Sunday, December 28, 2014

Promosi makeup pengantin muslimah 2015

As salam...

Diam tak diam 2014 dah nak melabuhkan tirai..byk kisah suka duka kita sepanjang tahun ni kan..

Ape2 pon yg terjadi, hidup mesti diteruskan! Welcome 2015...

Sempena tahun baru ini kak yus @ mua nak buat promosi khas utk makeup !!

"Makeup Pengantin muslimah"

Apa best nya makeup with kak yy??

Hehe..meh akak masuk bakul angkat sendiri okay 😊😊😊

Pengalaman da nak masuk 9 tahun dalam bidang makeup artis dan khususnya pengantin!
Bukan nak riak, tp honest..akak pon tak tau da berapa banyak muka dah akak tenyeh utk solek @ makeupkan 😅

So, insyallah..bagaimana pun rupa anda, kak yus leh makeup tanpa was-was gitew..

Hasil kerja akak, ramai pengantin yg bg feed back suka keje akak sbb makeup akak nampak natural, tak tebal, sweet2 gitew...tapi yg ptg u olls still berseri2 tau 😄😄😄

Hehehhe...org kata..ngeh ngeh ngeh..

Sempena 2015 ni, kak yus dah tukar konsep..kearah makeup muslimah.
So, anda still boleh nampak cantik TANPA CUKUR kening & TANPA Bulu mata palsu @ fake eyelash!!

So...pd yg berminat, bleh whatapp or sms ke 012-3902581.

Harga jgn takut, setanding dgn pengalaman dan hasil kerja..jgn sia2kan majlis anda dgn makeup yg anda ragu2 hasil kerjanya ye sayang...

Utk lebih puas hati, sis bleh scrooll2 pic2 kat post2 sebelum ini..

Kalau suka whatapp, kita deal..

😙😘😙

No comments: