Wednesday, April 6, 2016

Baju nikah @ tunang @ bertandang @ sambut menantu cantik dan Murah

As salam..

Tahun ni majoriti pengantin2 semua nak bajet2 kan.. ekonomi kurang stabil katanya😊.

Tak pe, membazir pon tak bagus kan..

Ikut kemampuan dan bersederhana lebih baik!

Utk itu, kak yus @ anggun mempelai butik telah keluarkan jenama baju sendiei tahun ini..alhamdulillah, sedikit lagi penambahan kepada bisnes sedia ada.

Apa yg best pasal brand terbaru kami ni??

Kami cuba utk bantu pengantin2 diluar sana utk mendapatkan busana perkahwinan pada harga mampu milik 😊😊😊

Design yg cantik, gojes dan pada harga yg sgt berpatutan..

Kalau nak beli kain sendri, tempah jahit , tempah jahitan manik lagi..sepasang baju akan cecah rm500++ gak kan..nak2 lagi kalau menyerah diri kat jakel 🙊🙊🙊

So, bg yg nak simple tapi cun pada harga yg sgt2 berpatutan..boleh pilih dr koleksi kami ni ye..ramai yg dah dapatkan dan majoriti semua sgt2 berpuas hati .alhamdulillah...

Siap ada free gift lagi utk anda...itu salah satu kami menghargai anda 😊

Jom tengok koleksi yg ada..berminat jgn lambat utk whatapp kak yy tau. Takut saiz atau stok abis pulak..

Luv u ollsss ..muuaahh ciked!

Jgn lupa whatapp ke 011-39250036

No comments: