Sunday, December 28, 2014

Promosi makeup pengantin muslimah 2015

As salam...

Diam tak diam 2014 dah nak melabuhkan tirai..byk kisah suka duka kita sepanjang tahun ni kan..

Ape2 pon yg terjadi, hidup mesti diteruskan! Welcome 2015...

Sempena tahun baru ini kak yus @ mua nak buat promosi khas utk makeup !!

"Makeup Pengantin muslimah"

Apa best nya makeup with kak yy??

Hehe..meh akak masuk bakul angkat sendiri okay 😊😊😊

Pengalaman da nak masuk 9 tahun dalam bidang makeup artis dan khususnya pengantin!
Bukan nak riak, tp honest..akak pon tak tau da berapa banyak muka dah akak tenyeh utk solek @ makeupkan 😅

So, insyallah..bagaimana pun rupa anda, kak yus leh makeup tanpa was-was gitew..

Hasil kerja akak, ramai pengantin yg bg feed back suka keje akak sbb makeup akak nampak natural, tak tebal, sweet2 gitew...tapi yg ptg u olls still berseri2 tau 😄😄😄

Hehehhe...org kata..ngeh ngeh ngeh..

Sempena 2015 ni, kak yus dah tukar konsep..kearah makeup muslimah.
So, anda still boleh nampak cantik TANPA CUKUR kening & TANPA Bulu mata palsu @ fake eyelash!!

So...pd yg berminat, bleh whatapp or sms ke 012-3902581.

Harga jgn takut, setanding dgn pengalaman dan hasil kerja..jgn sia2kan majlis anda dgn makeup yg anda ragu2 hasil kerjanya ye sayang...

Utk lebih puas hati, sis bleh scrooll2 pic2 kat post2 sebelum ini..

Kalau suka whatapp, kita deal..

😙😘😙

Makeup pengantin muslimah @ tasik puteri rawang

Makeup pertunangan zawani @ bandar tasik puteri rawang pada 25dec2014

Makeup tanpa trim @ cukur kening dan tanpa pengunaan bulu mata palsu 😊

Hasilnya ttp santek dan sweet kan..

Minat nak booking slot majlis anda??

Whatapp @ sms kak yus segera okay 😍

012-3902581

Pelamin mini berkerusi @ sementa klang

Pelamin simple utk majlis resepsi.
Pelamin ni juga sesuai utk majlis bertandang , bertunang @ nikah..

Simple tapi santekkk..

Harga pon berpatutan 😊

Whatapp 012-3902581

Makeup pengantin muslimah @ rawang


Makeup pengantin muslimah by sis Yus yusof di tasik biru rawang..

Makeup tanpa cukur kening dan tanpa bulu mata palsu..

Sweet dan natural 😊

Whatapp @ sms 012-3902581

Monday, December 15, 2014

Makeup majlis bertandang @ shah alam

Makeup by mua sis yus yusof

Makeup muslimah tanpa trim kening & bulu mata palsu

Tercari2 jurumakeup utk majlis anda??

Whatpp 012-3902581 kak yus segera okay..tertakluk pd kekosongan tarikh 😊

Makeup majlis resepsi @ batu caves

Pelamin dewan @ bangi

Pelamin dewan 3 panel

Makeup pertunangan

Makeup by sis yus yusof

Anda juga boleh request utk makeup tanpa cukur kening dan tanoa pemakaian bulu mata palsu..

Still boleh nampak cantik dan sweet 😊

Pelamin 3 panel @ kota damansara

Pelamin 3 panel by AMB