Thursday, August 20, 2015

telekung Kanak-kanak MURAH & BERKUALITI

jadikan sebahagian HADIAH yg paling bermakna utk anak anda..

high kualiti fabric
saiz besar & SELESA
fabric SEJUK
corak Comel

dptkan pd harga clearance stok!!

whatapp 012-3902581

Tuesday, August 18, 2015

Majlis perkahwinan dengan Pakaian ISTIADAT

pasangan anda memakai PAKAIAN ISTIADAT dimajlis perkahwinan nanti??

tak tau nak pilih colour apa yg sesuai utk pgtn perempuan??

nahhh..idea...padanam merah + gold!!

cantik juga kan 😍😍😍

whaatpp 012-3902581

Sunday, August 16, 2015

makeup persandingan @ sri petaling

pengantin yg sgt sweet..majlis ISTIADAT berlangsung dengan meriah @ dewan sri petaling..

pakej lengkap dr anggun mempelai butik termasuk busana, aksesori, makeup dan pelamin! 😊

jom layan pic2 dr kami..

pic @ gambar tanpa edit ye..diambil fresh dr kamera biasa hpon..just put water mark shj 😊

cantik dipandang dekat2, cantik juga dalam gambar..

base foundation tak tebal dan sgt selesa juga tahan lama..

whatapp kak yus yusof utk booking okay 😘😘😘

012-3902581

Pelamin Dewan Sri petaling

pelamin design terkini 2015

colour lembut sesuai utk apa shj tema warna..
akan menyerlahkan pgtn di atas singgahsana 😊😊😊

whatapp 012-3902581 utk quotation harga yg amat berpatutan 😘

Wednesday, August 12, 2015

pelamin khemah simple & cantik

pelamin kh3mah saiz 20x20 kaki..

simple & cantik pada harga yg berpatutan!

whatapp 012-3902581

Pelamin Mini Esklusif

pelamin mini esklusif sesuai utk majlis nikah, bertandang @ bertunang..

utk majlis2 simple juga sesuai.. 😊

nampak simple tapi mewah dan cantik!!

harga berbaloi dgn kualiti design kami 😊

hampir 10 thn dlm bidang ini, insyallah tak menghampakan anda...

whatapp 012-3902581

Busana @ Baju pengantin Merah & Gold

busana pengantin muslimah

Gold & Merah 😍😍😍

sangat cantik utk yg suka dan berani memakai warna2 terang..

sewaan berserta aksesori lengkap pengantin..

berminat boleh booking sekarang utk majlis anda pada harga yg berpatutan okay 😊

whatapp 012-3902581

Friday, July 3, 2015

lelong telekung kanak-kanak

telekung khas utk kanak2..

sgt2 berKualiti dan cantik
fabric cotton yg sejuk sgt selesa utk anak anda..

corak yg comel, esklusif utk anak anda!!

terdapat dlm saiz
5-10thn & 7-12thn

didatangkan dengan beg yg berkualiti..

rata2 yg membeli berpuas hati dgn desing dan fabriknya

harga???

bwh harha pasaran!!

rm45 shj..rugiii kalau xbeli

sesuai utk hadiah kepada anak anda or anak buah or anak kawan2 yg nak sambut birthday!

pakai utk solat hari raya pon cantik 😊

012-3902581

makeup pengantin @ gombak

makeup pernikahan @ gombak by sis yus yusof..

macam biasa, makeup tanpa trim kening..

mata pengantin ni sgt sembab dan hitam dibahagian bawah mata..alhamdulillah, selepas makeup hilang bawah mata dapat ditutupi..

berminat dgn servis makeup sis Yy??

whatapp segara okay 😊

hampir 10 tahun dlm bidang solekan, insyallah tidak menghampakan anda

012-3902581

Monday, June 22, 2015

Makeup pengantin muslimah

Makeup by sis Yus yusof

Makeup khas utk pengantin muslimah sebenarnya lebih mencabar...

Nak makeup kelihatan kemas tanpa cukur bulu kening perlukan skill dan pengalaman 😊

Tanpa pengunaan bulu mata palsu juga perlukan produk dan skill yg mantap utk menampakkan mata yg galak..

Dengan sapuan base yg tak tebal..tapi tahan lama, menjadikan pengantin selesa tanpa rasa muka tebal semacam 😁

Berminat? Whatapp kak yus terus okay!

10thn pengalaman dlm bidang solekan artis dan pengantin, insyallah memuaskan hati anda dihari bahagia

012-3902581

Tuesday, May 26, 2015

Telekung Smocking Murah

Apa kelebihan telekung SMOCKING??

Kenapa telekung jenis ini dijual ratusam ringit di butik2 ternama seperti SK??

Kerana...kualiti dan kekemasannya!

✔LEBIH SELESA
✔Lebih KEMAS
✔material SEJUK
✔RENDA COTTON yg ESKLUSIF
✔BAHAGIAN muka yg SANGAT KEMAS dan melekap
✔double lining dibahagian leher hingga paras dada
✔bahagian dagu terTUTUP sempurna

Jom dapatkan TELEKUNG SMOCKING utk solat yg LEBIH khusyuk, yakin, selesa dan cantik! 😊😊😊

Harga???
Berbaloi2...BUKAN RATUS-RATUS ye...

Harga berpatutan dgn kualiti 👍👍👍

Whatapp 012-3902581

Tuesday, May 12, 2015

Makeup pengantin muslimah

Makeup pengantin muslimah by sis yus yusof

Kali ini utk majlis pernikahan dan terus utk majlis resepsi..

Pengantin request utk makeup TANPA BULU MATA PALSU @ fake eyelash dan TANPA CUKUR KENING.

insyallah..itu kepakaran kak yus!

9 tahun dlm bidang andaman dan solekan artis dan pengantin, in sya allah hasilnya tak menghampakan anda..

Yg suka makeup nampak natural, tak nampak tebal tapu cantik dan sweet..bleh booking kak yus okay 😊

Less is more..tak perlu sampai berubah muka utk nampak cantik dihari bahagia..

Whatapp 012-3902581 utk nak tau lebih details okay! 😘

Telekung smocking

New design.. lower price 👍👍👍

Nak telekung  SK tapi tak mampu dgn harganya..
Jom miliki telekung smocking mampu milik kami..

Harga berpatutan dgn kualiti

Selesa, yakin, cantik dan solat LEBIH khusyuk!

Telekung Smocking Murah !

Design & kualiti setanding jenama mahal

- ada lapik dagu
- cotton sejuk
- dihiasi renda
- bahagian kepala smocking, SGT KEMAS
- bahagian kepala hingga dada double lining, so tak jarang!

Nak bg harga murah2 utk 10 customer terawal.

Sesuai utk hantaran, hadiah pd ibu @ isteri tercinta or utk kegunaan sendiri dan juga Umrah & haji

Pm or whatapp segera 012-3902581

Wednesday, May 6, 2015

Telekung smocking Murah

Telekung Smocking Murah !

Design & kualiti setanding jenama mahal
- ada lapik dagu
- cotton sejuk
- dihiasi renda
- bahagian kepala smocking, SGT KEMAS
- bahagian kepala hingga dada double lining, so tak jarang!

Nak bg harga murah2 utk 10 customer terawal.

Sesuai utk hantaran, hadiah pd ibu @ isteri tercinta or utk kegunaan sendiri dan juga Umrah & haji

Selesa, yakin, cantik dan solat LEBIH khusyuk!

whatapp segera 012-3902581

Wednesday, April 22, 2015

Baju pengantin , nikah , bertunang atau sanding pink belacan + purple

Busana terbaru lagiii dr AMB !!

dusty pink @ nama melayunya pink belacan 😊
Ada sedikit kombinasi dgn purple..so jika tema anda pink, purple or dusty..bj ini.mmg sesuai!!

Whatapp ke 0123902581

Utk harga promosi dr kami

Wednesday, April 15, 2015

Sis yus yusof makeup artis muslimah

Masih tercari2 makeup artis utk majlis anda? Berminat ngan makeup yg nampak natural, base tak tebal & nampak cantik persis artis??

