Monday, October 10, 2016

SOLEKAN @ MAKEUP PENGANTIN MUSLIMAH

lama kak yus tak updated pasal makeupkan...hehe

ada masa ni, baru sempat nak upload gambar2 dan komen2 dari lovely customer.

bagi yg belum tau details mengenai makeup muslimah, meh kak yus terangkan.
makeup atau solekan muslimah by kak yus ni sekarang hanya fokus pada pengantin muslimah yg inginkan makeup yg natural dan tak nampak tebal but still dipangan cantik dan manis :)

macam yg pernah kak yus war2kan dulu kat TV1, rancanfan APA KATA WANITA pasal topik makeup pengantin muslimah by sis YUS YUSOF.

solekan ni adalah menekankan kepada solekan yg nampak natural dan tak heavy dan keistimewaan nya ialah TANPA PENGUNAAN BULU MATA PALSU & TANPA CUKUR KENING.

Emmmm....sesuai sgt bagi pengantin yg sangat2 menjaga bab ini kan :)

so boleh tampil cantik dihari bahagia tanpa rasa was-was..mesti cik abg pun suka sbb tak perlu tanggung dosa bini dihari pertama perkahwinan ..OOOPPSSS ;)

So, yg nak rasa air tangan kak yus yg dah dlm bidang ni hampir 10 tahun, contact kak yus segera utk bookng date anda ye. nipis dan natural tak semestinya makeup tanpa skill..so, pastikan anda dapat MUA yg betul2 mahir bab ini tau, supaya tak menyesal seumur hidup.hehehe

boleh juga follow page kak yus bab makeup2 ni kat fb

https://www.facebook.com/MakeupArtisMuslimahBySisYusYusof/






whatapp terus kak yus kat
012-3902581
012-3902581
012-390281

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

No comments: