Thursday, February 16, 2017

Makeup Pengantin Muslimah

Hiiii...lama tak jenguk blog!!

Meh nak share makeup nikah dan sanding utk pengantin kak yus hari tu, Dr. Nadrah dan pasangan Hazwan yg super sweetttt 😊

Macam biasa, makeup by kak yus yg tanpa perlu cukur kening dan Tak pakai bulu mata palsu..so insyallah syariah compliance.

Less is more but still nampak cantik dan pengantin suka!

Selesa pon selasa..tak perlu rasa berat2 mata tanggung bulu mata palsu dan beban berat dosa lagi 😛..ok2 gurau hehe

Yg nak booking akak, cepat2 tau..kalau da penuh akak tak dpt nak tolong

Whatapp 012-3902581

Wednesday, February 15, 2017

Veil Murah

Veil utk dijual 💕

Simple but Nice!! Yg lagi best harga murah u ollllsss.. tak perlu membazir, pakai kejap je kan..

So bg yg nak berjimat, veil ni sesuai utk anda. Normal price rm69, TAPI sekarang OFFER RM39 sahaja tauuu

Whatapp kak Yus cepat sebelum sold out!

012-3902581

Monday, January 9, 2017

Dress & jubah Lelong!

Sempena lady bos nak menunaikan umrah tak lama lagi, dan sempena masuk tahun baru..

Kami nak lelong koleksi2 ready stok kami pada Diskaun 70% !!!

Whatapp je terus ke 011-39250036 yer..

Stok sangat2 limited. Kami lelong Pada harga Kos sahaja tau!

Rugiiii sgt2 kalau tak beli awal..sesuai utk pakai g Dinner, kenduri kendara , atau utk pengapit pengantin.

Terdapat dlm saiz S-Xl, dan pelbagai warna

Whatapp la ye..senanv cerita 😊

Solekan @ makeup pengantin Muslimah

Lamaaa kak yus tak update blog ni..bz sangat2 masuk tahun baru ni nampaknye ☺

Meh nak share gambar makeup by me utk pengantin muslimah last month.

Gambar ni pun ihsan dari customer yer..tq pada pengantin santek manis ni 😍

Macam biasa, tanpa trim kening dan Tak pakai bulu mata palsu yerrrr..emmmm, mesti ada yg was2 kalau tak pakai bulu mata ni, boleh nampak ke kak yus bulu mata setakat guna maskara??

Insyallah boleh sis..akak pakai maskara yg power2 dan berlapis2 gitewww. Yg penting hati senang, makeup syariah compliance 😊

Dah jom tgk gambar..

Nak booking whatapp cepat2 utk lock date ye.. 012-3902581

Wednesday, January 4, 2017

Pelamin cantik dan simple untuk sesi bergambar

As salam!

Selamat tahun baru ☺

Maaf atas kelewatab update di blog ini, kak yus dan team tersangat la bz sepanjang december lepas..

Meh nak share gambar-gambar terkini koleksi pelamin Saiz mini tapi sesuai utk sesi bergambar kenang-kenangan..

Harga mampu milik ye u ollls..any booking whatapp kak yus direct ke 012-3902581

Sunday, November 6, 2016

Koleksi Anggun Mempelai Dan Damara Signature dlm MAJALAH WANITA edisi Nov 2016

Haii korang ☺

Nak inform pada pembaca majalah wanita, jgn lupa tgk sekali tau koleksi busana anggun mempelai butik kat dalam majalah tu edisi nov 2016 ni.

Disamping itu, koleksi by Damara Signature pon ada jugak tau..

Alhamdulillab atas peluang dan rezeki allah ni..so yg nak membeli dress2 utk majlis pernikahan, pertunangan atau majlis Dinner pun boleh kat Damara Signature ni..TRUSTED SELLER!

Makeup utk model utk koleksi ini pun kak Yus yg buat sendiri..makeup artis muslimah.

So yg nak booking makeup ngan kak yus jgn segan2 whatapp ye..10 thn dah kak yus buat keja2 ni, insyallah puaskan hati korang dan paling penting nak bg tau..kak yus hanya buat solekan muslimah je tau..tanpa trim kening dan tanpa bulu mata palsu but korang still nampak cantik dan manis tanpa berlebih-lebihan..makeuo pon tahan lama, insyallah.

Whatapk kak yus segera utk dptkan harga promosi hujung tahun ini tau!

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Deco For Baby Shower

Pelamin Hot by Anggun mempelai butik,  pelamin mini khas utk our indian customer utk majlis baby shower last nite.

Simple dan kemas!

Pada harga mampu milik je u olllss ☺

Utk event event lain pun sesuai juga tau..

Whatapp kak Yus 012-3902581

Pelamin Nikah @ Tunang @ majlis Bertandang Murah dan cantik

Nak langsungkan majlis pernikahan, pertunangan atau majlis bertandang?

Suka design pelamin yg nampak kemas dan tak berserabut?

Nak booking dgn butik yg betol2 berpengalaman dlm bidang ini?

Jom whatapp kak Yus.

Kami nak bg harga offer je utk design ni--warna back drop boleh request tau!

Rm450 je sayang-sayang semua..tapi pastikan majlis u olls kat area shah alam-klang-subang-puchong dan kawasan2 sewaktu dgnnya la ye.. ☺

012-3902581
012-3992581
012-3902581

Saturday, November 5, 2016

Baju nikah Cantik Dan murah

Dapatkan promosi harga murah utk princess Dress by Damara Signature!

Hanya rm199 sahaja, anda akan dapat sehelai Dress yg sangat cantik dan sesuai bg anda yg inginkan baju pernikahan atau pertunangan yg simple dan tak terlalu sarat tapi dengan cutting yg flowwwyy ala Puteri.

Ada lagi...

Kami bg FREE VEIL utk setiap pembelian..emmm..jimat lagi tak payah pening-pening nak matchkan warna baju dan veil

Whatapp kak yus ke
012-3902581

Sementara stok masih ada

Solekan @ makeup muslimah Natural dan Cantik oada harga OFFER

En Abg pesan, Masa majlis tak nak Makeup yg TEBAL-TEBAL

Mak Ayah Pesan, Nak MUA perempuan dan biar solekan yg patuh syariah..Tanpa cukur kening dan Tanpa Pakai bulu mata palsu

Sebagai PENGANTIN PEREMPUAN, nak makeup yg CANTIK & SWEET . dan pastinya nak Tahan Sampai petang 💋

Emmm..kena sangat la tu. Sempena majlis pada Cuti sekolah hujung tahun ni, Kak yus tgh buat promosi DISKAUN HARGA Gempak!

Berbaloi-baloi sangat tau..insyallah. Sebab pengalaman kak Yus dah masuk tahun ke-10 dlm bidang ini dan pastinya ini kepakaran kak yus dr dulu ☺

So gurlllsss, jgn sia-siakan majlis sekali seumur hidup anda tau! Cari mua yg berpengalaman sebaiknya..

Tertaklul pada kekosongam tarikh, berminat sila whatapp kak yus pantas-pantas ye

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Friday, November 4, 2016

Dress Murah Cantik

Nak nampak cantik, nak nampak kurus!

Design ni ada ciri2 tu .. kemasan lace yg esklusif di kiri dan kanan baju menjadikan design ini memberi impak kurusss kepada anda ☺

Harga clearance stok, Jimat rm100 👍

Berbaloi-baloiiii

Whatapp kak yus cepat-cepat sebelom stok licin.

011-39250036

Tuesday, October 25, 2016

Boarder Lace Murah

Banyak baju dalam almari yg kosong dan nampak membosankan..

Atau teringin nak DIY sendiri baju kawin dan veil utk majlis nanti?

Cepat dapatkan boarder lace yg kak yy jual ni. Murah sbb tgh SALE!

RM10 SAHAJA.

panjang 1.5meter, 2 layer..woowwww!!

Whatapp 011-39250036

Monday, October 24, 2016

Baju dinner, Dress cantik murah

Jualan clear stok!

Diskaun 50%

Whatapp kak yus segera sementara stok masih ada. Ada pelbagai warna dan saiz

011-39250036

Sunday, October 16, 2016

Veil Pengantin

As salam ☺

Bagi yg mencari2 veil pengantin utk majlis anda, kami di Damara Signature Ada sesuatu yg baru!

Veil 3D yg sangat ekslusif dan cantik!

Tampil Indah Bak Ratu 😍..dengan Kombinasi Shawl yg sama Tone warna menjadikan Penampilan Anda nampak Sempurna.

Promosi pengenalan, kami Bagi FREE SHAWL yg bernilai Rm39!

Yesss...

Shawl yg labuh dan mampu menutup dada anda dengan sempurna.

Veil juga dari jenis yg labuh sehingga paras pingang-pungung..sejuk je mata mak mertua memandang 😊

Whatapl kak yus cepat, sementara stok panas-panas lagi ni

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Tuesday, October 11, 2016

Crown @ Tiara for sale

Baju dah ada, shawl dah ada..

Aksesori penting ni belom ada lagi ☺

Crown, pelengkap penampilan pengantin.
Nak sewa ke nak beli terus??

Harga sama je sis..hehe

Jom beli terus, sementara kak yus ada buat jualan clearance stok ni.

Pas pakai boleh jual balik kat kawan2..atau simpan sebagai kenangan bermakna.

Tak mahal pon..Rm59-rm69 je

Wahhhhhh...murah tau.kalau kat luar ada yg rm200++ atau yg murah tapu kualiti tak cun!

Yg akak jual ni mmg sama kualiti yg akak guna utk pgtn2 di anggun mempelau butik

Whatapp cepat..sebelum habis

012-3902581
012-3902581
012-3902581