Sunday, February 14, 2016

solekan Pengantin Muslimah

as salam 😊

today kak yus nak share makeup pengantin muslimah last week yg kak yus buat 😊

ada yg kata..kenapa makeup natural pon nak charge mahal??

emmmm...mcm ni sis..

kenapa ada org sangup beli produk MAC original kat butik MAC , sedangkan boleh je beli produk makeup biasa yg jauh lebih murah..

sebabnya pengalaman Dan kualiti produk tu yg org inginkan betul??

bg kami yg dah buat kerja solekan dan andaman mencecah 10 tahun lamanya, insya allah ianya dah jd kepakaran kami dan byk pengalaman yg kami ada yg boleh digunakan ketika melakukan kerja2 solekan ni 😊

so..pastinya harga lebih sikit dr yg baru2 nak berjinak dgn dunia ni 😊..

majlis seumur hidup anda pastinya inginkan jurumakeup yg profesional dan dah biasa dgn apa sahaja jenis muka dan kulit wajah kan..

so berbaloi insya allah anda byr charge itu  yg tak de semahal mana pon..kalau ada promosi sgt berbaloi2 tau booking anda tu 😊

ok..jom layan gambar..tanpa edit ye pic ni.
mcm ne sis tgk dlm gambar..mcm tu jugak sis tgk depan2 😊

#Makeup tanpa trim kening dan Tanoa bulu mata palsu.. 😊

any booking boleh whatapp terus kak yus tau..

012-3902581

No comments: