Tuesday, February 23, 2016

pelamin simple berkerusi

tercari2 pelamin khas utk bergambar sesi keluarga dan bersama rakan?

ni sesuai utk anda..

jimat dan saiznya sedang2 aje 😊

whatapp kami lokasi majlis anda utk kami beri harga..coz harga depends pd jarak lokasi majlis dgn butik kami 😊

whatapp ke 012-3902581

baju Pengantin Murah

dapatkan pada harga Promosi sepanjang bulan ini!

RM249 Shj..anda dapat baju perempuan + free veil + free pos laju!

kenapa kami kata murah?

fabric yg berkualiti
double Lining
cutting cantik

whatapp 0123902581 segera sementara stok masih ada

Baju Pengantin utk majlis NIKAH, Pertunangan atau majlis Bertandang Murah

Kos Tempah sendiri baju
**************************

fabric shifon :
Rm15 semeter x 5meter = rm75

Fabric lining satin :
rm12 semeter x 4 meter = rm48

lace = Rm100/meter

kos Tempah jahitan baju pengantin :
BerLining = 250++

upah jahit manik = Rm150

so.....Total.. > < RM623 +++

Fuhhhhhhh... kami ulang...

Rm623 ye..

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

so, kami offer utk anda lebih BerJIMAT !!

SEPASANG BAJU PEREMPUAN + FREE VEIL + FREE Pos Laju

hanya RM249 sahaja!!

kami ulang...

Rm249 shj !!

Jimat - murah - jahitan cantik - siap utk dipakai 💋💋💋

pm terus utk details dan saiz okay!

atau whatapp "promosi damara" ke

011-39250036
011-39250036
011-39250036

Tuesday, February 16, 2016

Baju Muslimah Borong berkualiti

Kami offer utk anda yg ingin memulakan perniagaan.

hanya berbekalkan modal yg rendah anda mampu mendapatkan koleksi gojes kami utk anda jual kembali 😊

kami buka offer ini dlm masa yg singkat shj tau..

minumum 6 pasang sahaja pada harga Borong!

margin keuntungan anda boleh dapar antara rm40 - rm50 sepsang baju!

berbaloi2 kan.. tak perlu susah2 keluar banyak modal nak beli dan cari fabric, nak cari tailor yg dpt jahit dgn baik dan berkualiti..harga confirm lebih mahal dr apa yg kami tawarkan ini..

jom whatapp kami segera..ready stok masih ada 😊

mana nak jual??

emmm..bg yg baru nak mulakan perniagaan, cuba try jual dgn kawan2 opis ke..kawan2 dlm group whatapp..or secara on9 di facebook 😊

kami bantu anda dgn koleksi gambar2 photoshooy profesional utk memudahkan anda buat promosi..menarik kan??

jom..jom..whatapp segera ke 012-3902581

Monday, February 15, 2016

muslimah Attire @ Top + Skirt muslimah harga borong

as salam..

tahun 2016 makin terasa hangat dek sebab kegawatan ekonomi negara.. tapi, dari kita dok pikir2 tanpa buat apa2 pun tak guna juga kan..

Kami beri anda peluang utk memulakan bisnes anda sendiri pada modal yg rendah!

yesss..nak berniaga mulakan dgn apa yg ada ditangan dan modal yg rendah mula2 tau..jgn terus terjah je keluar duit buat modal tinggi2.l dgn buat Produk sendiri.

cari pengalaman dulu okay..sikit2 upgrade sampai la capai apa yg kita cita2kan atau targetkan.

Utk 2016 ni, kami ingin membantu anda utk memulakan bisnes anda sendiri.  Bermodalkan Kurang Dari RM1000, Anda dah boleh mulakan perniagaan kecil-kecilan anda..secara On9 atau offline.

ada agen kami yg ambik stok hanya utk dijual dikalangan kawan2 opis..senang dan mudah.

sebab apa kami kata mudah??

anda tak perlu susah2 pergi cari fabric, tak perlu susah2 deal dgn tailor..dan pastinya tempahan akan jd mahal sekiranya nak tempah secara sikit2 ni kan..

so, kami sediakan baju2 Ready Made yg cantik dan pastinya berkualiti. jahitan standart butik, so jgn risau pasal kekemasan nya 😊

anda hanya perlu promote dan jual terus!

ada lagi keistimewaan yg kami nak tawarkan..

kami sediakan juga Gambar2 baju yg dipakai oleh model dan kualiti gambar profesional photoshoot tau..senang kan?

tak payah susah2 nak beli patung bagai, nak sarungkan di patung dan snap gambar! semua kami dah siapkan..anda hanya perlu edit no telefon anda shj di gambar tersebut utk memudahkan customer menghubungi anda 😊

panjang lebar dah cerita ni 😁..jom layan koleksi2 kami..berminat, jgn pikir lama2 tau..whatapp kami terus ke 012-3902581.

modal rendah..margin tinggi..

mana nak dpt untung sepsang hampir mencecah rm40-50 sepasang..

contact segera sementara kami buka offer ini 😊

Baju Pengantin Murah

Masih tercari2 baju @ dress pengantin yg sesuai utk majlis pernikahan @ persandingan atau pertunangan?

Kini kami buka utk jualan 😊

design seperti dlm pic dan anda boleh request warna dan saiz!
s-m-L antara saiz yg bileh anda pilih 😊😊😊

material daripada fabric dutchess @ bridal satin yg sememangnya esklusif utk dijadikan pakaian raja sehari.

harga juga amat2 berpatutan tau..tak perlu sewa..beli je terus 😊

harha pengenalan kami..

rm249 utk baju perempuan shj dan kami beri FREE Veil bernilai rm100..

jimat kan...kami ulang..Rm249 shj!!!

whatapp ke 012-3902581 segera

Sunday, February 14, 2016

solekan Pengantin Muslimah

as salam 😊

today kak yus nak share makeup pengantin muslimah last week yg kak yus buat 😊

ada yg kata..kenapa makeup natural pon nak charge mahal??

emmmm...mcm ni sis..

kenapa ada org sangup beli produk MAC original kat butik MAC , sedangkan boleh je beli produk makeup biasa yg jauh lebih murah..

sebabnya pengalaman Dan kualiti produk tu yg org inginkan betul??

bg kami yg dah buat kerja solekan dan andaman mencecah 10 tahun lamanya, insya allah ianya dah jd kepakaran kami dan byk pengalaman yg kami ada yg boleh digunakan ketika melakukan kerja2 solekan ni 😊

so..pastinya harga lebih sikit dr yg baru2 nak berjinak dgn dunia ni 😊..

majlis seumur hidup anda pastinya inginkan jurumakeup yg profesional dan dah biasa dgn apa sahaja jenis muka dan kulit wajah kan..

so berbaloi insya allah anda byr charge itu  yg tak de semahal mana pon..kalau ada promosi sgt berbaloi2 tau booking anda tu 😊

ok..jom layan gambar..tanpa edit ye pic ni.
mcm ne sis tgk dlm gambar..mcm tu jugak sis tgk depan2 😊

#Makeup tanpa trim kening dan Tanoa bulu mata palsu.. 😊

any booking boleh whatapp terus kak yus tau..

012-3902581