Sunday, November 6, 2016

Koleksi Anggun Mempelai Dan Damara Signature dlm MAJALAH WANITA edisi Nov 2016

Haii korang ☺

Nak inform pada pembaca majalah wanita, jgn lupa tgk sekali tau koleksi busana anggun mempelai butik kat dalam majalah tu edisi nov 2016 ni.

Disamping itu, koleksi by Damara Signature pon ada jugak tau..

Alhamdulillab atas peluang dan rezeki allah ni..so yg nak membeli dress2 utk majlis pernikahan, pertunangan atau majlis Dinner pun boleh kat Damara Signature ni..TRUSTED SELLER!

Makeup utk model utk koleksi ini pun kak Yus yg buat sendiri..makeup artis muslimah.

So yg nak booking makeup ngan kak yus jgn segan2 whatapp ye..10 thn dah kak yus buat keja2 ni, insyallah puaskan hati korang dan paling penting nak bg tau..kak yus hanya buat solekan muslimah je tau..tanpa trim kening dan tanpa bulu mata palsu but korang still nampak cantik dan manis tanpa berlebih-lebihan..makeuo pon tahan lama, insyallah.

Whatapk kak yus segera utk dptkan harga promosi hujung tahun ini tau!

012-3902581
012-3902581
012-3902581

No comments: