Sunday, December 30, 2012

makeup persandingan @ bukit subang

 warna hotttttt tuk butik anggun mempelai this year!!
so, pengantin ni penutup tuk tahun 2012!!!
kita jumpa lagi tuk tahun 2013 dengan design terbaru!!!
jom layan gambar :)




Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Saturday, December 29, 2012

makeup bertandang Hana

 makeup tuk majlis bertandang hana
kawan sekerja admin dulu..
skang da admin da buat secara full time!!
soft pink & grey
colour yg sweet tuk majlis pernikahan @ bertandang
design baju pun agak simple tapi still nampak cantik!
jom layan gambar
makeup kali ni oleh MUA ; Yus Yusof
perempuan ye....bukan lelaki, coz ramai yg konpius sebab nama mcm boboiiii..hehehehe
makeup tanpa cukur kening n gambar fresh dr kamera biasa jek..
no edit2 okay.....
nak bg u ooollls tgk hasil kerja yg sebenar :)




Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Wednesday, December 26, 2012

makeup dua beradik @ sg way (pernikahan & persandingan) 22 & 23 dec 2012

 agak mencabar kali ni..
makeup 2 pengantin secara serentak :)
tapi still boleh buat..alhamdulillah
akhma & aini..adik beradik yg melangsungkan perkahwinan serentak
senang berurusan dengan mereka..
jom layan gambar :)








Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

makeup pertunangan @ ijok 21/12/12

 customer kali ni amat meminati warna hijau..
dr busana, tudung, veil, hantaran hingga ke contact lens pun hijau!
tp............colour tu sememangnya sesuai dengan dia!
jom tengok koleksi gambar..
makeup by kak yus yusof
tanpa cukur kening okaaayyyy
gambar dr kamera biasa, no edit2..
:)



Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Tuesday, December 25, 2012

makeup bertandang @ batu 3 25/12/12

 pengantin ni memilih warna biru terkois untuk busana perkahwinan mereka
tak susah berurusan dengan mereka, coz kami dah pernah bekerjasama sewaktu majlis adik pengantin ni last year..
yessss, suka sgggtt kalau dpt cust yg da tau hasil kerja kita coz da penah ambil pakej dengan kami!!
jom tgk gambar pengantin ni.....
makeup tak perlu tebal untuk mendapatkan hasil yg memukau :)
sebarang tempahan @ booking..
whataapp @ sms kak yus yer!!!
012-3902581
(akak pempuan tau..bukan lelaki, nama je brutal sket :) )



Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

pelamin dewan ~ frame 3 panel ~

 tema kali ni.. MERAH !!!!
sgt meyerlah warna ni kan..
sesuai tuk anda yg suka awrna2 hot ni...
cantik & nampak tersergam indah :)
pelamin ni tuk majlis resepsi 
aina & pasangan  with akhma & pasangan
adik beradik..
serentak, jimat n mudahkan :)
jom tgk koleksi gambar

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Monday, December 17, 2012

pelamin FRAME satu panel

 design terbaru pelamin from anggun mempelai butik
sesuai untuk rumah @ dewan yg kecil 
whataapp @ sms
012-3902581

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Sunday, December 16, 2012

makeup nikah & persandingan by makeup artis Yus Yusof

 job 15 dec 2012
makeup by yus yusof...owner anggun mempelai butik
hehehehe
suka pengantin ni, tak banyak kerenah...senang bekerjasama ngan dia..
date majlis 15dec2012 @ bt 3 shah alam
tema red & black
jom tengok hasilnya...
minat???
whataap @ sms @ call
012-3902581
kak yus..........^^






Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

special from our customer!!!!

 terharunya saya!!!!! suprise dr pengantin , wedding last month..hr ni dtg terjah butik n bg special kek from dynasty hotel..love it sooo much!!! ..rasa dihargai....tq so much sis!!
n just received sms from that lovely cust.. "ala kak xde ape la sgt cuma nk mhargai ape yg akak da buat.ramai kawan2 sy ckp aritu baju n makeup cantik..thanks yea kak, rase  cm nak bsanding lg sekali pun ade tgk bj yg cantek sgt.."
alhamdulillah, tak de pe yg lebih berharga dr kata2 puas hati dr customer!!! :)

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Wednesday, December 12, 2012

koleksi kerusi TERBARU pelamin

 cantek tak kerusi terbaru dr anggun mempelai ni??
sesuai tuk pelamin yg dibuat di dewan..
saiznya besar...mmg besar!!!
pelamin khemah @ rumah juga sesuai..nampak menyerlah :)

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Monday, December 3, 2012

makeup pernikahan - persandingan - bertandang @ sungkai, perak

 seronok sy sekeluarga minggu lepas..
sambil2 ambil job makeup tuk pengantin iena dan pasangan dia @ sungkai perak..
sambil tu ambik kesempatan bercuti sekali :)
area umah pengantin dekat sgt dengan hot spring!!!
besttttttt!!!
pengantinnya pun best jugak n sporting..senang MUA nak jalankan tugas kalau smua happy2 :)
ni hasil makeup from MUA Yus Yusof
jom layannnn :)






Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

pelamin mini berkerusi ~ badget ~

 pelamin mini berkerusi
colour yellow!!!!
cantik gak kan... :)
whataap @ sms @ call
012-3902581

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.