KUNING !!

jom beralih @ cuba produk HEBAT kami..

Apa beza produk lain dengan v-secret 6in1?

Produk INTIMATE WASH biasa hanya mengandungi 1-2 bahan sahaja..
TETAPI, v-secret 6in1 ada Kombinasi 6 herba tradisional & moden..
pakej lengkap utk miss-v anda 😊

- SIREH
- GREEN TEA
- MANJAKANI
-  MINT
- GLUTHATIONE
- HARUMAN VANILLA
(lebih dr sekadar pencuci, berkesan dan pasti PUAS HATI :) )

NO 1 INTIMATE WASH khas utk wanita semua peringkat umur

Dengan hanya 3 minit anda akan dpt rasa keSEGARan dan sesasi SEJUK disamping rasa sangggattt SELASA!
Dalam beberapa hari, masalah keputihan dan lain2 masalah miss-v anda akan beransur baik ☺

Produk ini juga sgt sesuai utk BAKAL PENGANTIN sebagai persedian anda utk hubungan intim..nampak remeh, tp ia sangat penting 😊

More info bleh contact pengasas produk kak Yy okay 😊
Whatapp 012-3902581

Dengan KELULUSAN KKM & 100% produk bumiputra

Promosi sekarang..
1 botol rm28 + pos laju rm6 = rm34

2 botol rm60 INCLUDE POS LAJU

3 BOTOL RM80 INCLUDE POS LAJU

#PROMOSI AGENT RM100 @ 5 BOTOL + RM6 POS LAJU

Tuesday, January 13, 2015

Makeup pengantin Muslimah @ klang

Makeup by sis Yus Yusof

Jom booking segera sebelum slot penuh ye.. 9 tahun pengalaman dlm bidang ini, insyallah tak menghampakan anda

Whatapp " makeup muslimah" 012-3902581

Makeup persandingan @ kota damansara

Majlis yg berlangsung penhujung dec 2104 di kota damansara

Pengantin memilih utk mengayakan busana baru dr koleksi kami.. purple & yellow!

Nampak sgt esklusif..

Makeup by sus Yus yusof..

Minat nak tau details?
Whatapp ke 012-3902581 segera

Kelas makeup personal

Nak cantik??
Suka makeup tapi tak tau cara yg betol??

Jom sertai personal makeup class bersama Sis Yus Yusof.

9tahun pengalaman dlm andaman pengantin dan makeup artis.

Harga yg sgt berpatutan setanding pengalaman 😊

Byk tips2 akan di share tau...

Whatapp @ sms 012-3902581 segera!!