Monday, August 22, 2016

Merdeka SALE!!

As salam..

Jom dapatkan koleksi dress by Damara Signature yg cantik ala princess ni 😍

Apa yg best pasal design ni, kami gunakan material yg sgt berkualiti tau..tak sama mcm yg biasa jual diluar yg mengunakan lining nipis dan jarang..

So mmg tak rugi utk wang anda 😊

Dgn jahitan yg kemas dan kami bg FREE VEIL dan harga Termasuk Pos Laju 😀

Whatapp kak Yus cepat2 sementara stok masih ada

011-39250036

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Saturday, August 20, 2016

Baju sanding cantik murah

Utk sewaan..

Lengkap dgn aksesori pgtn 😊

Harga sewaan dari rm499-rm650

Termasuk:-
Veil
Shawl
Bunga tangan
Kasut
Samping dan tanjak
Keris
Payung

Whatapp kak Yy for more info
012-3902581

Friday, August 19, 2016

Pakej perkahwinan Murah

Offer masih berlangsung..

Pakej Rm1499
-solekan muslimah 1×
- baju sanding sepasang
- aksesori lengkap pengantin
- bunga tangan Artificial
- pelamin Rumah

Free transport charge utk majlis sekitar shah alam-klang-subang-petaling jaya dan kawasan2 sekitar

Whatapp kak Yus 012-3902581 for more info 😊

10tahun pengalaman dlm bidang andaman 💋💋💋

Thursday, August 18, 2016

Baju Nikah Murah dan cantik

Pssssttttt!!

Ada offer utk bulan ni tau.. tapi khas utk peminat PINK COLOUR 💗

NORMAL price rm249, but Now kami offer Rm199 sahaja..

Jap...ada lagi

Kami bg free sekali Veil dan Termasuk kos pos Laju!

Emmmmm....mana nak dpt harga dan kualiti mcm ni kat luar..

Whatapp segera utk dapatkan sementara saiz masih byk pilihan tau 😊

Whatapp kak Yy 011-39250036

Monday, August 15, 2016

Pelamin Bajet utk majlis nikah, Bertandang & pertunangan

Promosi pelamin bulan ini..

Pelamin mini berkerusi, sesuai utm bergambar dan utk majlis pertunangan, pernikahan dan majlis sambut menantu 😊

Lebar backdrop dln 7.5kaki..cantik dan comel utk majlis2 ringkas dan pastinya pada harga yg murab dan jimat!

Khas utk majlis disekitar klang, shah alam, petaling jaya, puncak alam, subang, puncak perdana dan kawasan2 sekitar..

Offer Rm450 shj!!! Termasuk transport charge u olllsss..

Whatapp kami terus ke 012-3902581

Baju Nikah soft pink Murah

Offer pertengahan bulan ini!!

Dress by Damara Signature, PINK colour..

Sgt soft dan sweet 😊

Terdapat dlm saiz s-Xl

Normal price Rm249..Now Offer RM199 shj!!

Yesss...!!

RM199 SHJ

Kami bagi FREE VEIL & POS LAJU 💋

Whatapp sekarang
011-39250036 sementara stok masih ada

Solat vs makeup masa Majlis resepsi

Meh nak story dan bg Tips sikit utk bakal pgtn ☺️

Memandangkan Anggun Mempelai Butik hanya fokus kepada pengantin Muslimah..iaitu dr segi design busana, dan teknik solekan yg berkonsepkan muslimah (tanpa cukur kening dan Tanpa Bulu Mata Palsu) dgn penampilan yg sweet dan Bersederhana tapi still nampak cantik dan anggun giteww ☺️

Nak share sikit mengenai soalan yg biasa pgtn2 muslimah ni tanya..mcm mana nak solat zohor, asar dan berarak utk majlis dan timing utk outdoor..makeup mcm mana????

Ok... Antara tips yg biasa hakak share.

Sebelum makeup, ambil wuduk dahulu..dan bila masuk waktu terus solat zohor dan selesai solat terus la berarak utk majlis.

Dan sekiranya majlis berarak berlangsung sebelum zohor, guna cara yg sama juga dgn berwuduk sebelum solekan dilakukan tapi anda boleh buat kelainan dgn mengunakan sarung tangan skin colour mcm pgtn ni guna 😊..
Ini utk elak tersentuh pgtn lelaki yg membolehkan wuduk terbatal ketika majlis berarak..
Emmm..macam kelakar la kak..rase mcm mikel jeksen pulak pakai sarung tangai bagaiii 🙊 ..
Haaa..nak nampak kelakar sikit ke, nak tinggal solat kot2 wuduk terbatal? 😁
Tapi utk ternik ini , pastikan urat kentut anda terpelihara sebaiknya tau...jgn terlepas sudahhh 😆😆😆 tu hakak tak dapat nak tolong 😌

kejap je pon,lepas je berarak dan masuk waktu zohor masuk la rumah sekejap utk tunaikan solat..senang kan..tak perlu sampai skip solat semata2 sebab anda adalah pengantin ☺️

Dan kebiasaanya, utk majlis outdoor..pgtn perlu bersiap sedia dlm jam 4ptg.terus ke sesi outdoor dan siap dlm 5-6ptg. So sempat lagi utk bersiap dan basuh makeup utk tunaikan solat asar..

Terjawap kan soalan tu.. 😊

Jom share kalau bermanfaat utk tips adik2 yg bakal berkahwin nanti.

Bg yg mencari2 butik pengantin & mua wanita asli dan solekan berkonsepkan muslimah syariah compliance..terus ke page fb kami di :-
Anggun Mempelai Butik - Butik Pengantin Muslimah

Pengalaman 10tahun dlm bidang ini,insyallah membantu anda juga utk majlis perkahwinan yg diberkati dan meriah hendaknya .. 💋

#AnggunMempelaiButik
#ButikPengantinMuslimah
#AnggunMempelaiFounder
#NoteTambahNilaiHidup

Saturday, July 30, 2016

Solekan Muslimah

Bagi anda yg mementingkan penampilan yg patuh syariah dan nampak manis dipandang..solekan khas utk pengantin muslimah by sis Yus yusof sgt sesuai utk anda !

Tanpa perlu cukur kening dan tak perlu mengunakan bulu mata palsu..anda still boleh tampil anggun dan cantik walaupon bersederhana 💋

Pengalaman kak yus 10thn dlm bidang ini, insyallah tak menghampakan anda..pengalaman lebih penting tau sis, so jgn bandingkan harga servis dgn newbie2 yg baru berjinak dlm bidanv solekan ye..bukan nak riak, tp utk anda lebih confident tampil dihari bahagia anda 😊

Whatapp terus ke 012-3902581 foe more info 😊

Monday, July 25, 2016

Baju nikah @ bertunang @ pertunangan OFfer

Stok clearance!!

Rm199 sahaja..murah dan PASTI berbaloi 😊

Material cantik sgt tau, tak sama mcm diluar sana..kami guna fabric yg berkualiti 😊😊😊

Jom dapatkan segera sementara stok masih ada

Free veil dan pos laju lagi u olllsss

Whatapp 011-39250036

Wednesday, July 13, 2016

Promosi pelamin

Promosi syawal masih diteruskan..jom booking!

Depends pada kekosonga tarikh ye 😊

Kami nak bg diskaun sebanyak rm400- rm600 !!

Byk tu tau....

Whatapo sekarang ke 012-3902581

Tuesday, July 12, 2016

Promosi Pelamin Murah

Sempena syawal yg mulia ini, kami di anggun mempelai menawarkan promosi pelamin saiz rumah pada harga super duper murah!!

Hasil kerja dan pengalaman kami 10tahun dlm bidang ini menjadi pakej lengkap utk kami berikan terbaik utk anda..

Jom dapatkan DISKAUN sebanyak RM400   hanya dlm jangka masa promosi ini..khas utk majlis anda yg berlangsung dari july- dec 2016 😊

Whatapp kak yus for more info!

012-3902581

Monday, July 11, 2016

Maaf zahir dan batin

Selamat hari raya dari kami di anggin mempelai butik 😊

Maaf zahir dan batin sekiranya ada salah dan silap kami pada anda pelangan yg kami kasihi 😍

Goodies @ doorGift utk tetamu

Masih mencari2 doorgift yg sesuai utk para tetamu di majlis perkahwinan atau kenduri kendara?

Tak perlh bersusah payah dan menghuru-harakan rumah..kami bantu anda!

Penghantaran terus ke lokasi anda sekitar selangor dan k.l 😊

Cantik, kemas, sedap dan pastinya disukai ramai..tak membazir yg pastinya 😊

Jom tempah sekarang sementara promosi berlangsung!!

Whatapp ke 012-3902581 for more info 💋

Thursday, June 16, 2016

Baju cantik dan murah, kualiti material the best!

Kos nak tempah baju sendiri agak mahal tau sekarang ni..kalau double lining lagi la...harga pon double!

Bagi material fabric pulak, kalau setakat nak beli 6-7 meter..harga nya confirm mahal juga..tak caya?? Try g jakel 😁

Kos material je dlm rm150++, campur kos tempah rm150++, tempah manik lagi....emmmmmm...

Baju grand2 nak pakai bila lagi ye pas majlis nanti?? 😅

So, nak jimat..jom beli siap!

Harga kami dr rm199-rm329 shj..siap bg veil bernilai rm8p FREE! Nak lagi free..pos laju pon kami tanggung 💋

Berbaloi2 u ollllssss...

Whatapp kak yy segera sbb stok kami cepat susut..takut warna ada, saiz abis..saiz ada, warna paberet anda lak abis..hehe..grab cepat okay!

012-3902581

Baju Tunang @ Nikah Cantik Harga Mampu Milik

As salam...

Salam ramadhan 😊

Jom tgk warna2 baru utk koleksi terkini by Damara Signature 💋

Kualiti kami sgt bagus dan berbaloi utk wang anda tau..jahitan kemas dan double lining!

Nak tempab di tailor kalau baju berlining ni paham2 je la harga nya kan...double juga..tapi kami bantu anda, beli siap je senang 😊

Terus boleh pakai, harga pon super murah..tak caya?? Cuba buat kita2 sendiri dulu ya..

Jom tgk warna2 baru dr kami..berminat whatapp terus kak yy 011-39250036

Sunday, May 22, 2016

Promosi Pakej Lengkap 2016

Sempena ulang tahun ke-10 anggun mempelaj butik, kami nak bagi anda pakej promosi pada harga yg sgt berbaloi

Rm1499 shj,
- pelamin saiz rumah
- makeup 1x
- baju sanding sepsang
- aksesori lgkp pgtn
- free bantal nikah 2 bj

Jom..bagi majlis july-dec 2016, masih tercari2 butik yg sesuai..boleh booking bersama kami ya..

Jgn perjudikan majlis bersejarah anda..pilih butik yg betul2 berpengalaman dan pakar dlm bidang ini 😊

Whatapp kak yus yusof
012-3902581

Baju Bertunang, Nikah @ Bertandang utk dijual

As salam..

Nak share design terbaru dr Damara Signature!

Apa yg best utk koleksi terkini kami??

Material yg kami guna sangat2 High kualiti . Shifon dibahagian luar sememangnya menjadikan Dress ini nampak Esklusif dan sgt Flowy..
jgn risau, Utk bahagian dalam, kami gunakan material yg TIDAK JARANG dr fabric Velentro yg sgt berkualiti dan terbaik!

Kebanyakan baju2 yg dijual dipasaran on9, mengunakan lining dr jenis kain yg sgt Nipis dan murah..tapi, bagi koleksi Damara signature ini, kami gunakan material yg sgt esklusif buat memuaskan hati anda 😊

Dijual pada harga mampu milik, sgt2 berbaloi tau u ollsss..

Ada lagi yg Best!!

Free Veil dan pos laju 😍

Veil saiz L yg bernilai rm100 kami bg secada percuma je...

Emmmm...rugi tak grab awal sementara stok dan saiz masih ada ni..

Whatapp terua ke 011-39250036 okay 😊

Monday, May 16, 2016

Pakej perkahwinan Pengantin Muslimah @ Merbau Sempak, Sg Buloh

Pengantin kali ini adalah antara yg paling menjadi regular customer di anggun mempelai butik..

3 pasangan dari family ini telah mengambil pakej dari kami..alhamdulillah ☺

Seperti biasa, teknik dan konsep muslimah adalah yg kami tekankan kepada pasangan ini..

Jom layan gambar..dan mcm biasa solekan muslimah yg pastinya mengutamakan kesederhanaan, tetapi pengantin still tampil cantik dan sweet!!

Tanpa cukur kening dan tanpa pengunaan fake eyelash tau..sgt patuh syariah ☺

Berminat nak booking kak yus utk majlis anda, whatapp terus ke 012-3902581