Wednesday, December 23, 2015

Makeup @ Solekan Khas utk pengantin muslimah

meh nak up satu gambor makeup last week..

lain org lain teknik..bg yg suka makeup yg nampak soft, natural dan less is more omputih kata..teknik ni sesuai utk anda. nampak simple, tp teknik ni lg mencabar ye nak dibuat 😁.. ala2 retis gitew..
dan yg uniknya..

tanpa cukur kening & tak pakai bulu mata palsu ..

apa yg best pasal makeup ni lagi??

emmmm...rata2 customer kak yus mmg puas hati, alhamdulillah..

tak nampak bedak yg tebal sampai pecah2 bila terlebih senyum 😁.. dan yg penting syariah compliance okay! disulami pula dgn sedikit pengalaman yg mencecah 10thn dlm bidang ini..insya allah anda puas hati 😊

bg yg berminat boleh whatapp kak yus terus..tertakluk kepada kekosongan tarikh tau sayang2 semua..

so kalau minay dan dah ada date majlis..boleh booking segera tau!

whatapp ke 012-3902581

minggu yg sgt2 bz bermula hari ni...bismillahirahmanirrahim..semoga dipermudahkan urusan minggu ni dan penutup utk thn 2015 💪💪💪

Saturday, December 5, 2015

sewaan Baju pernikahan Murah

Sempena sale akhir tahun 2015 ni..kami dianggun mempelai juga ada buat promosi diskaun hebat juga ye u olls 😊

jom booking segera busana @ baju perkahwinan @ pertunangan anda dgn kami...

utk entry kali ini..admin nak buat promosi utk baju yg sesuai utk digayakan dimajlus pernikahan anda.

nak jimat..anda boleh dapatkan baju sewa dr kami dgn harga berpatutan. sbb apa sewa lebih jimat dan berbaloi??

meh nak story sket 😁

baju2 sewaan biasanya kualiti lebih baik dr yg anda beki sendiri oada harga yg murah..senang citer, mmg beli sendiri kemungkinan anda boleh dpt pada harga yg murah dan plg ptg baju tu boleh simpan terus!

tapi..tahukah anda... baju itu kurang kualinya dr segi fabric dan paling ptg, ada kemungkinan baju yg anda gayakan utk majlis bersejarah anda itu akan sama dgn tetamu yg hadir..hehehhe...cuba pikir2kan..kemungkinan tu ada kan..

ok..berbalik pd berjimat, jika anda beli sendiri baju utk majlis anda..anda juga perlu keluarkan duit utk beli shawl, veil dan juga aksesori2 lain utk nampak lebih mengancam kan...soooo..dimana jimatnya disini? bila la gak nye ye kita nak pakai veil yg kita beli tu? emmm....

berbanding dengan sewaan..anda dah tak perlu pening kepala. segala2nya disediakan dan anda hanya perlu pakai dan siap! 😊

so..bijak memilih okay..pikir2kan.

oppppsss..sori, panjang pulak cerita utk entry kali ni..hehe..

nak tau harga busana BARU dibawah ini? harga sewaan berserra aksesori lgkp tau, tp hanya utk perempuan shj..

RM299 Shj u Olllssss...berbaloi2.. 😘

nak contacy siapa??

whatapp terus ke 012-3902581 okay.. 😘😘😘

Thursday, December 3, 2015

Pakej Perkahwinan lengkap 2016

Promosi hebat 2016 sedang Berlangsung
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

harga Berpatutan Setanding pengalaman kami 😊

jommmm..dapatkan pakej2 hebat dr kami 😘😘😘

sempena Anniversary Kami di Anggun Mempelai Butik yg Ke-10 tahun 💕

whatapp ke 012-3902581 segera!

*hanya utk 20 pelangan terawal shj
*tertakluk kepada kekosongan tarikh
*cover area k.l-selangor terutama lembah klang