Monday, March 25, 2013

busana BARU ~ MINT GREEN ~

 Salam...
okay..nak tunjuk busana baru dr butik kami!!
mint green.... sgt sweet colour dia tau..
design pun sgt cantik!!
minat nak sewa..bleh pm di fb or whataap
012-3902581


 
Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

majli pernikahan & persandingan 23march2013 @ kg jawa klang

 majlis minggu ni di kg jawa klang..
pengantin mengadakan majlis pernikahan & persandingan pd hari yg sama
mmg agak kelam kabut..tetapi alhamdulillah semua berjalan lancar..
mudah sebenarnya buat sekali nikah n persandingan ni, jimat masa.jimat kos kenduri!
jom layan gambar2 sekitar majlis
awal april nanti pihak anggun mempelai akan menguruskan utk majlis di pihak lelaki pula..
thanks kepada pengantin maisara & faizal atas kepercayaan anda :)
 (pic ni smua fresh dr Note 2..non edit..makeup tanpa cukur kening ye.. :) )




anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Wednesday, March 20, 2013

as-salam...

as- salam...
just nak bercerita je this morning :)
booking pakej n makeup @ anggun mempelai hampir penuh sehingga bulan DEC 2013 ye..
alhamdulillah, syukur atas rezeki allah bagi kepada kami :)
kepada yg masih tercari butik pengantin, boleh la contact kak yus @ 012-3902581
whatapp @ sms je pun boleh !
yg berminat boleh la segera buat tempahan ye..sekiranya date itu masih free bg kami, boleh la kami membantu anda dlm merialisasikan impian perkhawinan anda :)
is sha allah..... okay, admin nak sambung kerja....
juga boleh LIKE page kami
www.fb.com/anggunmempelaibutik
Anggun Mempelai Butik - Butik pengantin muslimah
kat sana admin lebih rajin mengupdate...tq olls!!
 
Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Monday, March 18, 2013

makeup majlis resepsi @ ttdi

 makeup ni by kak yus yusof..
pengantin request nak makeup tanpa trim kening & tanpa bulu mata..
agak mencabar, sbb kening pengantin agak lebat..
nak makeup yg sangaaatt light..
dan ni la hasilnya..
alhamdulillah..mereka suka :)


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Sunday, March 17, 2013

makeup bertandang 17 march 2013

 makeup bertandang @ seky 7 shah alam..
busana juga dr anggun mempelai butik!
pink & grey..
jom tengok gambar.. :)
pic tanpa edit...fresh from fon.
makeup by kak yus yusof!
just letak water mark



Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

BUSANA BARU - TERKOIS BLUE SONGKET with SWEET YELLOW

 This colour sgt sweet n soft...
kombinasi yg jarang org buat
terkois blue & sweet yellow..
gabungan songket n lace !!
minat??
sms @ whataap 012-3902581


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

KELAS MAKEUP PENGANTIN 10 MARCH 2013

 Tahniah kepada yg telah join makeup kelas pengantin bersama kami :)
syabas kerana anda telah memulakan langkah yg amat baik
disamping mendapat ilmu dr mua kak yus yusof..
banyak juga tips2 yg telah kami kongsikan bersama!!
dan yang paling best.. ada antara student yg join this class dah dapat pun sub job dari anggun mempelai butik....BEST kan!!!!
sangat berbaloi2....harga + ilmu yg anda dapat..
sape nak join lagi this class, tunggu date terbaru nanti ye..
or can sms @ call utk tanya lebih details :)


 gambar model makeup dlm kelas tersebut..ni hasil makeup dr student :)





Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

makeup persandingan @subang bistari

 makeup by kak yus yusof..
sweet peach with pink busana pengantin kali ni....
jom layan gambar :)



Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Tuesday, March 5, 2013

komen from ur lovely customer :)

 terharu u ollss bila kerja dihargai..
dan yg paling penting pengantin sgt puas hati :)
7 tahun pengalaman dlm bidang ni membuatkan kami lebih matang dlm melayan kerenah customer :)
hasil kerja juga akan dipertingkatkan demi masa ke masa..
hope pelangan anggun mempelai berpuas hati dengan servis dari kami yer :)
tp yg penting..sila baca terma dan syarat sebelum meneruskan urusan bersama kami..ini supaya lebih memudahkan kita 2 belah pihak..
sekiranya anda yakin dengan servis kami..jgn ragu2 untuk memberi kepercayaan itu kepda kami
baru senang kita nak berkerjasamakan....
merealisasikan impian perkahwinan anda matlamat kami..
ape yg penting,, kerjasama!!!
hhehehhehehee...
sms @ whataap for more info 
012-3902581


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

makeup malam berinai & persandingan @ taman medan p.j

 nak story..
dah lama admin tak makeup 2 pengantin serentak ni...mmg mencabar coz kena kejar masa!
tp semuanya berjalan lancar....alhamdullilah
ni hasil makeup pada mlm tu..
dan sending untuk hari keesokannya..
yg bestnya..customer puas hati!
makeup superbb katanya..
syukur sgt bila customer suka :)
jom layan gambar....
sori...gambar ambik guna fon je...ade yg terlebih flash sikit..
but semua gambar tanpa edit just put water mark je okay..








emmmmm....bagi pengantin yg ni, makeup tanpa cukur kening..
gambar yg ni direct fon hpon.
terlebih flash sket kat gambar after makeup :)
nak rasa hasil air tangan kak yus?????
sms @ whataap segera tau.....booking cepat2 :)
booking da nak full till dec 2013!
luv u ollsss :)
Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

pelamin mini nikah

 pelamin mini nikah
tema pink!!
majlis berlangsung pada march 2013

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.