Monday, October 5, 2015

Kelas makeup @ solekan Pengantin Intensif

utk dapatkan ilmu @ skill sememangnya perlu utk kita keluarkan RM ..

kenapa ya kak yus ckp mcm tu?? sbbnya, pd permulaan kak yus ada dlm industri ni, byk tau RM yg dah keluar utk mantapkan lagi skill yg ada..ribu2 u ollss 😊

sbb apa?? sbbnya..ilmu ni kita perlu sentiasa cari dan updated!!

cara makeup berubah2..produk pun boleh berubah2..sbb ada je penambahbaikkan berlaku.

so we need to learn more..n more... (tetiba lak kuar ayat org putih 😂)

so, utk yg mmg berminat nak dalami ilmu kemahiran ni..jom join! ia sgt2 berbaloi.

penat tau nak mengajar ni, so kalau payment tak byk..penat akan terasa 😁. tp utk kali ini, kak yus cuba beri yg terbaik dan share ilmu dan pengalaman yg ada disamping niat utk bersedekah dimana yuran kak yus kurangkan dr pada biasa... suka tak??? so....jgn la pikir lama2 kalau nak berjaya...duit yg anda nak laburkan tu tak seberapa dibandingkan dgn ilmu dan skill yg akan ada dapat..

kompilasi pengalaman hampir 10 thn kak yus dlm bidang ni..diberi dlm satu sesi pd harga murah mcm tu..SGT2 BERBALOI okey 😊

jom booking seat anda SEGERA!

Whatapp ke 012-3902581 😘

No comments: