Wednesday, March 16, 2016

Pelamin rumah @ Puncak alam

ramai yg tanya kak yus, warna pelamin apa yg sesuai utk semua jenis warna baju persandingan?

nak guna utk majlis nilah sekali pon boleh..tak nampak serabut.

meh nak share pic utk majlis last week..minggu yg agak mencabar kami anggun mempelai team 😊

cuti sekolah la katakan..byk wedding dan byk juha terpaksa kami tolak utk menjamin kualiti terbaik utk customer yg dah booking awal.

Warna2 cream..pearl white mcm ni sgt sesuai tau..mix pula dgn bunga2 yg soft colour.less is more omputih kata 😊

tak perlu sarat2 utk nampak lebih esklusif.

berminat nak tempah? whatapp terus okay. yg penting nak kami tekan kan..pengalaman kami yg allah bg selama 10 thn dlm bidang ni insya allah tak menghampakan anda.. jgn pertaruhkan majlis anda dgn butik yg anda tak pasti kewujudan dan kemampuan hasil kerja mereka okay. bukan nak kondem..just utk anda lebih berhati2..cari, pilih yg terbaik utk majlis anda. tp biar demand setanding bajet okey 😁

whatapp 0123902581

No comments: