Wednesday, April 19, 2017

Baju Raya Cantik murah

🌸Kebaya Kimono 🌸

Rm79 Tak termasuk Pos
(Pos semenanjung Rm9, S/s Rm12)

Ukuran (Free Saiz Fit dari L-XxL)

Dada : 47
Pingang baju : 50 (cutting Loose)
Pungung baju : 54 (cutting Loose)
Labuh baju : 32
Pingang kain : 38-54
Pungung kain : 46-56 (stretchable)
Labuh kain : 44

*ukuran Dalam Inci
*warna Seperti dalam gambar & sila ambil kira 5-10% perubahan warna sebab pencahayaan.
*TANPA rantai Dokoh

Keistimewaan kebaya Kimono :
🌸 material Cotton polister High kualiti
🌸 Selesa digayakan
🌸 Tak melekap dibadan
🌸 Cutting kebaya Moden ala kimono yg tak menampakkan susuk tubuh
🌸 menampakan effect kurus
🌸 Design moden
🌸 Skirt yg selesa

#DamaraKoleksiRaya2017

Whatapp 012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Sunday, April 16, 2017

Pelamin Mini Esklusif

Pelamin mini design cantik.sesuai utk majlis nikah, pertunangan.

Lokasi kami area shah alam, yg berdekatan atau berada kawasan sekitar boleh booking okay!

Dapatkan pada harga promosi sekarang

Whatapp 012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Friday, March 31, 2017

Baju nikah & tunang

Mini Kurung Isabelle

Design tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas..

Ready stok byk warna dan saiz!

Kami sertakan veil atau tanpa veil..boleh dijadikan baju tunang, nikah dan recycle balik buat baju Raya atau g kenduri kendara 😍

Cantik dan sopan je..

Whatapp kak Yy terus ye
012-3902581

Atau click je link bawah ni
www.wasap.my/60123902581

Monday, March 27, 2017

Baju Nikah dan Tunang

Sissstuurrr! BERITA BAIK!!

koleksi Mini kurung Isabelle dah re-stok nih..byk warna2 cun ada ni, saiz pon.

Sesuai utk buat baju nikah dan tunang, sesuai utk yg suka simple tapi cun!

Nak nampak merelip-relip, bleh DIY je manik sendiri..jimat kan!

Nak lagi best, baju ni kita siap matchkan dengan veil tau...sonang koje! Tak yah cari2 lain

Whatapp kak Yy la senang ek..kita bg details nanti

www.wasap.my/601139250036

011-39250036

Friday, March 24, 2017

Mini Kurung Utk nikah dan Pertunangan

Warna-warna baru untuk koleksi Mini Kurung Isabelle!

Batch ke-3 dah ni tau..sebab apa kita re-stok?? Sebabnya rata2 memang puas hati dgn design ni, material, jahitan dan paling penting..Harga 😊

Whatapp kak Yy segera yaaa

Or just click je link bawah ni, terus ke whatapp kami.

www.wasap.my/601139250036

011-39250036

Tuesday, February 28, 2017

Pelamin Mini Eskulsif Murah

Tercari-cari pelamin utk sesi bergambar sesi keluarga?

Sebarang majlis pertunangan, pernikahan, bertandang, baby shower & etc.

Whatapp kak yus segera!

Special offer utk majlis sepanjang march 2017.

Whatapp lokasi majlis dan date majlis utk sebut harga

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Monday, February 27, 2017

Baju Bridesmaid @ pengapit pengantin Murah

Khas utk anda yg nak cari dress utk kawan2 yg nak jd pengapit nanti 💕

Stok clearance sedang berlangsung!

Diskaun 50% tau..

Rm69-79 aje...serius murah! Harga kos aje kami jual

Whatapp cepat2 tau

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Thursday, February 16, 2017

Makeup Pengantin Muslimah

Hiiii...lama tak jenguk blog!!

Meh nak share makeup nikah dan sanding utk pengantin kak yus hari tu, Dr. Nadrah dan pasangan Hazwan yg super sweetttt 😊

Macam biasa, makeup by kak yus yg tanpa perlu cukur kening dan Tak pakai bulu mata palsu..so insyallah syariah compliance.

Less is more but still nampak cantik dan pengantin suka!

Selesa pon selasa..tak perlu rasa berat2 mata tanggung bulu mata palsu dan beban berat dosa lagi 😛..ok2 gurau hehe

Yg nak booking akak, cepat2 tau..kalau da penuh akak tak dpt nak tolong

Whatapp 012-3902581

Wednesday, February 15, 2017

Veil Murah

Veil utk dijual 💕

Simple but Nice!! Yg lagi best harga murah u ollllsss.. tak perlu membazir, pakai kejap je kan..

So bg yg nak berjimat, veil ni sesuai utk anda. Normal price rm69, TAPI sekarang OFFER RM39 sahaja tauuu

Whatapp kak Yus cepat sebelum sold out!

012-3902581

Monday, January 9, 2017

Dress & jubah Lelong!

Sempena lady bos nak menunaikan umrah tak lama lagi, dan sempena masuk tahun baru..

Kami nak lelong koleksi2 ready stok kami pada Diskaun 70% !!!

Whatapp je terus ke 011-39250036 yer..

Stok sangat2 limited. Kami lelong Pada harga Kos sahaja tau!

Rugiiii sgt2 kalau tak beli awal..sesuai utk pakai g Dinner, kenduri kendara , atau utk pengapit pengantin.

Terdapat dlm saiz S-Xl, dan pelbagai warna

Whatapp la ye..senanv cerita 😊

Solekan @ makeup pengantin Muslimah

Lamaaa kak yus tak update blog ni..bz sangat2 masuk tahun baru ni nampaknye ☺

Meh nak share gambar makeup by me utk pengantin muslimah last month.

Gambar ni pun ihsan dari customer yer..tq pada pengantin santek manis ni 😍

Macam biasa, tanpa trim kening dan Tak pakai bulu mata palsu yerrrr..emmmm, mesti ada yg was2 kalau tak pakai bulu mata ni, boleh nampak ke kak yus bulu mata setakat guna maskara??

Insyallah boleh sis..akak pakai maskara yg power2 dan berlapis2 gitewww. Yg penting hati senang, makeup syariah compliance 😊

Dah jom tgk gambar..

Nak booking whatapp cepat2 utk lock date ye.. 012-3902581

Wednesday, January 4, 2017

Pelamin cantik dan simple untuk sesi bergambar

As salam!

Selamat tahun baru ☺

Maaf atas kelewatab update di blog ini, kak yus dan team tersangat la bz sepanjang december lepas..

Meh nak share gambar-gambar terkini koleksi pelamin Saiz mini tapi sesuai utk sesi bergambar kenang-kenangan..

Harga mampu milik ye u ollls..any booking whatapp kak yus direct ke 012-3902581

Sunday, November 6, 2016

Koleksi Anggun Mempelai Dan Damara Signature dlm MAJALAH WANITA edisi Nov 2016

Haii korang ☺

Nak inform pada pembaca majalah wanita, jgn lupa tgk sekali tau koleksi busana anggun mempelai butik kat dalam majalah tu edisi nov 2016 ni.

Disamping itu, koleksi by Damara Signature pon ada jugak tau..

Alhamdulillab atas peluang dan rezeki allah ni..so yg nak membeli dress2 utk majlis pernikahan, pertunangan atau majlis Dinner pun boleh kat Damara Signature ni..TRUSTED SELLER!

Makeup utk model utk koleksi ini pun kak Yus yg buat sendiri..makeup artis muslimah.

So yg nak booking makeup ngan kak yus jgn segan2 whatapp ye..10 thn dah kak yus buat keja2 ni, insyallah puaskan hati korang dan paling penting nak bg tau..kak yus hanya buat solekan muslimah je tau..tanpa trim kening dan tanpa bulu mata palsu but korang still nampak cantik dan manis tanpa berlebih-lebihan..makeuo pon tahan lama, insyallah.

Whatapk kak yus segera utk dptkan harga promosi hujung tahun ini tau!

012-3902581
012-3902581
012-3902581