Sunday, October 9, 2016

BAJU @ DRESS NIKAH dan PERTUNANGAN

TETAMU CEMBURU TENGOK DRESS NIKAH

heehee..sj je kak yus ni kan!

bagi yg nak tetamu meleleh air liuq masa majlis anda.. boleh dapatkan dress ni. cantik dan sopan tau.
mesti ramai cemburu sbb dah la cantik, harga pulak JIMAT KAN poket korang.

so, bagi yg nak nampak elegant dan gojes dihari pernikahan atau pertunangan, cepat2 dapatkan dress ni. sangat2 limited tau.

dan yg pastinya, anda takkan sama dengan org lain!

nak lagi best??

akak offer lagi dress ni dengan FREE VEIL bernilai RM120..SECARA PERCUMA!!!

Haaa..mana nak cari kan..tak payah buang masa lagi veil utk matchkan dengan dress, semua siap utk dipakai. LAWA pulak tu :)

terhad kepada 10 pelangan terawal je tau offer tu..

whatapp kak yus cepat-cepat, harga hanya rm2** je ....YES!!!

MATERIAL TERBAIK, TAK JARANG & JAHITAN KEMAS

dah2,, whatapp je cepat dan pantas ye
012-3902581
012-3902581
012-3902581


* boleh tengok lebih banyak gambar lagi di page FB:

"DAMARA SIGNATURE OFFICIAL HQ"




No comments: