Wednesday, April 13, 2016

Promosi Dress @ baju Nikah murah

Cepat-cepat...

Promosi kami dah nak tamat!

Sangat2 berbaloi tau, design cantik pada harga murah..

Ye..nak custommade baju sekarang tak mutah dah tau, kos harga kain..tempahan, jahitan manik lagi..sedia kan je la dlm 400-500..rm

Kami bantu mudahkan anda 😊😊😊

Dress tersedia cun pada harga tak sampai pon Rm200!!!

Yessss..

Hanya pada harga rm199 shj termasuk POS LAJU!!

WHATAPP SEGERA SEBELOM STOK ABISSSS

011-39250036
011-39250036
011-39250036

Sunday, April 10, 2016

Solekan @ makeup Pengantin muslimah Berpurdah

As salam..

Nak share satu story pasal pengantin kak yy last week 😊

Kak yy dag deal lama dgn sis ni utk solekan bertandang..mcm biasa deal hanya melalui whatsApp 😊

Senang keje ngan adik ni, makeup mcm biasa kak yy buat tapi bila da mengenakan purdah, hanya nampak bajagian mata je..tp tak pe, keindahan yg lain2 hanya suami dia je yg nampak masa tu 😊😊😊

Mcm biasa, tanpa pengunaan bulu mata palsu dan tanpa cukut kening!

Alhamdulillah impian kak yy nak fokus pd pengantin muslimah makin dipermudahkan allah..

Yg nak booking solekan with kak yy rojer cepat tau..pengalaman hampir 10 thn insyallah x menghampakan anda

Whatapp terus ke 012-3902581

😘😘😘😘

Wednesday, April 6, 2016

Baju nikah @ tunang @ bertandang @ sambut menantu cantik dan Murah

As salam..

Tahun ni majoriti pengantin2 semua nak bajet2 kan.. ekonomi kurang stabil katanya😊.

Tak pe, membazir pon tak bagus kan..

Ikut kemampuan dan bersederhana lebih baik!

Utk itu, kak yus @ anggun mempelai butik telah keluarkan jenama baju sendiei tahun ini..alhamdulillah, sedikit lagi penambahan kepada bisnes sedia ada.

Apa yg best pasal brand terbaru kami ni??

Kami cuba utk bantu pengantin2 diluar sana utk mendapatkan busana perkahwinan pada harga mampu milik 😊😊😊

Design yg cantik, gojes dan pada harga yg sgt berpatutan..

Kalau nak beli kain sendri, tempah jahit , tempah jahitan manik lagi..sepasang baju akan cecah rm500++ gak kan..nak2 lagi kalau menyerah diri kat jakel 🙊🙊🙊

So, bg yg nak simple tapi cun pada harga yg sgt2 berpatutan..boleh pilih dr koleksi kami ni ye..ramai yg dah dapatkan dan majoriti semua sgt2 berpuas hati .alhamdulillah...

Siap ada free gift lagi utk anda...itu salah satu kami menghargai anda 😊

Jom tengok koleksi yg ada..berminat jgn lambat utk whatapp kak yy tau. Takut saiz atau stok abis pulak..

Luv u ollsss ..muuaahh ciked!

Jgn lupa whatapp ke 011-39250036

Tuesday, April 5, 2016

Pengantin Muslimah @ shah alam

As salam 😊

Kali ni kak yus nak story mengenai majlis wedding last week by anggun mempelai butik.

Pasangan Dr Munirah dan firdaus..sama cantik sama padan 😊

Bermula dari makeup pernikahan, makeup majlis resepsi , busana perkahwinan, aksesori lgkp pgtn dan pelamin khemah khas utk bergambar.

Ok..

Nak share atucara yg menarik kali ni, setelah kak yy berbincang dgn pgtn pempuan yg nak solat bila masuk waktu zohor, tapi majlis berarak nak buat sebelum masuk waktu solat...haaaaa...mcm ne tu ye 😁😁😁

Bg yg nak majlis berkat mcm ni, bleh tiru atucara kami ni 😅

Sebelum solekan dimulakan, pengantin ambil air wuduk dahulu..dan bermulanya proses tahan kentut disitu 😆

Selesai makeup, terus ke majlis berarak pengantin pada jam 12.45 tghr. Dan pengantin terus diarak ke meja makan beradap..jamah makan sedikit dan masuk je waktu solat, terus masuk kebilik utk solat zohor dan kembali kepada tetamu utk sesi bergambar!

Emmm...mesti ramai tertanya2 mcm mana nak jaga air semayang masa majlis bersalaman dgn pgtn lelaki kan??

Hehe.. tgk pada gambar yg kak yy ambil utk majlis mkn beradap sebelum pgtn solat tu, pgtn mengunakan hand sock @ stokin tangan utk elak air sembahyang terbatal 😊😊😊

Setle solat..hand sock boleh cabut laaa ..

Nak dpt majlis yg berkat, perkara yg allah wajibkan kena dahulukan juga kan 😊

Jgn disebabkan makeup, majlis dan tetamu yg dtg kita abaikan waktu solat ..

Ingat mengigati amalan muliakan..cheeewaaahhh ☺☺☺

Dan satu lagi lupa nak story..pastinya makeup kali ni pon syariah compliance!

Tampil cantik, sweet tanpa perlu cukur kening dan tanpa perlu bulu mata palsu 😊

Ok, jom layan gambar!

Thursday, March 31, 2016

Baju Nikah @ bertunang @ kawin Murah & cantik

As salam...

Mesti ramai yg nak berjimat cermat pada tahun ni kan..tapi bagi bakal pengantin, mengadakan majlis perkahwinan pastinya memerlukan kos yg tinggi juga.

So, antara cara yg boleh anda pilih utk tidak menyusahkan kedua-dua pihak adapah dengan menjalankan majlis yg sederhana 😊 . Tak berlebih-lebihan dan yg penting majlis yg diberkati allah.

Antara inisiatif pihak kami dianggun mempelai utk membantu anda adalah dengan menyediakan koleksi pakaian yg cantik,gojes dan mampu milik!!

Material dress ni kami buat dari fabric shifon yg pastinya nampak esklusif dan cantik beralun. Demgan jahitan full lining dan kemasan manik dan perincian yg simple tapi gojes. Less is more kata org ☺️

Didatangkan dengan pelbagai saiz dan warna, stok kami mmg cepat abis tau..

So bg anda yg nak dptkan cepat2 whatapp kak yus yusof tau..

Whatapp ke 012-3902581

Jom layan gambar...

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Sunday, March 20, 2016

Makeup @ Solekan Pengantin Muslimah

makeup @ Solekan kali ni pastinya berkonsepkan pengantin muslimah juga 😊

Utk majlis kali ini, pengantin yg manis ni berada di puncak alam selangor. Apa yg menarik tentang majlis sis ni, Majlis pertunangan, majlis pernikahan dan majlis perSandingan adalah dijalankan dalam mada satu hari sahaja!

menarik kan..jimat pon jimat 😊

utk edisi makeup utk atucara majlis mcm ni, biasanya kak Yy akan dt makeup pd awal pg dan stay disana sehingga habis majlis nikah dan pertunangan. After majlis tersebut, br kita akan tukar makeup kepada makeup yg lebih heavy utk majlis sanding @ resepsi 😊

jom layan gambar pengantin ni, siap ada komen puas hati dr pasangan ni..

syukur alhamdulillah..

yg berminat nak rasa touch by kak yy boleh booking segera tau!

whatapp terus ke 011-3902581

Wednesday, March 16, 2016

Pelamin rumah @ Puncak alam

ramai yg tanya kak yus, warna pelamin apa yg sesuai utk semua jenis warna baju persandingan?

nak guna utk majlis nilah sekali pon boleh..tak nampak serabut.

meh nak share pic utk majlis last week..minggu yg agak mencabar kami anggun mempelai team 😊

cuti sekolah la katakan..byk wedding dan byk juha terpaksa kami tolak utk menjamin kualiti terbaik utk customer yg dah booking awal.

Warna2 cream..pearl white mcm ni sgt sesuai tau..mix pula dgn bunga2 yg soft colour.less is more omputih kata 😊

tak perlu sarat2 utk nampak lebih esklusif.

berminat nak tempah? whatapp terus okay. yg penting nak kami tekan kan..pengalaman kami yg allah bg selama 10 thn dlm bidang ni insya allah tak menghampakan anda.. jgn pertaruhkan majlis anda dgn butik yg anda tak pasti kewujudan dan kemampuan hasil kerja mereka okay. bukan nak kondem..just utk anda lebih berhati2..cari, pilih yg terbaik utk majlis anda. tp biar demand setanding bajet okey 😁

whatapp 0123902581

Sunday, March 6, 2016

Pelamin Dalam rumah @ Tasik puteri rawang

Pelamin request by our customer!

simple , cantik dan kemas 😊

whatapp ke 012-3902581

Thursday, March 3, 2016

Baju Nikah dijual

Dress Esklusif - Mampu milik

dapatkan pada harga promosi sekarang ni 😊

sangat2 berbaloi..nak beli kain, tempah jahit dan tempah jahit manik lagi confirm tak dpt harga mcm ni..

cantik..mudah..siap sedia dan pastinya harga berbaloi2..

whatapp segera sementara ready stoj masih ada
011-39250036

Tuesday, February 23, 2016

pelamin simple berkerusi

tercari2 pelamin khas utk bergambar sesi keluarga dan bersama rakan?

ni sesuai utk anda..

jimat dan saiznya sedang2 aje 😊

whatapp kami lokasi majlis anda utk kami beri harga..coz harga depends pd jarak lokasi majlis dgn butik kami 😊

whatapp ke 012-3902581

baju Pengantin Murah

dapatkan pada harga Promosi sepanjang bulan ini!

RM249 Shj..anda dapat baju perempuan + free veil + free pos laju!

kenapa kami kata murah?

fabric yg berkualiti
double Lining
cutting cantik

whatapp 0123902581 segera sementara stok masih ada

Baju Pengantin utk majlis NIKAH, Pertunangan atau majlis Bertandang Murah

Kos Tempah sendiri baju
**************************

fabric shifon :
Rm15 semeter x 5meter = rm75

Fabric lining satin :
rm12 semeter x 4 meter = rm48

lace = Rm100/meter

kos Tempah jahitan baju pengantin :
BerLining = 250++

upah jahit manik = Rm150

so.....Total.. > < RM623 +++

Fuhhhhhhh... kami ulang...

Rm623 ye..

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

so, kami offer utk anda lebih BerJIMAT !!

SEPASANG BAJU PEREMPUAN + FREE VEIL + FREE Pos Laju

hanya RM249 sahaja!!

kami ulang...

Rm249 shj !!

Jimat - murah - jahitan cantik - siap utk dipakai 💋💋💋

pm terus utk details dan saiz okay!

atau whatapp "promosi damara" ke

011-39250036
011-39250036
011-39250036

Tuesday, February 16, 2016

Baju Muslimah Borong berkualiti

Kami offer utk anda yg ingin memulakan perniagaan.

hanya berbekalkan modal yg rendah anda mampu mendapatkan koleksi gojes kami utk anda jual kembali 😊

kami buka offer ini dlm masa yg singkat shj tau..

minumum 6 pasang sahaja pada harga Borong!

margin keuntungan anda boleh dapar antara rm40 - rm50 sepsang baju!

berbaloi2 kan.. tak perlu susah2 keluar banyak modal nak beli dan cari fabric, nak cari tailor yg dpt jahit dgn baik dan berkualiti..harga confirm lebih mahal dr apa yg kami tawarkan ini..

jom whatapp kami segera..ready stok masih ada 😊

mana nak jual??

emmm..bg yg baru nak mulakan perniagaan, cuba try jual dgn kawan2 opis ke..kawan2 dlm group whatapp..or secara on9 di facebook 😊

kami bantu anda dgn koleksi gambar2 photoshooy profesional utk memudahkan anda buat promosi..menarik kan??

jom..jom..whatapp segera ke 012-3902581

Monday, February 15, 2016

muslimah Attire @ Top + Skirt muslimah harga borong

as salam..

tahun 2016 makin terasa hangat dek sebab kegawatan ekonomi negara.. tapi, dari kita dok pikir2 tanpa buat apa2 pun tak guna juga kan..

Kami beri anda peluang utk memulakan bisnes anda sendiri pada modal yg rendah!

yesss..nak berniaga mulakan dgn apa yg ada ditangan dan modal yg rendah mula2 tau..jgn terus terjah je keluar duit buat modal tinggi2.l dgn buat Produk sendiri.

cari pengalaman dulu okay..sikit2 upgrade sampai la capai apa yg kita cita2kan atau targetkan.

Utk 2016 ni, kami ingin membantu anda utk memulakan bisnes anda sendiri.  Bermodalkan Kurang Dari RM1000, Anda dah boleh mulakan perniagaan kecil-kecilan anda..secara On9 atau offline.

ada agen kami yg ambik stok hanya utk dijual dikalangan kawan2 opis..senang dan mudah.

sebab apa kami kata mudah??

anda tak perlu susah2 pergi cari fabric, tak perlu susah2 deal dgn tailor..dan pastinya tempahan akan jd mahal sekiranya nak tempah secara sikit2 ni kan..

so, kami sediakan baju2 Ready Made yg cantik dan pastinya berkualiti. jahitan standart butik, so jgn risau pasal kekemasan nya 😊

anda hanya perlu promote dan jual terus!

ada lagi keistimewaan yg kami nak tawarkan..

kami sediakan juga Gambar2 baju yg dipakai oleh model dan kualiti gambar profesional photoshoot tau..senang kan?

tak payah susah2 nak beli patung bagai, nak sarungkan di patung dan snap gambar! semua kami dah siapkan..anda hanya perlu edit no telefon anda shj di gambar tersebut utk memudahkan customer menghubungi anda 😊

panjang lebar dah cerita ni 😁..jom layan koleksi2 kami..berminat, jgn pikir lama2 tau..whatapp kami terus ke 012-3902581.

modal rendah..margin tinggi..

mana nak dpt untung sepsang hampir mencecah rm40-50 sepasang..

contact segera sementara kami buka offer ini 😊

Baju Pengantin Murah

Masih tercari2 baju @ dress pengantin yg sesuai utk majlis pernikahan @ persandingan atau pertunangan?

Kini kami buka utk jualan 😊

design seperti dlm pic dan anda boleh request warna dan saiz!
s-m-L antara saiz yg bileh anda pilih 😊😊😊

material daripada fabric dutchess @ bridal satin yg sememangnya esklusif utk dijadikan pakaian raja sehari.

harga juga amat2 berpatutan tau..tak perlu sewa..beli je terus 😊

harha pengenalan kami..

rm249 utk baju perempuan shj dan kami beri FREE Veil bernilai rm100..

jimat kan...kami ulang..Rm249 shj!!!

whatapp ke 012-3902581 segera

Sunday, February 14, 2016

solekan Pengantin Muslimah

as salam 😊

today kak yus nak share makeup pengantin muslimah last week yg kak yus buat 😊

ada yg kata..kenapa makeup natural pon nak charge mahal??

emmmm...mcm ni sis..

kenapa ada org sangup beli produk MAC original kat butik MAC , sedangkan boleh je beli produk makeup biasa yg jauh lebih murah..

sebabnya pengalaman Dan kualiti produk tu yg org inginkan betul??

bg kami yg dah buat kerja solekan dan andaman mencecah 10 tahun lamanya, insya allah ianya dah jd kepakaran kami dan byk pengalaman yg kami ada yg boleh digunakan ketika melakukan kerja2 solekan ni 😊

so..pastinya harga lebih sikit dr yg baru2 nak berjinak dgn dunia ni 😊..

majlis seumur hidup anda pastinya inginkan jurumakeup yg profesional dan dah biasa dgn apa sahaja jenis muka dan kulit wajah kan..

so berbaloi insya allah anda byr charge itu  yg tak de semahal mana pon..kalau ada promosi sgt berbaloi2 tau booking anda tu 😊

ok..jom layan gambar..tanpa edit ye pic ni.
mcm ne sis tgk dlm gambar..mcm tu jugak sis tgk depan2 😊

#Makeup tanpa trim kening dan Tanoa bulu mata palsu.. 😊

any booking boleh whatapp terus kak yus tau..

012-3902581

Friday, January 29, 2016

Pelamin mini Murah

Pelamin Mini Bajet 2016 !!

khas utk Majlis pernikahan & Pertunangan..

pm atau whatapp kami segera utk harga promosi ini.

hanya utk majlis yg berada di sekitar k.l - Selangor..
FREE TRANSPORT CHARGE @ minimum transport charge utk kawasan yg lebih 30km dr lokasi kami-shah alam.

terhad kepada 10 pelangan terawal shj.
(tertakluk pd kekosongan tarikh)

whatapp "promosi Pelamin Mini" ke
012-3902581
012-3902581
011-3902581

Pencuci wanita Menghilangkan masalah keputihan

PROMOSI..PROMOSI !!!

Dapatkan Dengan hanya Rm34 TERMASUK POS LAJU 😊

sgt2 berkesan utk Wanita yg sayangkan dan mementingkan bahagian ehemm..ehemmm 😘

vanilla..sedap tau baunye..
khasiat2 lain pun byk, sbb produk kami ada 6 bahan...

kami ulang...

6 bahan yg 👍👍👍👍 dan efektif!

dgn kelulusan KKM..selamat digunakan.

whatapp ke 012-3902581

cuba dulu..Lupakan Yg lain 😊

Pakej Perkahwinan 2016

alhamdulillah..masuk tahun ke-10 dah anggun mempelai 😊

ni antara job terkini utk sesi 2016..jom tengok pic2 dr kak yus 😊

pengantin yg sama cantik sama hensem ni dinikahkan pd 22jan 2016 dan majlis resepsi pada 24jan 2016.

majlis berlangsung di Dewan Gasing, K.L..

tema yg dipilih, Merah u olllsss...mmg mantop 😊

jom skodeng gambar pengantin ni..

yg berminat nak pakej bersama kami, whatapp ke 012-3902581 segera ya.. dgr cerita ada harga DISKAUN dlm bulan jan-feb ni..utk majlis anda yg berlangsung pd 2016 ni!

Wednesday, January 27, 2016

Pelamin Mini Murah @ Pelamin mini Bajet

Pelamin Mini Bajet 2016 !!

khas utk Majlis pernikahan & Pertunangan..

pm atau whatapp kami segera utk harga promosi ini.

hanya utk majlis yg berada di sekitar k.l - Selangor..
FREE TRANSPORT CHARGE @ minimum transport charge utk kawasan yg lebih 30km dr lokasi kami-shah alam.

terhad kepada 10 pelangan terawal shj.
(tertakluk pd kekosongan tarikh)

whatapp "promosi Pelamin Mini" ke
012-3902581
012-3902581
011-3902581