Thursday, January 31, 2013

Gubahan hantaran ~tema vantage~

 gubahan hantaran tema vantage..
sexy kan colour dia..
yg ni set gubahan untuk customer @ anggun mempelai
u olls just letak je kek, cup cake, buah-buahan, coklat n etc atas dulang tu
smua kami sediakan..dari dulang, deco bunga n etc!
dan semua tak perlu dipulangkan balik!
harga???
berbaloi2... RM55 sahaja / set!!!
(termasuk dulang, bunga- bungaan, reben, renda kristal..)
colour boleh request ikut tema anda!

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

makeup persandingan @ country home rawang

 jom tengok gambar makeup tuk pengantin last week..
tak penah jumpa pun sebelum ni, just deal melalui whataap je..
tiba harinya, berjumpa lah kami di rumah pengantin di bandar country homes rawang!
byk perubahan pas makeup tuk pengntin ni..
dan yg paling best, petang setelah selesai majlis admin dpt whataap dr pengantin ni ucap terima kasih coz makeupkan dia.
"smua kata makeup cantik dan naik seri n tahan sampai petang!"
fuhhhhhh..legaaa...sgt suka!!
alhamdulillah...kepuasan hati customer amat kami hargai..
yg pasti pengantin tampil confident dan cantik dihari bahagia!
(makeup tanpa cukur kening )
jom layan gambar :)





Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Monday, January 28, 2013

makeup pernikahan & persandingan at saujana utama

makeup pernikahan & persandingan pada 26jan2013
dan makeup bertangang pada 27jan 2013
di saujana utama, sg buloh
jom layan gambar
hasil air tangan MUA : 
kak Yus Yusof!!
012-3902581





Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Thursday, January 24, 2013

testimoni makeup persandingan ^^

 just nak share rasa terharu dengan ucapan terima kasih dr pengantin..
suka sangat bila hasil kerja kami memuaskan hati pengantin @ customer!
"thanks kak yus, makeup sgt cantik..member2 smua kata cantik.makeup pun tahan lama n tak pecah2..ni bukan bodek okay..ikhlas puji ni. "
syukur alhamdulillah.. pengantin rasa cantik n puas hati dihari bahagia mereka adalah perkara yg benar2 membuat kami lega n teramat bersyukur! :)
~ by MUA Yus Yusof ~

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

busana pengantin terbaru ~ Emerald Green ~

 permintaan dari pengantin @ anggun mempelai butik..
ramai yg suka warna ni tu tahun 2013!
mmg cantik...simple but still ada element eklusif!!!
minat???
buat tempahan awal ye....coz booking kami dah masuk hingga ke bulan NOV 2013!
whataap @ sms @ call big boss kami
kak yus yusof
012-3902581
atau jgn lupa LIKE fan page kami
www.fb.com/anggunmempelaibutik


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Tuesday, January 22, 2013

dulang hantaran for sale

morning olls...
promosi jualan dulang hantaran design ni still berlangsung..
murah, & sgt memudahkan anda...
terdapat dlm 3 colour SILVER @ PUTIH @ HITAM.
RM180 for 7 biji!!!!
  sms @ whataap segera tuk order ye...hot selling.
012-3902581 


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Sunday, January 13, 2013

songket with lace ~ busana baru ~

 busana baru from anggun mempelai butik
songket with lace
~ biru benang silver ~
open untuk sewaan
sepasang lelaki + pempuam with aksesori lgkp pgtn
payung n bunga tangan
sms @ whataap @ call
012-3902581

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Thursday, January 10, 2013

pelamin saiz rumah ~ tmn subang murni~

 pelamin yg sgt sesuai untuk dalam rumah
simple but nampak elegant!


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

makeup persandingan ~tmn subang murni~

 majlis berlangsung pada 6 jan 2013
senang berurusan dengan pengantin ni
dari busana, makeup, pelamin n hantaran semua dr anggun mempelai butik :)
jom layan gambar!!


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Sunday, January 6, 2013

makeup persandingan @ tasik puteri rawang 5jan2013

 makeup by kak Yus Yusof
busana pun dari anggun mempelai..
sweet pink with purple :)
jom layan koleksi gambar
makeup tanpa trim kening......


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Thursday, January 3, 2013

makeup pengantin by makeup artis Yus Yusof

 jom layan hasil kerja by kak Yus Yusof
wedding nov 2012
gambar koleksi dr photograper anggun mempelai
minat ngan makeup. busana, pelamin or pakej photografi??
whataap @ sms now..
booking kami telah menjangkau hingga ke aug 2013!!!
jgn lambat ye... :)


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Tuesday, January 1, 2013

 pelamin saiz dewan ~ frame 3 panel ~
tema colour purple
minat??
whatapp @ sms
012-3902581
harga berpatutan u ollsss :)

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.