Berminat dgn hasil kerja kak yy?

Whatapp 012-3902581 utk booking date majlis anda.

Harga berbaloi dgn hasil kerja.jgn pertaruhkan hari majlis bersejarah anda, pastikan hasil kerja yg memuaskan hati okay!

Tuesday, April 14, 2015

Makeup artis yus yusof @ makeup artis pengantin muslimah

As salam..

Haiii...
Hari ni kak yus ada kelapangan sedikit, so nak taip2 lagi dlm blog ni.

Diam tak diam dah masuk 9 thn anggun mempelai beroperasi. Jika dulunya butik kami terletak di gombak selangor, now sudah hampir 5 tahun kami berpindah lokasi di shah alam.

Sepanjang 9 thn, alhamdulillah..rezeki sentiasa ada dlm bidang ini. Mungkin bekas2 pengantin yg dpt touch by sis yy ni dah ramai anak2..hehehe

But, ada yg masih contact3 ngan kak yy. Suka sgt...still keep in touch dan mereka2 ni juga antara yg mempromosikan kak yy kat sedara mara or kawan yg ingin melangsungkan majlis perkahwinan. Tq olllss  💖💖💖

Kalau ditanya berapa muka dah kak yy enah makeup??emmmm..mmg da tak sempat nak kira 😁.
Mungkin lebih dr 1000+++ ..
Alhamdulillah...

Dan sekiranya anda yg nak melangsungkan majlis dan tercari2 jrnis makeup yg light, nampak natural tapi santek..tak tebal dan tanpa cukur bulu kening, boleh la contact kak yy okay!

Nak rasa air tangan or hasil kerja org lama dlm bidang ni..bleh whatapp terus okay 😊

012-3902581 😘

Sunday, April 12, 2015

Feminine wash @ intimate wash v-secret 6 in 1 terbaik dgn kelulusan KKM

Haiii ladies!!

Selalu dgn masalah keputihan yg menyebablan rasa tak selesa, gatal2 dan mengangu hubungan suami isteri?

Jgn biarkan ia berlarutan u olls!

Jgn sampai suami complain sbb miss-v yg dah rasa longgar, tak.mcm dolu2..
Dannnn..yg ptg, PASTIKAN miss-v anda wangi, tanpa bau yg tak menyenangkan.

Nampak mcm terlalu over ayat tu, but itu la realitinya..kannn.... 😊

Dgn ekstrak manjakani, sireh dan green tea..ia bukan sekadar pencuci miss-v yg biasa2 okay!

Ada lagi..ekstrak glutathione dan mint sgt2 berguna utk menghilankan hitam2 dicelah kangkang dan miss-v. Mint juga akan menjadikan miss-v anda rasa sejuk.mcm aircond pas guna produk ni okay !!

Jgn risau, dengan kelulusan KKM..sgt2 selamat utk digunakan.

Mau cuba???

Whatapp 012-3902581, pengasas produk ini terus..

Iklan produk ini dan details anda boleh tengok dlm majalah WANITA edisi April 2015!!

Jgn ketinggalan dptkan hot produk ini..bukan sekadar pencuci miss-v malah anda akan dpt lebih manfaat dr best produk ini 😊😊😊

Saturday, April 11, 2015

Makeup @ solekan pengantin by sis yus yusof makeup artis muslimah

Makeup majlis bertandang utk sis noora, sgt comel orgnya 😊

Request utk makeup yg light dan simple.
Tapi pasti nak nampak cantik juga kannn 😊😊😊😊

Ok jom tgk gambar2 selepas makeup!

Alhamdulillah, pengantin puas hati..sgt2 puas hati katanya 😍

Anda juga berminat ngan air tangan kak yus??
Jom booking sekarang..

Jgn bandingkan harga servis kak yy ngan newbie ye sis...dengan pengalaman 9thn dlm bidang ni, harga pasti berbaloi dgn hasil kerja 😘 in sya allah