Sunday, April 21, 2013

makeup by kak Yus Yusof

 as-salam..
okay, ready nak cuci mata utk makeup last week?
hehehe..mcm biasa, makeup by kak yus yusof :)
majlis kat ampang, jom layan gambar makeup b4 n after pengantin ni..
cun tau...pas makeup ada iras2 fasha sandha okay :)
(makeup tanpa trim kening & pic fresh dr fon n kamera)








 
Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

pelamin saiz rumah ~ terkois green ~


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Monday, April 15, 2013

makeup by kak Yus Yusof for majlis Dr suhaimi & sha

 as-salam...
majlis last week,  12 , 13 & 14 april 2013
majlis pernikahan mempelai pada hari jumaat petang, 
majlis resepsi mempelai berlangsung di tasik titiwangsa, k.l
tiada majlis persandingan, tetapi pelamin tetap ada utk sesi bergambar bersama keluarga!
so sweet this couple....
ahad diperuntukkan tuk sesi out door mereka :)
jom layan gambar dr kamera hanfon admin..
gambar tanpa edit n makeup tanpa trim kening ye u oolllss..
sesape nak merasa touch dr kak yus, sila booking awal tau... :)







last pic credit to photog :)



Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Tuesday, April 9, 2013

LOSEN PATI HALIA + SUSU KAMBING

 Jom try...
lotion pati halia + susu kambing..
berfungsi melangsingkan badan anda & mencantikkan kulit..
admin biasa pakai..bau yg SANGAT WANGI !
so, tak de masalah nak guna ketika pergi kerja :)
ini bukan produk admin ye....
tp admin tolong rakan2 seperjuangan tuk jualkan.. sebab ape tolong?? sebab this produk bagus..
dah biasa pakai , nampak hasil.. so suka la nak jual!
jom try... harga pun murah je.. RM29.90 .
Tahan lama tau sebotol ni......pakai sket je, rasa panasnya bertahan lama.. nak cantik, jom order sekarang!

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

FB : Anggun Mempelai Butik - Butik Pengantin Muslimah

 jom LIKE kami di FB..
www.fb.com/anggunmempelaibutik
Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

makeup bertandang bertema arabian

pengantin kali ni mmg kami tak pernah berjumpa..
just deal mcm biasa by whataap je!
alhamdulillah..pengalaman yg ada mmg membantu utk kak yus wat kerja tanpa rase ragu2 :)
kalau mula2 nak buat dulu...7 tahun yg lepas, nak makeup muka pgtn mesti kn jumpa dulu coz nak bygkan bentuk muka pgtn la..skin mcm mana..dia pakai bj warna ape..smua diambil kira sampai nak tido mlm pon teringat2..hihihi
tu smua pengalaman yg baik...
but skang dah terlalu biasa makeup muka pengantin almost everyweek..
so nerbes or rase ragu2 tu dah tak de..
sampai2.. dah boleh pikir makeup mcm mana sesuai tuk pgtn dr segi bentuk muka, bentuk mata, bentuk hidung n bibir..n yg penting base yg sesuai tuk pengantin supaya skin muka tetap sama dgn skin tangan!
tak la pengantin nampak mcm pakai topeng...
itu cerita pengalaman sket..
byk lak menaip kali ni..hihihi
jom layan gambar..
buasa dr pengantin sendiri utk kali ni..kak yus just wat makeup shj okay :)



 
Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

makeup bertandang @ klang 7april2013

makeup bertandang @ klang tuk pasangan maisara & faizal
sweet couple ni..
mereka memberi sepenuh kepercayaan pd anggun mempelai utk majlis di kedua-dua pihak perempuan & lelaki..
alhamdulillah..
semua berjalan dengan sempurna :)
jom layan gambar 
makeup kali ni pon kak yus tak trim kening ye...
just guna teknik yg ngah famous skang..teknik gam..
yg penting kemas!!
minat??
whataapp @ sms utk reply yg cepat okay !
012-3902581
 





 
Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Thursday, April 4, 2013

PROMOSI AURA WHITE

 as-salam..
kepada bakal2 pengantin...jom try this produk!
produk yg sememangnya tengah glamour dlm FB sekarang..
tp honestly, admin ragu2 juga pada mulanya with this produk, btul ke boleh nampak hasil dlm 7 hari????
yupp.... setelah admin try, mmg berhasil!
tp tak la sampai putih melepak...
but yg ketara skin nampak lebih fresh, jerawat senang kecut n skin lebih cerah n halus!!
disamping tu..bg yg sukar nak " MEMBUANG " tu, anda disyorkan try, mmg berkesan..sebab produk ni ada agen membuang toksin dan sekali la ngan bahan2 buangan dlm bdn kita yg sepatutnya kita buang hari2 :)
sesapa yg berminat..
PM @ whataapp @ sms segera ye 012-3902581..stok limited..
tapi g bestnya beli ngan kami..Selain dpt free shaker & masker, kami ada bg extra sepeket LULUR yg berharga rm12..secara free!!
jom..
order now WITH US..
utk kulit yg cantik & berseri disamping badan & rambut yg sihat..

satu bekas boleh tahan 1-2 bulan!
sgt berbaloi.....belum habis sebekas, in sya allah anda akan rasai kesannya :)
RM150 ONLY..INCLUDE POSTAGE :)



Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.