Thursday, September 17, 2015

Wednesday, September 16, 2015

Promosi Makeup pengantin Muslimah

Tampil Cantik dan gojesss tanpa berlebihan 😊

🌸🌸Makeup Pengantin Muslimah 🌸🌸

❌Tanpa Cukur kening
❌Tanpa Bulu mata palsu

✔Natural
✔less is More
✔makeup kemas dan tidak tebal
✔makeup tahan lama

by sis Yus Yusof..pakar dlm bidang solekan, 10 thn pengalaman dlm bidang solekan pengantin 💋

sms/whatapp " muslimah" ke
012-3902581
012-3902581
012-3902581

makeup sanding dan nikah @ gombak

jom tgk koleksi gambar pengantin 13sept 2015..

pelamin + busana + aksesori + makeup by sis Yus Yusof

gambar tanoa edit dan fresh dr kamera biasa hpon je ye.. sori kalau lighting agak kurang memuaskan 😀

berminat nak booking bleh sms@ whaatpp sis yy secepat mungkin

012-3902581

Sunday, September 13, 2015

Makeup Artis muslimah @ mAkeup pengantin Muslimah

bismillahirahmanirrahim...

syukur aras rezeki allah, dipermudahkan utk kami di Anggun Mempelai butik terus maju dan bertahan hampir 10 tahun 😊

bg sesiapa yg terlepas..
kami postkan antara gambar print screen dari TV1, rancangan APA KATA WANITA pada 12 sept 2015 dengan menampilkan SIS YUS YUSOF dgn Topik MAKEUP PENGANTIN MUSLIMAH 😊😊😊

jom tgk koleksi kami 😊😊😊

dan bagi bakal pengantin yg nak kan servis makeup @ solekan yg nampak cantik, manis tapi masih berlandaskan syariah iaitu TANPA CUKUR KENING & TANPA BULU MATA PALSU..

sis Yus Yusof terbaik utk anda!
dengan 10 tahun pengalaman, insyallah memuaskan hati anda 😘

whatapp 012-3902581
utk video rakaman boleh ke page fb kami..
fb : Anggun Mempelai Butik - Butik Pengantin Muslimah

pelamin rumah simple tapi cun

pelamin saiz rumah dr Anggun Mempelai 😊😊😊

simple tapi cun kan !!

saiznya lebih kurang 10x10 kaki, so sesuia sipasang dlm rumah @ diruang tamu..

harga depends pada jarak lokasi rumah anda..boleh cuba whatapp kami ke 012-3902581 utk quotation harga dr kami.

insyallah anda puas hati..servis dr yg berpengalaman hampir 10 tahin dlm bidang Andaman 😊

v-Secret 6 in 1 atasi masalah keputihan

kami buka PELUANG bagi anda yg mencari2 income tambahan 😊😊😊

mOdal Rendah
produk sure laku!!
regular customer dah ramai 😘

whatapp "vs agen" ke

012-3902581
012-3902581
012-3902581

jgn lepaskan peluang anda!!

beri peluang kami BANTU Anda 😊😊😊

Thursday, September 10, 2015

makeup pengantin muslimah

pengantin cantik manis ni memilih kak yus yusof utk makeup si majlis bertandang di merbau sempak sg buluh pd 5sept 2015..

pasangan DOKTOR muda yg sama cantik samoa padan ni diperkenalkan  oleh customer @ bekas pengantin anggun mempelai butik 😊

kiranya under rekemen la ni...alhamdulillah...

jom tengok koleksi gambar2 mereka..mmg sweet..

makeup by sis Yus yusof, TANPA CUKUR KENING & TANPA BULU MATA PALSU okey.... 😍😍😍

sweet..natural..less is more !!

minat nak booking??

whatapp terus ke 012-3902581..

cepat2 booking ye..sebelum booking kak yus full 😘😘😘

harga berbaloi dgn hasil kerja dan pengalaman hampir 10tahun yg ada... 😊