Sunday, April 12, 2015

Feminine wash @ intimate wash v-secret 6 in 1 terbaik dgn kelulusan KKM

Haiii ladies!!

Selalu dgn masalah keputihan yg menyebablan rasa tak selesa, gatal2 dan mengangu hubungan suami isteri?

Jgn biarkan ia berlarutan u olls!

Jgn sampai suami complain sbb miss-v yg dah rasa longgar, tak.mcm dolu2..
Dannnn..yg ptg, PASTIKAN miss-v anda wangi, tanpa bau yg tak menyenangkan.

Nampak mcm terlalu over ayat tu, but itu la realitinya..kannn.... 😊

Dgn ekstrak manjakani, sireh dan green tea..ia bukan sekadar pencuci miss-v yg biasa2 okay!

Ada lagi..ekstrak glutathione dan mint sgt2 berguna utk menghilankan hitam2 dicelah kangkang dan miss-v. Mint juga akan menjadikan miss-v anda rasa sejuk.mcm aircond pas guna produk ni okay !!

Jgn risau, dengan kelulusan KKM..sgt2 selamat utk digunakan.

Mau cuba???

Whatapp 012-3902581, pengasas produk ini terus..

Iklan produk ini dan details anda boleh tengok dlm majalah WANITA edisi April 2015!!

Jgn ketinggalan dptkan hot produk ini..bukan sekadar pencuci miss-v malah anda akan dpt lebih manfaat dr best produk ini 😊😊😊

No comments: