Sunday, November 6, 2016

Koleksi Anggun Mempelai Dan Damara Signature dlm MAJALAH WANITA edisi Nov 2016

Haii korang ☺

Nak inform pada pembaca majalah wanita, jgn lupa tgk sekali tau koleksi busana anggun mempelai butik kat dalam majalah tu edisi nov 2016 ni.

Disamping itu, koleksi by Damara Signature pon ada jugak tau..

Alhamdulillab atas peluang dan rezeki allah ni..so yg nak membeli dress2 utk majlis pernikahan, pertunangan atau majlis Dinner pun boleh kat Damara Signature ni..TRUSTED SELLER!

Makeup utk model utk koleksi ini pun kak Yus yg buat sendiri..makeup artis muslimah.

So yg nak booking makeup ngan kak yus jgn segan2 whatapp ye..10 thn dah kak yus buat keja2 ni, insyallah puaskan hati korang dan paling penting nak bg tau..kak yus hanya buat solekan muslimah je tau..tanpa trim kening dan tanpa bulu mata palsu but korang still nampak cantik dan manis tanpa berlebih-lebihan..makeuo pon tahan lama, insyallah.

Whatapk kak yus segera utk dptkan harga promosi hujung tahun ini tau!

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Deco For Baby Shower

Pelamin Hot by Anggun mempelai butik,  pelamin mini khas utk our indian customer utk majlis baby shower last nite.

Simple dan kemas!

Pada harga mampu milik je u olllss ☺

Utk event event lain pun sesuai juga tau..

Whatapp kak Yus 012-3902581

Pelamin Nikah @ Tunang @ majlis Bertandang Murah dan cantik

Nak langsungkan majlis pernikahan, pertunangan atau majlis bertandang?

Suka design pelamin yg nampak kemas dan tak berserabut?

Nak booking dgn butik yg betol2 berpengalaman dlm bidang ini?

Jom whatapp kak Yus.

Kami nak bg harga offer je utk design ni--warna back drop boleh request tau!

Rm450 je sayang-sayang semua..tapi pastikan majlis u olls kat area shah alam-klang-subang-puchong dan kawasan2 sewaktu dgnnya la ye.. ☺

012-3902581
012-3992581
012-3902581

Saturday, November 5, 2016

Baju nikah Cantik Dan murah

Dapatkan promosi harga murah utk princess Dress by Damara Signature!

Hanya rm199 sahaja, anda akan dapat sehelai Dress yg sangat cantik dan sesuai bg anda yg inginkan baju pernikahan atau pertunangan yg simple dan tak terlalu sarat tapi dengan cutting yg flowwwyy ala Puteri.

Ada lagi...

Kami bg FREE VEIL utk setiap pembelian..emmm..jimat lagi tak payah pening-pening nak matchkan warna baju dan veil

Whatapp kak yus ke
012-3902581

Sementara stok masih ada

Solekan @ makeup muslimah Natural dan Cantik oada harga OFFER

En Abg pesan, Masa majlis tak nak Makeup yg TEBAL-TEBAL

Mak Ayah Pesan, Nak MUA perempuan dan biar solekan yg patuh syariah..Tanpa cukur kening dan Tanpa Pakai bulu mata palsu

Sebagai PENGANTIN PEREMPUAN, nak makeup yg CANTIK & SWEET . dan pastinya nak Tahan Sampai petang 💋

Emmm..kena sangat la tu. Sempena majlis pada Cuti sekolah hujung tahun ni, Kak yus tgh buat promosi DISKAUN HARGA Gempak!

Berbaloi-baloi sangat tau..insyallah. Sebab pengalaman kak Yus dah masuk tahun ke-10 dlm bidang ini dan pastinya ini kepakaran kak yus dr dulu ☺

So gurlllsss, jgn sia-siakan majlis sekali seumur hidup anda tau! Cari mua yg berpengalaman sebaiknya..

Tertaklul pada kekosongam tarikh, berminat sila whatapp kak yus pantas-pantas ye

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Friday, November 4, 2016

Dress Murah Cantik

Nak nampak cantik, nak nampak kurus!

Design ni ada ciri2 tu .. kemasan lace yg esklusif di kiri dan kanan baju menjadikan design ini memberi impak kurusss kepada anda ☺

Harga clearance stok, Jimat rm100 👍

Berbaloi-baloiiii

Whatapp kak yus cepat-cepat sebelom stok licin.

011-39250036

Tuesday, October 25, 2016

Boarder Lace Murah

Banyak baju dalam almari yg kosong dan nampak membosankan..

Atau teringin nak DIY sendiri baju kawin dan veil utk majlis nanti?

Cepat dapatkan boarder lace yg kak yy jual ni. Murah sbb tgh SALE!

RM10 SAHAJA.

panjang 1.5meter, 2 layer..woowwww!!

Whatapp 011-39250036

Monday, October 24, 2016

Baju dinner, Dress cantik murah

Jualan clear stok!

Diskaun 50%

Whatapp kak yus segera sementara stok masih ada. Ada pelbagai warna dan saiz

011-39250036

Sunday, October 16, 2016

Veil Pengantin

As salam ☺

Bagi yg mencari2 veil pengantin utk majlis anda, kami di Damara Signature Ada sesuatu yg baru!

Veil 3D yg sangat ekslusif dan cantik!

Tampil Indah Bak Ratu 😍..dengan Kombinasi Shawl yg sama Tone warna menjadikan Penampilan Anda nampak Sempurna.

Promosi pengenalan, kami Bagi FREE SHAWL yg bernilai Rm39!

Yesss...

Shawl yg labuh dan mampu menutup dada anda dengan sempurna.

Veil juga dari jenis yg labuh sehingga paras pingang-pungung..sejuk je mata mak mertua memandang 😊

Whatapl kak yus cepat, sementara stok panas-panas lagi ni

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Tuesday, October 11, 2016

Crown @ Tiara for sale

Baju dah ada, shawl dah ada..

Aksesori penting ni belom ada lagi ☺

Crown, pelengkap penampilan pengantin.
Nak sewa ke nak beli terus??

Harga sama je sis..hehe

Jom beli terus, sementara kak yus ada buat jualan clearance stok ni.

Pas pakai boleh jual balik kat kawan2..atau simpan sebagai kenangan bermakna.

Tak mahal pon..Rm59-rm69 je

Wahhhhhh...murah tau.kalau kat luar ada yg rm200++ atau yg murah tapu kualiti tak cun!

Yg akak jual ni mmg sama kualiti yg akak guna utk pgtn2 di anggun mempelau butik

Whatapp cepat..sebelum habis

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Monday, October 10, 2016

SOLEKAN @ MAKEUP PENGANTIN MUSLIMAH

lama kak yus tak updated pasal makeupkan...hehe

ada masa ni, baru sempat nak upload gambar2 dan komen2 dari lovely customer.

bagi yg belum tau details mengenai makeup muslimah, meh kak yus terangkan.
makeup atau solekan muslimah by kak yus ni sekarang hanya fokus pada pengantin muslimah yg inginkan makeup yg natural dan tak nampak tebal but still dipangan cantik dan manis :)

macam yg pernah kak yus war2kan dulu kat TV1, rancanfan APA KATA WANITA pasal topik makeup pengantin muslimah by sis YUS YUSOF.

solekan ni adalah menekankan kepada solekan yg nampak natural dan tak heavy dan keistimewaan nya ialah TANPA PENGUNAAN BULU MATA PALSU & TANPA CUKUR KENING.

Emmmm....sesuai sgt bagi pengantin yg sangat2 menjaga bab ini kan :)

so boleh tampil cantik dihari bahagia tanpa rasa was-was..mesti cik abg pun suka sbb tak perlu tanggung dosa bini dihari pertama perkahwinan ..OOOPPSSS ;)

So, yg nak rasa air tangan kak yus yg dah dlm bidang ni hampir 10 tahun, contact kak yus segera utk bookng date anda ye. nipis dan natural tak semestinya makeup tanpa skill..so, pastikan anda dapat MUA yg betul2 mahir bab ini tau, supaya tak menyesal seumur hidup.hehehe

boleh juga follow page kak yus bab makeup2 ni kat fb

https://www.facebook.com/MakeupArtisMuslimahBySisYusYusof/






whatapp terus kak yus kat
012-3902581
012-3902581
012-390281

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Sunday, October 9, 2016

Tips Dihari perkahwinan

PAGI hari majlis BERSEJARAH anda

hari ini adalah hari yg anda tunggu2. so, bangun awal pagi. 
- solat dan mandi sunat supaya badan anda segar. 
- Wangikan badan dengan aroma yang sesuai. ini boleh menbantu membuatkan mood anda segar dan baik utk mengahdapi hari ini dengan sebaiknya.
- sarapan pagi, isi perut supaya kekal bertenaga.
- check baju pengantin dan aksesori yang akan dipakai nanti, pastikan semua tersedia dan dalam keadaan baik. 
- makeup dan tukar pakaian anda :)

ketika majlis pernikahan
- Duduk dalam keadaan tenang dan selesa. 
-Banyakkan berdoa dalam hati agar majlis berjalan lancar. Biasanya majlis akad pernikahan akan dimulakan dengan bacaan khutbah nikah oleh kadi.
- Dengar dengan teliti, jangan sampai tertidur! Untuk pengantin lelaki, usai akad nikah, bersalam-salaman dulu dengan kadi dan orang-orang di sekeliling anda sebelum menunaikan solat sunat syukur. 
-Kemudian, berjumpa dengan pasangan untuk upacara membatalkan air sembahyang. Sarungkan cincin dan serahkan mas kahwin. Pengantin lelaki mungkin akan dipaksa mencium dahi pasangan, jadi pastikan anda boleh melakukannya dengan baik. 
-Kemudian, bersalam-salamanlah dengan semua orang sebelum berarak ke tempat majlis perkahwinan.

Semasa majlis perkahwinan
-Pastikan anda mengikuti segala acara yang telah dirancangkan. 
-Layan tetamu yang datang dengan baik. Pastikan anda dan pasangan mengekalkan wajah yang berseri-seri sepanjang majlis walaupun kepenatan.
- Jangan hanya duduk di atas pelamin. Sebaliknya, turun dan beramah-mesra dengan tetamu. Ucapkan terima kasih atas kesudian menghadiri majlis perkahwinan anda. Bergaullah dengan seramai mungkin tetamu, jangan hanya menumpukan kepada rakan terdekat sahaja.
- Jika ada permintaan, jangan malu-malu untuk mengambil gambar bersama-sama tetamu.

Di akhir hari majlis perkahwinan
Majlis perkahwinan anda selesai juga akhirnya. Kini, anda bersama-sama dengan pasangan anda. Tunjukkan kasih sayang anda padanya, ambil berat akan semua keperluannya. Temani suami atau isteri anda untuk bergaul dan beramah-mesra dengan ahli keluarga anda. Pakailah pakaian yang sesuai. Gembirakan semua orang yang telah membantu untuk majlis perkahwinan anda. Apabila tiba waktu yang sesuai, ajaklah pasangan masuk ke bilik dan nikmati malam pertama anda sebaik-baiknya.


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

BAJU @ DRESS NIKAH dan PERTUNANGAN

TETAMU CEMBURU TENGOK DRESS NIKAH

heehee..sj je kak yus ni kan!

bagi yg nak tetamu meleleh air liuq masa majlis anda.. boleh dapatkan dress ni. cantik dan sopan tau.
mesti ramai cemburu sbb dah la cantik, harga pulak JIMAT KAN poket korang.

so, bagi yg nak nampak elegant dan gojes dihari pernikahan atau pertunangan, cepat2 dapatkan dress ni. sangat2 limited tau.

dan yg pastinya, anda takkan sama dengan org lain!

nak lagi best??

akak offer lagi dress ni dengan FREE VEIL bernilai RM120..SECARA PERCUMA!!!

Haaa..mana nak cari kan..tak payah buang masa lagi veil utk matchkan dengan dress, semua siap utk dipakai. LAWA pulak tu :)

terhad kepada 10 pelangan terawal je tau offer tu..

whatapp kak yus cepat-cepat, harga hanya rm2** je ....YES!!!

MATERIAL TERBAIK, TAK JARANG & JAHITAN KEMAS

dah2,, whatapp je cepat dan pantas ye
012-3902581
012-3902581
012-3902581


* boleh tengok lebih banyak gambar lagi di page FB:

"DAMARA SIGNATURE OFFICIAL HQ"




Pelamin Dewan di SPACE U8

as salam..

lama kak yus tak updated blog..tapi fb page ttp ada updated tau :)

ok, nak share gambar pelamin yg kami buat di SPACE U8, shah alam.

alhamdulillah..customer sangat berpuas hati dengan servis dan rekaan pelamin.

walaupun ada penambahan aksesori pada pelamin last2 minit, anggun mempelai team still dpt realisasikan impian customer tersayang :)

jom tengok gambar dan screen shoot whatapp customer..biar gambar berkata2 ye :)

any booking, whatapp kak yus terus tau..harga best price dengan servis tip top insyallah :)

whatapp
 012-3902581
012-3902581
012-3902581





Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Monday, September 26, 2016

Baju Pertunangan, Pernikahan murah dan Anggun

FREE VEIL dengan setiap Pembelian PRINCESS DRESS !

Senang tak payah pening2 nak matchkan baju dan veil..siap utk digayakan dah ni.

Meh admin nak story sikit apa yg best lagi ngan dress ni 😋

💍 material fabric terbaaaikkk
💍 full lining dan tak jarang
💍 material lining tebal
💍 selesa digayakan
💍 jahitan Kemas
💍 manik padat
💍 cutting sangat Flowyyy,ala Princess !

FREE VEIL dan ada lagi kami bg free tau!
Utk pembeli terawal, kami bagi FREE pos Laju...woooooowwwwww!!

NOW OFFER!!! (Jimat Rm120)

Macam mana nak order??

Click terus link ini utk pm kami

http://m.me/DamaraSignatureOfficialHQ

Atau

Whatapp terus ke

011-39250036
011-39250036
011-39250036