Tuesday, May 12, 2015

Makeup pengantin muslimah

Makeup pengantin muslimah by sis yus yusof

Kali ini utk majlis pernikahan dan terus utk majlis resepsi..

Pengantin request utk makeup TANPA BULU MATA PALSU @ fake eyelash dan TANPA CUKUR KENING.

insyallah..itu kepakaran kak yus!

9 tahun dlm bidang andaman dan solekan artis dan pengantin, in sya allah hasilnya tak menghampakan anda..

Yg suka makeup nampak natural, tak nampak tebal tapu cantik dan sweet..bleh booking kak yus okay 😊

Less is more..tak perlu sampai berubah muka utk nampak cantik dihari bahagia..

Whatapp 012-3902581 utk nak tau lebih details okay! 😘

Telekung smocking

New design.. lower price 👍👍👍

Nak telekung  SK tapi tak mampu dgn harganya..
Jom miliki telekung smocking mampu milik kami..

Harga berpatutan dgn kualiti

Selesa, yakin, cantik dan solat LEBIH khusyuk!

Telekung Smocking Murah !

Design & kualiti setanding jenama mahal

- ada lapik dagu
- cotton sejuk
- dihiasi renda
- bahagian kepala smocking, SGT KEMAS
- bahagian kepala hingga dada double lining, so tak jarang!

Nak bg harga murah2 utk 10 customer terawal.

Sesuai utk hantaran, hadiah pd ibu @ isteri tercinta or utk kegunaan sendiri dan juga Umrah & haji

Pm or whatapp segera 012-3902581

Wednesday, May 6, 2015

Telekung smocking Murah

Telekung Smocking Murah !

Design & kualiti setanding jenama mahal
- ada lapik dagu
- cotton sejuk
- dihiasi renda
- bahagian kepala smocking, SGT KEMAS
- bahagian kepala hingga dada double lining, so tak jarang!

Nak bg harga murah2 utk 10 customer terawal.

Sesuai utk hantaran, hadiah pd ibu @ isteri tercinta or utk kegunaan sendiri dan juga Umrah & haji

Selesa, yakin, cantik dan solat LEBIH khusyuk!

whatapp segera 012-3902581

Wednesday, April 22, 2015

Baju pengantin , nikah , bertunang atau sanding pink belacan + purple

Busana terbaru lagiii dr AMB !!

dusty pink @ nama melayunya pink belacan 😊
Ada sedikit kombinasi dgn purple..so jika tema anda pink, purple or dusty..bj ini.mmg sesuai!!

Whatapp ke 0123902581

Utk harga promosi dr kami

Wednesday, April 15, 2015

Sis yus yusof makeup artis muslimah

Masih tercari2 makeup artis utk majlis anda? Berminat ngan makeup yg nampak natural, base tak tebal & nampak cantik persis artis??

Berminat dgn hasil kerja kak yy?

Whatapp 012-3902581 utk booking date majlis anda.

Harga berbaloi dgn hasil kerja.jgn pertaruhkan hari majlis bersejarah anda, pastikan hasil kerja yg memuaskan hati okay!

Tuesday, April 14, 2015

Telekung esklusif patuh syariah murah

Telekung Esklusif patuh syariah..

Design & kualiti setanding jenama mahal (sk)
- ada lapik dagu
- cotton high qualiti
- dihiasi renda
- bahagian kepala smocking, SGT KEMAS
- bahagian kepala hingga bwh dada double lining, so tak jarang!

Nak bg harga murah2 utk 10 customer terawal.

Sesuai utk hantaran, hadiah pd ibu @ isteri tercinta or utk kegunaan sendiri dan juga Umrah & haji

Selesa, yakin, cantik dan berkualiti.

Pm or whatapp segera 012-3902581
Saiz S, M , L & xL

Makeup artis yus yusof @ makeup artis pengantin muslimah

As salam..

Haiii...
Hari ni kak yus ada kelapangan sedikit, so nak taip2 lagi dlm blog ni.

Diam tak diam dah masuk 9 thn anggun mempelai beroperasi. Jika dulunya butik kami terletak di gombak selangor, now sudah hampir 5 tahun kami berpindah lokasi di shah alam.

Sepanjang 9 thn, alhamdulillah..rezeki sentiasa ada dlm bidang ini. Mungkin bekas2 pengantin yg dpt touch by sis yy ni dah ramai anak2..hehehe

But, ada yg masih contact3 ngan kak yy. Suka sgt...still keep in touch dan mereka2 ni juga antara yg mempromosikan kak yy kat sedara mara or kawan yg ingin melangsungkan majlis perkahwinan. Tq olllss  💖💖💖

Kalau ditanya berapa muka dah kak yy enah makeup??emmmm..mmg da tak sempat nak kira 😁.
Mungkin lebih dr 1000+++ ..
Alhamdulillah...

Dan sekiranya anda yg nak melangsungkan majlis dan tercari2 jrnis makeup yg light, nampak natural tapi santek..tak tebal dan tanpa cukur bulu kening, boleh la contact kak yy okay!

Nak rasa air tangan or hasil kerja org lama dlm bidang ni..bleh whatapp terus okay 😊

012-3902581 😘

Monday, April 13, 2015

Telekung smocking selesa, yakin & patuh syariah

Anggun mempelai ada produk terbaru tau!!

Telekung yg super special.. sangat cantik bila dipakai, kemas dan selesa. Tanpa perlu pakai anak tudung, just sarungkan shj siap!

Ada pelbagai saiz..menjadikan ia sgt special utk golongan remaja dan dewasa.

Kalau nak keluar jalan2 nak kena cantik2, nak solat pun mesti la nak cantik dan kemas juga kan.. solat tiang agama, dan semestinya mengutamakan pakaian solat juga adalah penting 😊

Telekung ni dibuat dr high quality kain cotton..sgt selesa dan tak panas okay.. ada double lining dibahagian kepala hingga paras bawah dada. So mmg TIDAK JARANG.

yg penting, bahagian kepala nya sgt special jenis smocking dgn jahitan renda lace utk nampak lebih cantik. Juga ada bahagian dagu..so smua tertutup SEMPURANA.

BERMINAT??

whatapp 012-3902581 utk order.
Ada saiz S, M, L & xL

😊😊😊

Sunday, April 12, 2015

Feminine wash @ intimate wash v-secret 6 in 1 terbaik dgn kelulusan KKM

Haiii ladies!!

Selalu dgn masalah keputihan yg menyebablan rasa tak selesa, gatal2 dan mengangu hubungan suami isteri?

Jgn biarkan ia berlarutan u olls!

Jgn sampai suami complain sbb miss-v yg dah rasa longgar, tak.mcm dolu2..
Dannnn..yg ptg, PASTIKAN miss-v anda wangi, tanpa bau yg tak menyenangkan.

Nampak mcm terlalu over ayat tu, but itu la realitinya..kannn.... 😊

Dgn ekstrak manjakani, sireh dan green tea..ia bukan sekadar pencuci miss-v yg biasa2 okay!

Ada lagi..ekstrak glutathione dan mint sgt2 berguna utk menghilankan hitam2 dicelah kangkang dan miss-v. Mint juga akan menjadikan miss-v anda rasa sejuk.mcm aircond pas guna produk ni okay !!

Jgn risau, dengan kelulusan KKM..sgt2 selamat utk digunakan.

Mau cuba???

Whatapp 012-3902581, pengasas produk ini terus..

Iklan produk ini dan details anda boleh tengok dlm majalah WANITA edisi April 2015!!

Jgn ketinggalan dptkan hot produk ini..bukan sekadar pencuci miss-v malah anda akan dpt lebih manfaat dr best produk ini 😊😊😊

Saturday, April 11, 2015

Makeup @ solekan pengantin by sis yus yusof makeup artis muslimah

Makeup majlis bertandang utk sis noora, sgt comel orgnya 😊

Request utk makeup yg light dan simple.
Tapi pasti nak nampak cantik juga kannn 😊😊😊😊

Ok jom tgk gambar2 selepas makeup!

Alhamdulillah, pengantin puas hati..sgt2 puas hati katanya 😍

Anda juga berminat ngan air tangan kak yus??
Jom booking sekarang..

Jgn bandingkan harga servis kak yy ngan newbie ye sis...dengan pengalaman 9thn dlm bidang ni, harga pasti berbaloi dgn hasil kerja 😘 in sya allah

Friday, April 10, 2015

Baju pengantin songket 2015

Trend 2015..

Songket bunga penuh + lace 😊

Koleksi terbaru dari AMB , colour yg byk permintaan..

Terkois green + gold !!!

Sangat cantik dan ESKLUSIF

Lelaki perempuan songket ye..mmg nampak mahal & sgt esklusif 😊

WHATAPP 012-3902581 for more info

Thursday, April 9, 2015

Makeup nikah pengantin muslimah

Makeup by sis yy

Tanpa cukur kening
Tanpa bulu mata palsu
Base yg nampak soft dan tak nampak bertopeng 😊

9 thn pengalaman, in sya allah tak menghampakan anda..

Whatapp utk booking slot anda 😊
012-3902581

Pelamin rumah

Pelamin rumah esklusif

Simple but namoak cantikkan..

Lebar >< 10-12 kaki

Berminat??
Whatapp 012-3902581

Tuesday, April 7, 2015

Boader lace LELONG

Nak cantikkan baju raya??

Nak diy sendiri baju kawin pon boleh..

Just jahit boader lace ini dan tambahkan sedikit manik.. confirm cantekkk!!

Jom dapatkan pada harga lelong !

Kat kedai tak dpt harga mcm ni ye...

Whatapp segera selagi stok masih ada

012-3902581

Rm6 semeter shj
Byk pilihan warna 😊😊😊


Sunday, April 5, 2015

Makeup pernikahan @ klang

Makeup pernikahan by sis yy

Gambar tanpa edit, makeup tanpa cukur kening..

Nak nampak cantik tanpa nampak mcm pakai topeng??

Natural & sweet tapi makeup tahan lama?

Jom booking segera..

Sis yy, 9 thn pengalaman dlm bidang andaman & solekan..

012-3902581

Sunday, March 29, 2015

Pelamin rumah @ ijok

Majlis berlangsung 28 & 29 march 2015..

Pakej makeup, busana dan juga pelamin dr anggun mempelai butik

Alhamdulillah selesai sudah..jom layan gambar dr pengantin baru yg sgt pemalu ni 😊

Sunday, March 22, 2015

Kelas makeup pengantin basic to advance

Makeup kelas intensive (Basic to advance)

Date : 12 april 2015
Time : 10pg till 4pm
Tempat : shah alam
Fee : Rm350

Jumlah peserta hanya 3-4 org shj..
MORE FOKUS!!
FREE goodies beg bernilai RM50 !!

- sijil disertakan!
- Cara pemakaian base yg cantik & tak tebal tapi makeup tahan lama
- TEKNIK KENING tanpa cukur
- TEKNIK bulu mata lebat tanpa pemakaian bulu mata palsu
- shading utk semua jenis muka
- colour eye shadow & lip stik yg bersesuaian
- TIPS2 makeup dari  MUA  yg berpengalaman hampir 9 tahun dlm bidang solekan artis & pengantin

Tempat terhad..whatpp segera 012-3902581

Sunday, March 15, 2015

Makeup pengantin Muslimah @ kelana jaya

Makeup utk majlis bertandang sis wani..
Dari nikah, resepsi belah perempuan dan ini utk majlis bertandang..

Alhamdulillah seselai sudah 😊

Special utk makeup by sis yy kali ini, tanpa cukur bulu kening & TANPA pengunaan bulu mata palsu!!

So pengantin ambil air sembahyang b4 makeup..than selepas mkn beradap boleb terus solat zuhur sebelum melayan tetamu yg datang 😊😊😊

Jom layan gambar!