Wednesday, January 28, 2015

Pencuci intimasi wanita TERBAIK V-SECRET 6IN1

As salam..

Nak share benda best !

Penah tak alami masalah panties yg kekuning2an..susah nak hilangkan kekotoran tu kan??

Miss-v rasa tak selesa, gatal2, terutama masa period??

Keputihan yg banyak terutama masa kita aktif seharian??

Celah peha dan miss-v yg gelap??

Bau yg kurang menyenangkan..

Ada cara atasi masalah tu tau 😊

~ kesegaran miss-v SEPANJANG HARI
~ tanpa rasa gatal-gatal
~ tanpa keputihan
~ miss-v yg mantap
~ hubungan suami isteri yg HOT
~ HARUM sepanjang masa terutama ketika ingin " bersama suami"
~ Luka bersalin cepat sembuh
~ celah peha & miss-v yg CERAH
~ Rasa berangin & sejuk yg SELESA
*** panties TIADA LAGI KESAN KUNING-KUNING !!

jom beralih @ cuba produk HEBAT kami..

Apa beza produk lain dengan v-secret 6in1?

Produk INTIMATE WASH biasa hanya mengandungi 1-2 bahan sahaja..
TETAPI, v-secret 6in1 ada Kombinasi 6 herba tradisional & moden..
pakej lengkap utk miss-v anda 😊

- SIREH
- GREEN TEA
- MANJAKANI
-  MINT
- GLUTHATIONE
- HARUMAN VANILLA
(lebih dr sekadar pencuci, berkesan dan pasti PUAS HATI :) )

NO 1 INTIMATE WASH khas utk wanita semua peringkat umur

Dengan hanya 3 minit anda akan dpt rasa keSEGARan dan sesasi SEJUK disamping rasa sangggattt SELASA!
Dalam beberapa hari, masalah keputihan dan lain2 masalah miss-v anda akan beransur baik ☺

Produk ini juga sgt sesuai utk BAKAL PENGANTIN sebagai persedian anda utk hubungan intim..nampak remeh, tp ia sangat penting 😊

More info bleh contact pengasas produk kak Yy okay 😊
Whatapp 012-3902581

Dengan KELULUSAN KKM & 100% produk bumiputra

Promosi sekarang..
1 botol rm28 + pos laju rm6 = rm34

2 botol rm60 INCLUDE POS LAJU

3 BOTOL RM80 INCLUDE POS LAJU

#PROMOSI AGENT RM100 @ 5 BOTOL + RM6 POS LAJU

Tuesday, January 13, 2015

Makeup pengantin Muslimah @ klang

Makeup by sis Yus Yusof

Jom booking segera sebelum slot penuh ye.. 9 tahun pengalaman dlm bidang ini, insyallah tak menghampakan anda

Whatapp " makeup muslimah" 012-3902581

Makeup persandingan @ kota damansara

Majlis yg berlangsung penhujung dec 2104 di kota damansara

Pengantin memilih utk mengayakan busana baru dr koleksi kami.. purple & yellow!

Nampak sgt esklusif..

Makeup by sus Yus yusof..

Minat nak tau details?
Whatapp ke 012-3902581 segera

Kelas makeup personal

Nak cantik??
Suka makeup tapi tak tau cara yg betol??

Jom sertai personal makeup class bersama Sis Yus Yusof.

9tahun pengalaman dlm andaman pengantin dan makeup artis.

Harga yg sgt berpatutan setanding pengalaman 😊

Byk tips2 akan di share tau...

Whatapp @ sms 012-3902581 segera!!

Busana muslimah Grey & soft pink

Busana esklusif BARU..

Grey & soft pink. Colour yg sgt soft dan nampak esklusif 😊

Whatapp ke 012-3902581 utk lebih details okay ..

Promosi awal tahun ..jom booking utk harga yg menarik!

Monday, January 12, 2015

V-secret 6in1 intimate wash no1

Kombinasi 6 bahan moden & tradisional dlm satu botol menjadikan v-secret 6in1 lain dari yg lain!

Intimate wash biasa hanya mengandungi 1-2 bahan sahaja..so, mmg berbaloi2 tau u ollsss dptkan v-sec 6in1 ni.

Mampu mencerahkan celah peha disamping mengetatkan miss-v ia juga boleh mengatasi masalah gatal2 dan keputihan!

Bau nya pon...emmmmmm...
Lain dr yg lain. Vanilla...sedap sgt bau nya 😊..

Sesuai utk remaja , yg dah berkahwin dan semua peringkat umur.

Yg nak jd pengantin pastikan ada ye..nak bersama suami pastikan ehem..ehem..harum & BERSIH tau..baru la confirdent utk bersama...

Whatapp 012-3902581 for more info

Berbaloi2 sis..mmg BEST!!

RATA2 repeat order after guna.

Dengan kelulusan KKM..tak perlu was2!!

Tuesday, January 6, 2015

Makeup pengantin muslimah tanpa cukur kening & tanpa bulu mata palsu

Alhamdulillah...

Welcome 2015!!

Tahun ni masuk 9 tahun kak yus yusof dlm bidang ni..byk pengalaman berharga yg dikumpul..insyallah dpt beri terbaik itk customer yg baik 😊

Terbaru dr kak yus, this year akak nak tumpukan makeup muslimah tanpa pengunaan bulu mata palsu & tanpa cukur kening..

Jangan risau..anda akan nampak cantik juga..

Jom layan pic terbari ni..

Mcm biasa makeup yg sweet dan natural by me kak yy 😘😘😘

012-3902581

Makeup pengantin muslimah @ tasik puteri rawang

Pakej lengakp dari anggun mempelai butik..

Pelamin
Makeup
Busana
Aksesori

Thanks a lot pd pgtn yg memberi sepenuh kepercayaan pd kami utk menjalankan tugas 😊

Dari nikah..malam berinai dan majlis persandingan..

Next..majlis bertandang, coming soon jan ini 😊

Jom layan gambar...