Tuesday, March 3, 2015

Makeup pengantin muslimah @ merbau sempak sg buloh

Makeup with this sweet gurl kami deal last minit.. tapi hasilnya tak nampak laat minit okay! 😊

Mcm biasa kak yy akan sampai on time..dan mcm biasa juga tak pernah jumpa ngan pgtn2 ni b4 ni coz kebanyakan kami deal only on whatapp 😊

Utk pengantin kali ini..kening agak tebal dan kasar, opppsss sori lupa ambik pic b4 makeup!

Tapi..makeup ni tanpa cukur kening tau, mcm biasa kak yy just guna teknik gam utk cover kening2 yg tebal tu supaya nampak kemas dan nampak rapi..

Dengar mcm senang je kan teknik tu..tp, hanya yg berlengalaman je tau yg bleh buat agar nampak cantik dan kemas! Org pun tak perasan kening tu sebenarnya tiada dicukur langsung..

Ok..jom tgk koleksi gambar!!

Yg berminat nak booking, whatapp terus okay..012-3902581

No comments: