Tuesday, September 19, 2017

Baju BridesMaid Cantik sopan OFFER

Tercari2 design baju utk bridesMaid yg nampak sopan utk mengiring pengantin?

Jemu dah dengan koleksi jubah @ dress?

Jommm try mini kurung pulak! Mini Kurung Isabelle yg PALING HOT kami jual di Damara Signature

Dtg dgn saiz s, m &L..cutting tak melekap dibadan okay ☺

Material high kualiti, jahitan kemas oleh our own tailor..bukan made in china okay...

OFFER ..OFFER..OFFER

Siapa cepat dia dapat!

Whatapp 012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Makeup @ Solekan Pengantin Muslimah

Alhamdulillah, setle lg satu majlis utk Cik adik cantik manis @ kajang sabtu lepas 😍

Request utk makeup utk Nikah dan terus ke majlis resepsi.

Berseri2 muka pas makeup, dan seronok katanya sbb shawl pun kak Yus lilitkan ikut taste dan labuh yg dia nak..

Alhamdulillah 💝

Khas utk pgtn Muslimah, yg nak solekan nampak natural dan tanpa bulu mata palsu & tanpa trim keninh, whatapp kak yus terus utk booking okay!

012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Pelamin Simple Tapi cun Murah

Khas utk yg nak mencari pelamin utk majlis resepsi, bertandang atau utk sesi bergambar

Lebar 10kaki, sesuai utk dipasang dalam rumah.

Whatapp segera utk booking

012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Pelamin Mini Murah Cantik

Pelamin Mini khas utk majlis pernikahan, pertunangan, sambut menantu dan sesi bergambar keluarga

Harga OFFER masih berlangsung! Harga bermula dari Rm350 SAHAJA!!!

whatapp terus ke 012-3902581 utk lebih info

www.wasap.my/60123902581

Qadira Organic Utk kulit Flawless

~~~~~~~~~ Qadira Organic ~~~~~~~~
{ 💯 Natural @ Semulajadi tanpa bahan kimia bahaya }

Apa yg BEST dan membezakan Qadira Organic Soap dgn Pencuci muka biasa kat luar?

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

KeIstimewaan Qadira organic Soap :

✔ Mencerahkan wajah
✔ membersih sisa kotoran & makeup 100%
✔ menghilangkan segala Jeragat
✔ mengecutkan Jerawat
✔ melembutkan & Menghaluskan kulit
✔ melembabkan kulit wajah
✔ menaik seri wajah yg kusam
✔ ada SPF utk menghalang pengelapan kulit
✔ membuang sel kulit mati
✔ mengecilkan Pori2 wajah

All in One!!

Cucian muka yg betol2 bersih dgn pencuci @ sabun yg lembut pada kulit dan banyak manfaat pada kulit menjadikan Qadira organic soap mmg sgt2 sesuai utk wanita yg BUSY melayan kerenah anak2, sibuk dgn kerja di office, dan tak de masa nak ke SPA dan nak buat Facial sendiri kat rumah.

Hanya Perlu CUCI MUKA dgn qadira organic soap, dan biarkan selama 10saat utk segala khasiat meresap kemudian bilas bersih.

Dgn kombinasi Extrak KURMA dan Habatusauda menjadikan ia sgt special ditambah pula dgn vitamin2 yg lengkap utk kulit termasuk la MADU TUALANG & Extrak Akar Manis yg terbaikkk!

Fuuhhh..nak cerita lebih2 pun susah, sis kena cuba dulu 😘

Cuci-Cuci Cantek!!

jgn pikir lama2, whatapp SEKARANG!
Mmg wajib TRY.

Dapatkan pd harga Promosi pengenalan SEKARANG!

Whatapp 012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Monday, July 31, 2017

Mini Kurung Isabelle OFFER

Bagi yg tercari2 baju untuk pertunangan atau pernikahan yg simple2..mini kirung ni sangat sesuai.

Rata2 yg dapatkan koleksi ni berpuas hati dgn kualiti, jahitan dan material yg terbaik.

Dengan perincian eyelash lace yg lembut dan hidden zip dibahagian belakang baju dan lengan, utk east wuduk.

Berbaloi2 dgn harga tau..nak lagi berbaloi, kami jual harga lelong je utk bulan ni .

Siapa cepat dia dapat..jimat p to rm30!!

Normal price Rm119, Now OFFER RM89 sahaja 😲😲😲

Jommm whatapp kak yus cepat...sementara ready stok ada lagi.

012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Veil pengantin Murah Rm38

Fuhhh..lama kak yus tak berkesempatan update kat blog ni. Terlepas pandang, asik bz mengupdate kat page fb aje 😅

Okay, nak info kat korang..now Kami ada offer utk veil yg cantik dan simple. So bg yg nak cari veil yg murah dan bajet2, yg ni sesuai. Nak pakai kejap je kan..so tak nak membazir, dapatkan veil ni.

Ready stok ada 4 warna cream, putih, dusty pink dan mint green.

Minat?? Stok limited. Rojer awal2 yea..

Whatapp kak yus terus.
012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Thursday, May 25, 2017

Makeup Pengantin Muslimah syariah Compliance

Pengantin Muslimah mesti nak nampak cantik juga kan.

Tapi nak yg tak tebal,dan penting syariah compliance insyallah.

Tak nak cukur kening, dan tak Payah pakai bulu mata palsu. Nampak macam senang je kerjanya kan,tapi tak semudah disangka sis 😅

Kn ada teknik betol utk dapatkan makeup yang kemas dan tahan lama.yang penting,sedap mata memandang.

Masuk tahun ke-11 kak yus dlm bidang solekan, insyaallah cukup pengalaman nak makeupkan pengantin utk hari bersejarah korang..

Nak booking whatapp terus tau 😊

012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Monday, May 8, 2017

Pelamin Rumah offer Murah

Khas untuk majlis persandingan, bertandang, nikah atau pertunangan.

Nak yg bajet2..boleh ambik saiz ini 😊

Nak lebih meriah pun boleh, tapi harga meriah juga tau..hehe

Jom whatapp kak Yus, kami bg quotation harga offer ni depends pada lokasi majlis korang.

Whatapp 012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Wednesday, April 19, 2017

Baju Raya Cantik murah

🌸Kebaya Kimono 🌸

Rm79 Tak termasuk Pos
(Pos semenanjung Rm9, S/s Rm12)

Ukuran (Free Saiz Fit dari L-XxL)

Dada : 47
Pingang baju : 50 (cutting Loose)
Pungung baju : 54 (cutting Loose)
Labuh baju : 32
Pingang kain : 38-54
Pungung kain : 46-56 (stretchable)
Labuh kain : 44

*ukuran Dalam Inci
*warna Seperti dalam gambar & sila ambil kira 5-10% perubahan warna sebab pencahayaan.
*TANPA rantai Dokoh

Keistimewaan kebaya Kimono :
🌸 material Cotton polister High kualiti
🌸 Selesa digayakan
🌸 Tak melekap dibadan
🌸 Cutting kebaya Moden ala kimono yg tak menampakkan susuk tubuh
🌸 menampakan effect kurus
🌸 Design moden
🌸 Skirt yg selesa

#DamaraKoleksiRaya2017

Whatapp 012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Sunday, April 16, 2017

Pelamin Mini Esklusif

Pelamin mini design cantik.sesuai utk majlis nikah, pertunangan.

Lokasi kami area shah alam, yg berdekatan atau berada kawasan sekitar boleh booking okay!

Dapatkan pada harga promosi sekarang

Whatapp 012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Friday, March 31, 2017

Baju nikah & tunang

Mini Kurung Isabelle

Design tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas..

Ready stok byk warna dan saiz!

Kami sertakan veil atau tanpa veil..boleh dijadikan baju tunang, nikah dan recycle balik buat baju Raya atau g kenduri kendara 😍

Cantik dan sopan je..

Whatapp kak Yy terus ye
012-3902581

Atau click je link bawah ni
www.wasap.my/60123902581

Monday, March 27, 2017

Baju Nikah dan Tunang

Sissstuurrr! BERITA BAIK!!

koleksi Mini kurung Isabelle dah re-stok nih..byk warna2 cun ada ni, saiz pon.

Sesuai utk buat baju nikah dan tunang, sesuai utk yg suka simple tapi cun!

Nak nampak merelip-relip, bleh DIY je manik sendiri..jimat kan!

Nak lagi best, baju ni kita siap matchkan dengan veil tau...sonang koje! Tak yah cari2 lain

Whatapp kak Yy la senang ek..kita bg details nanti

www.wasap.my/601139250036

011-39250036

Friday, March 24, 2017

Mini Kurung Utk nikah dan Pertunangan

Warna-warna baru untuk koleksi Mini Kurung Isabelle!

Batch ke-3 dah ni tau..sebab apa kita re-stok?? Sebabnya rata2 memang puas hati dgn design ni, material, jahitan dan paling penting..Harga 😊

Whatapp kak Yy segera yaaa

Or just click je link bawah ni, terus ke whatapp kami.

www.wasap.my/601139250036

011-39250036