Friday, January 29, 2016

Pelamin mini Murah

Pelamin Mini Bajet 2016 !!

khas utk Majlis pernikahan & Pertunangan..

pm atau whatapp kami segera utk harga promosi ini.

hanya utk majlis yg berada di sekitar k.l - Selangor..
FREE TRANSPORT CHARGE @ minimum transport charge utk kawasan yg lebih 30km dr lokasi kami-shah alam.

terhad kepada 10 pelangan terawal shj.
(tertakluk pd kekosongan tarikh)

whatapp "promosi Pelamin Mini" ke
012-3902581
012-3902581
011-3902581

Pencuci wanita Menghilangkan masalah keputihan

PROMOSI..PROMOSI !!!

Dapatkan Dengan hanya Rm34 TERMASUK POS LAJU 😊

sgt2 berkesan utk Wanita yg sayangkan dan mementingkan bahagian ehemm..ehemmm 😘

vanilla..sedap tau baunye..
khasiat2 lain pun byk, sbb produk kami ada 6 bahan...

kami ulang...

6 bahan yg 👍👍👍👍 dan efektif!

dgn kelulusan KKM..selamat digunakan.

whatapp ke 012-3902581

cuba dulu..Lupakan Yg lain 😊

Pakej Perkahwinan 2016

alhamdulillah..masuk tahun ke-10 dah anggun mempelai 😊

ni antara job terkini utk sesi 2016..jom tengok pic2 dr kak yus 😊

pengantin yg sama cantik sama hensem ni dinikahkan pd 22jan 2016 dan majlis resepsi pada 24jan 2016.

majlis berlangsung di Dewan Gasing, K.L..

tema yg dipilih, Merah u olllsss...mmg mantop 😊

jom skodeng gambar pengantin ni..

yg berminat nak pakej bersama kami, whatapp ke 012-3902581 segera ya.. dgr cerita ada harga DISKAUN dlm bulan jan-feb ni..utk majlis anda yg berlangsung pd 2016 ni!

Wednesday, January 27, 2016

Pelamin Mini Murah @ Pelamin mini Bajet

Pelamin Mini Bajet 2016 !!

khas utk Majlis pernikahan & Pertunangan..

pm atau whatapp kami segera utk harga promosi ini.

hanya utk majlis yg berada di sekitar k.l - Selangor..
FREE TRANSPORT CHARGE @ minimum transport charge utk kawasan yg lebih 30km dr lokasi kami-shah alam.

terhad kepada 10 pelangan terawal shj.
(tertakluk pd kekosongan tarikh)

whatapp "promosi Pelamin Mini" ke
012-3902581
012-3902581
011-3902581

Monday, January 25, 2016

Jubah Muslimah MURAH

SALE !! khas utk MUSLIMAH

Muslimah Attire - Syariah Compliance

High kualiti fabric dan jahitan pada harga RENDAH

Normal price..RM129

NOW !!!

RM98 shj 😊😊😊😊

✔Gold Zip dibahagian dada
✔hidden Zip dibahagian lengan
✔fabric high kualiti Satin Silk
✔Tak melekap dibadan
✔5 colour + pelbagai saiz

whatapp 011-39250036

Sunday, January 17, 2016

baju Pertunangan dan pernikahan murah

nak Baju yg nampak kemas dan simple tapi menyerlahkan penampilan anda di majlis pertunangan atau pernikahan anda?

Harga pun nak yg bajet2 je..

koleksi ni sesuai utk anda. Princess cutting sgt cantik bila dipakai tau!

fabric nye pun esklusif..

harga promosi bln ini hanya rm199 shj 😊

normal pricw rm259 tau..so jimat byk kan...

whatapp " promosi damara" ke

011-39250036

Thursday, January 14, 2016

Baju Dinner utk Dijual

tercari2 baju utk majlis Dinner @ mkn malam..utk majlis2 formal atau pun sesuai juga utk majlis pertunangan atau pernikahan??

design terbaru dr DAMARA SIGNATURE ni sgt sesuai utk anda 😊

terdapat dlm 3 colour dan saiz!

harga sangat2 berpatutan tau sis... sangat2..

material dutchess yg sgt cantik utk cutting ala princess dihiasi pula dgn songket asli dibahagian pergelangan tangan dan dada...so Esklusif!

ada tambahan 'Blink2' lagi di dada...

harga???

now tengaj oFfer u olllss...

NORMAL PRICE rm259

now OFFER sepanjang JAN 2016,

RM199 shj..murah kan...

tak percaya? sis boleh pergi tanya harha kain dutchess di jakel or mana2 kedai fabric..SEMETER dah berpuluh ringit tau dan bajh ni perlukan lebih 5 meter utk sepasang so cer kira berapa kosnya... nak tempah lagi...confirm lebih dr harga promosi kami ini 😊

so mcm ne??

jom order..

whatapp terus ke 012-3902581 segera okay

limited stok!

Makeup @ Solekan Pengantin Muslimah

Kepakaran kak Yy hampir 10thn dlm bidang ini antaranya adalah dlm bidang solekan pengantin..dan kini solekan yg khasnya utk pengantin Muslimah 😊

nak nampak kemas, cantik manis dihari bahagia..tanpa perlu trim kening dan pemakaian bulu mata palsu?

insya allah..kami boleh bantu anda 😊

bagi bakal pengantin yg inginkan teknik solekan mcm ni, kindly contact kami segera ya 😊

pm terus utk booking atau whatapp terus ke 012-3902581

Monday, January 11, 2016

Koleksi baju pengantin Songket Esklusif

as salam semua...

hr ni kak yus nak update koleksi terkini dr anggun mempelai butik iaitu baju songket esklusif yg sangat..sangat...sangat cantik colournye...

sesuai utk tema perkahwinan warna biru, putih atau soft pink!

sbb nya..songket ni ada kombinasi ketiga2 warna tu...

nampak soft dan sejuk je mata memandang 😊

so...open utk booking dan sewaan.

jgn lengah2 utk booking okay!

harga sgt berpatutan dgn aksesori yg lengkap dr hujung kepala hingga hujung kaki..

tak payah pening2 nak g cari tudung..kasut dan bunga tangan bagai..

semua kak yus sedia kan!

nak tau details bleh whatapp terus ke
012-3902581

😘

Saturday, January 9, 2016

Jubah @ Dress muslimah

as salam..

lama kak yus tak menaip panjang2.. haru ni rasa nak nak story sket perkembangan terkini bisnes yg da masuk tahun ke-10thn ini..alhamdulillah.., 😊

Produk terbaru kami adalah koleksi jubah @ dress khas utk kaum muslimah yg mementingkan pakaian yg cantik dan patuh syariah.

alhamdulillah..diberi kepakaran dlm bidang ini disamping sedikit pengalaman yg ada, maka terhasillah Brand terbaru dari kami.. "Damara Signature"

jgn lupa utk follow kami di ig, page fb dan blog ini utk lebih koleksi2 terkini yg mmg mantop 😊

kenapa pilih jubah @ dress?

sbb kami nak bantu muslimah semua utk menutup aurat dgn lebih baik dan sempurna disamping bergaya secara sederhana tapi cantik..emmm..mcm ne tu??

tunggu tau...kami update koleksi2 terkini nanti 😊

yg berminat nak beli boleh rojer2 kami di whatapp

011-39250036

😊😊😊

Monday, January 4, 2016

baju Dinner , bertunang atau nikah utk dijual

hai sayang2 semua 😊

nak beli baju yg namoak elegant, simple tapi kemas tak?

kami ada koleksi baru..yg penting.. MURAH!!

Dgn kombinasi fabric dutchess@ bridal satin yg sememangnya nampak kemas diggayakan..ada juga element songket yg kami sertakan sekali kat design ini!

mmg cantik digayakan utk majlis dinner dan utk nikah @ pertunangan..juat tambah veil bagi nampakkan lg cantik dan sopannya seorg bakal pengantin 😊

ada pelbagai warna, dan juga saiz tau..

jom cuci2 mata..berminat boleh rojer kak yus kat whatapp okay

011-39250036

Makeup pengantin muslimah @ kg melayu subang

pengantin cantik manis kali ni, namanya farah..sweet sgt orgnye 😀

Memilih anggun mempelai butik utk majlis pernikaham dan resepsi keesokan harinya..

dgn kulit muka yg bersih, senang sgt2 kak yus nak makeupkan 😁

kata farah..dia sgt suka design pelamin yg team anggun mempelai buat utk dia.simple tapi nampak cantik dan kemas!

dan..bab makeup juga..mmg kepakaran kak yus dlm bidang ni. tanpa bulu mata palsu dan tak perlu trim kening, anda still boleh nampak cantik dan manis dihari bahagia..

jom layan gambar sis ni..

utk anda yg masih tercari2 busana, makeup yg berlandaskan syariah..boleh whatapp kak yus terus okay!

whatapp 0123902581