Friday, October 30, 2015

Pelamin simple tapi cantik dan harga berpatutan

pelamin simple dari anggun mempelai butik yg kami nak tunjuk kali ini, sangat cantik dan kemas tau..

saiznya dlm 8 kaki lebar, sgt sesuai sebagai pelamin utk bergambar bg mempelai utk majlis seperti pernikahan, pertunangan dan juga bertandang..

lebih jimat utk wang anda!

nak tau harga?? anda boleh dirext whatapp kami di no seperti dibawah ini okay 😊

booking segera okay 😊

012-3902581

Wednesday, October 7, 2015

Sewaan Busana @ baju pengantin MURAH cantik

Promo OCToBer 2015 !

🌹🌹Diskaun Up to 40% 🌹🌹

SEWAAN Busana @ Baju Pengantin Termasuk ;

✔lelaki & perempuan
✔crown & rantai
✔kasut perempuan
✔shawl
✔veil
✔bunga tangan artificial
✔payung
✔samping & tanjak
✔keris

for more info dan koleksi2 yg lain, pm or whatapp segera 😊

whatapp ↔ 012-3902581

Monday, October 5, 2015

sewaan busana pengantin murah dan cantik

jom..dptkan promosi this month utk busana pengantin sewaan

boleh whatapp kami di 012-3902581 utk dpatkan harba promosi tersebut.

baju cantik, complte aksesori..dr hujung kaki hingga ke kepala 😊

Kelas makeup @ solekan Pengantin Intensif

utk dapatkan ilmu @ skill sememangnya perlu utk kita keluarkan RM ..

kenapa ya kak yus ckp mcm tu?? sbbnya, pd permulaan kak yus ada dlm industri ni, byk tau RM yg dah keluar utk mantapkan lagi skill yg ada..ribu2 u ollss 😊

sbb apa?? sbbnya..ilmu ni kita perlu sentiasa cari dan updated!!

cara makeup berubah2..produk pun boleh berubah2..sbb ada je penambahbaikkan berlaku.

so we need to learn more..n more... (tetiba lak kuar ayat org putih 😂)

so, utk yg mmg berminat nak dalami ilmu kemahiran ni..jom join! ia sgt2 berbaloi.

penat tau nak mengajar ni, so kalau payment tak byk..penat akan terasa 😁. tp utk kali ini, kak yus cuba beri yg terbaik dan share ilmu dan pengalaman yg ada disamping niat utk bersedekah dimana yuran kak yus kurangkan dr pada biasa... suka tak??? so....jgn la pikir lama2 kalau nak berjaya...duit yg anda nak laburkan tu tak seberapa dibandingkan dgn ilmu dan skill yg akan ada dapat..

kompilasi pengalaman hampir 10 thn kak yus dlm bidang ni..diberi dlm satu sesi pd harga murah mcm tu..SGT2 BERBALOI okey 😊

jom booking seat anda SEGERA!

Whatapp ke 012-3902581 😘

Kelas Solekan Pengantin Muslimah INTENSIF

Jom tambah SKILL anda..

sharing dr MUA yg berpengalaman hampir 10 tahun dlm bidang solekan artis dan pengantiN

✔DEMO & PRAKTIKAL

Harga Kelas yg sgt BERBALOI dgn apa yg anda akan dapat..in syaallah 😊

Whatapp "solekan" ke 012-3902581

lokasi : Shah alam , Selangor
Date : 7 November 2015

juga termasuk FREE gift bernilai RM100 😙

Sunday, October 4, 2015

Makeup @ solekan Pengantin Muslimah

As salam.. 😊

jom tengak koleksi gambar hasil makeup by kak Yus Yusof utk kali ini 😊

utk pengantin yg sgt comel dan sweet berstatus "ustazah" 😊

so sgt sesuai dgn kePakaran kak Yy, "menghasilkan makeup @ solekan yg sgt sweet dan cantik utk pengantin tampil confident dihari bahagia berlandaskan Patuh Syariah"

makeup Tanpa pengunaan Bulu mata palsu & pastinya tanpa cukur kening! 😊

tapi hasilnya, anda still boleh nampak cantik, natural dan sgt sweet tanpa perlu berlebihan.

dgn pengalaman hampir 10thn dlm bidang ini, insyallah sis yy mampu beri yg terbaik utk hari bahagia anda 😊.. harga pun berbaloi2..
pengalaman + SKILL 😊😊😊
so anda tak perlu ragu2 dgn hasil kerja Mua yg anda ambil..insyallah 200% puas hati 😘

Minat utk.dptkan magical touch by sis Yy, boleh whatapp terus ke 012-3902581