Monday, February 15, 2016

muslimah Attire @ Top + Skirt muslimah harga borong

as salam..

tahun 2016 makin terasa hangat dek sebab kegawatan ekonomi negara.. tapi, dari kita dok pikir2 tanpa buat apa2 pun tak guna juga kan..

Kami beri anda peluang utk memulakan bisnes anda sendiri pada modal yg rendah!

yesss..nak berniaga mulakan dgn apa yg ada ditangan dan modal yg rendah mula2 tau..jgn terus terjah je keluar duit buat modal tinggi2.l dgn buat Produk sendiri.

cari pengalaman dulu okay..sikit2 upgrade sampai la capai apa yg kita cita2kan atau targetkan.

Utk 2016 ni, kami ingin membantu anda utk memulakan bisnes anda sendiri.  Bermodalkan Kurang Dari RM1000, Anda dah boleh mulakan perniagaan kecil-kecilan anda..secara On9 atau offline.

ada agen kami yg ambik stok hanya utk dijual dikalangan kawan2 opis..senang dan mudah.

sebab apa kami kata mudah??

anda tak perlu susah2 pergi cari fabric, tak perlu susah2 deal dgn tailor..dan pastinya tempahan akan jd mahal sekiranya nak tempah secara sikit2 ni kan..

so, kami sediakan baju2 Ready Made yg cantik dan pastinya berkualiti. jahitan standart butik, so jgn risau pasal kekemasan nya 😊

anda hanya perlu promote dan jual terus!

ada lagi keistimewaan yg kami nak tawarkan..

kami sediakan juga Gambar2 baju yg dipakai oleh model dan kualiti gambar profesional photoshoot tau..senang kan?

tak payah susah2 nak beli patung bagai, nak sarungkan di patung dan snap gambar! semua kami dah siapkan..anda hanya perlu edit no telefon anda shj di gambar tersebut utk memudahkan customer menghubungi anda 😊

panjang lebar dah cerita ni 😁..jom layan koleksi2 kami..berminat, jgn pikir lama2 tau..whatapp kami terus ke 012-3902581.

modal rendah..margin tinggi..

mana nak dpt untung sepsang hampir mencecah rm40-50 sepasang..

contact segera sementara kami buka offer ini 😊

No comments: