Thursday, May 25, 2017

Makeup Pengantin Muslimah syariah Compliance

Pengantin Muslimah mesti nak nampak cantik juga kan.

Tapi nak yg tak tebal,dan penting syariah compliance insyallah.

Tak nak cukur kening, dan tak Payah pakai bulu mata palsu. Nampak macam senang je kerjanya kan,tapi tak semudah disangka sis 😅

Kn ada teknik betol utk dapatkan makeup yang kemas dan tahan lama.yang penting,sedap mata memandang.

Masuk tahun ke-11 kak yus dlm bidang solekan, insyaallah cukup pengalaman nak makeupkan pengantin utk hari bersejarah korang..

Nak booking whatapp terus tau 😊

012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Monday, May 8, 2017

Pelamin Rumah offer Murah

Khas untuk majlis persandingan, bertandang, nikah atau pertunangan.

Nak yg bajet2..boleh ambik saiz ini 😊

Nak lebih meriah pun boleh, tapi harga meriah juga tau..hehe

Jom whatapp kak Yus, kami bg quotation harga offer ni depends pada lokasi majlis korang.

Whatapp 012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Wednesday, April 19, 2017

Baju Raya Cantik murah

🌸Kebaya Kimono 🌸

Rm79 Tak termasuk Pos
(Pos semenanjung Rm9, S/s Rm12)

Ukuran (Free Saiz Fit dari L-XxL)

Dada : 47
Pingang baju : 50 (cutting Loose)
Pungung baju : 54 (cutting Loose)
Labuh baju : 32
Pingang kain : 38-54
Pungung kain : 46-56 (stretchable)
Labuh kain : 44

*ukuran Dalam Inci
*warna Seperti dalam gambar & sila ambil kira 5-10% perubahan warna sebab pencahayaan.
*TANPA rantai Dokoh

Keistimewaan kebaya Kimono :
🌸 material Cotton polister High kualiti
🌸 Selesa digayakan
🌸 Tak melekap dibadan
🌸 Cutting kebaya Moden ala kimono yg tak menampakkan susuk tubuh
🌸 menampakan effect kurus
🌸 Design moden
🌸 Skirt yg selesa

#DamaraKoleksiRaya2017

Whatapp 012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Sunday, April 16, 2017

Pelamin Mini Esklusif

Pelamin mini design cantik.sesuai utk majlis nikah, pertunangan.

Lokasi kami area shah alam, yg berdekatan atau berada kawasan sekitar boleh booking okay!

Dapatkan pada harga promosi sekarang

Whatapp 012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Friday, March 31, 2017

Baju nikah & tunang

Mini Kurung Isabelle

Design tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas..

Ready stok byk warna dan saiz!

Kami sertakan veil atau tanpa veil..boleh dijadikan baju tunang, nikah dan recycle balik buat baju Raya atau g kenduri kendara 😍

Cantik dan sopan je..

Whatapp kak Yy terus ye
012-3902581

Atau click je link bawah ni
www.wasap.my/60123902581

Monday, March 27, 2017

Baju Nikah dan Tunang

Sissstuurrr! BERITA BAIK!!

koleksi Mini kurung Isabelle dah re-stok nih..byk warna2 cun ada ni, saiz pon.

Sesuai utk buat baju nikah dan tunang, sesuai utk yg suka simple tapi cun!

Nak nampak merelip-relip, bleh DIY je manik sendiri..jimat kan!

Nak lagi best, baju ni kita siap matchkan dengan veil tau...sonang koje! Tak yah cari2 lain

Whatapp kak Yy la senang ek..kita bg details nanti

www.wasap.my/601139250036

011-39250036

Friday, March 24, 2017

Mini Kurung Utk nikah dan Pertunangan

Warna-warna baru untuk koleksi Mini Kurung Isabelle!

Batch ke-3 dah ni tau..sebab apa kita re-stok?? Sebabnya rata2 memang puas hati dgn design ni, material, jahitan dan paling penting..Harga 😊

Whatapp kak Yy segera yaaa

Or just click je link bawah ni, terus ke whatapp kami.

www.wasap.my/601139250036

011-39250036

Tuesday, February 28, 2017

Pelamin Mini Eskulsif Murah

Tercari-cari pelamin utk sesi bergambar sesi keluarga?

Sebarang majlis pertunangan, pernikahan, bertandang, baby shower & etc.

Whatapp kak yus segera!

Special offer utk majlis sepanjang march 2017.

Whatapp lokasi majlis dan date majlis utk sebut harga

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Monday, February 27, 2017

Baju Bridesmaid @ pengapit pengantin Murah

Khas utk anda yg nak cari dress utk kawan2 yg nak jd pengapit nanti 💕

Stok clearance sedang berlangsung!

Diskaun 50% tau..

Rm69-79 aje...serius murah! Harga kos aje kami jual

Whatapp cepat2 tau

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Thursday, February 16, 2017

Makeup Pengantin Muslimah

Hiiii...lama tak jenguk blog!!

Meh nak share makeup nikah dan sanding utk pengantin kak yus hari tu, Dr. Nadrah dan pasangan Hazwan yg super sweetttt 😊

Macam biasa, makeup by kak yus yg tanpa perlu cukur kening dan Tak pakai bulu mata palsu..so insyallah syariah compliance.

Less is more but still nampak cantik dan pengantin suka!

Selesa pon selasa..tak perlu rasa berat2 mata tanggung bulu mata palsu dan beban berat dosa lagi 😛..ok2 gurau hehe

Yg nak booking akak, cepat2 tau..kalau da penuh akak tak dpt nak tolong

Whatapp 012-3902581

Wednesday, February 15, 2017

Veil Murah

Veil utk dijual 💕

Simple but Nice!! Yg lagi best harga murah u ollllsss.. tak perlu membazir, pakai kejap je kan..

So bg yg nak berjimat, veil ni sesuai utk anda. Normal price rm69, TAPI sekarang OFFER RM39 sahaja tauuu

Whatapp kak Yus cepat sebelum sold out!

012-3902581

Monday, January 9, 2017

Dress & jubah Lelong!

Sempena lady bos nak menunaikan umrah tak lama lagi, dan sempena masuk tahun baru..

Kami nak lelong koleksi2 ready stok kami pada Diskaun 70% !!!

Whatapp je terus ke 011-39250036 yer..

Stok sangat2 limited. Kami lelong Pada harga Kos sahaja tau!

Rugiiii sgt2 kalau tak beli awal..sesuai utk pakai g Dinner, kenduri kendara , atau utk pengapit pengantin.

Terdapat dlm saiz S-Xl, dan pelbagai warna

Whatapp la ye..senanv cerita 😊