Tuesday, April 14, 2015

Makeup artis yus yusof @ makeup artis pengantin muslimah

As salam..

Haiii...
Hari ni kak yus ada kelapangan sedikit, so nak taip2 lagi dlm blog ni.

Diam tak diam dah masuk 9 thn anggun mempelai beroperasi. Jika dulunya butik kami terletak di gombak selangor, now sudah hampir 5 tahun kami berpindah lokasi di shah alam.

Sepanjang 9 thn, alhamdulillah..rezeki sentiasa ada dlm bidang ini. Mungkin bekas2 pengantin yg dpt touch by sis yy ni dah ramai anak2..hehehe

But, ada yg masih contact3 ngan kak yy. Suka sgt...still keep in touch dan mereka2 ni juga antara yg mempromosikan kak yy kat sedara mara or kawan yg ingin melangsungkan majlis perkahwinan. Tq olllss  💖💖💖

Kalau ditanya berapa muka dah kak yy enah makeup??emmmm..mmg da tak sempat nak kira 😁.
Mungkin lebih dr 1000+++ ..
Alhamdulillah...

Dan sekiranya anda yg nak melangsungkan majlis dan tercari2 jrnis makeup yg light, nampak natural tapi santek..tak tebal dan tanpa cukur bulu kening, boleh la contact kak yy okay!

Nak rasa air tangan or hasil kerja org lama dlm bidang ni..bleh whatapp terus okay 😊

012-3902581 😘

No comments: