Thursday, March 31, 2016

Baju Nikah @ bertunang @ kawin Murah & cantik

As salam...

Mesti ramai yg nak berjimat cermat pada tahun ni kan..tapi bagi bakal pengantin, mengadakan majlis perkahwinan pastinya memerlukan kos yg tinggi juga.

So, antara cara yg boleh anda pilih utk tidak menyusahkan kedua-dua pihak adapah dengan menjalankan majlis yg sederhana 😊 . Tak berlebih-lebihan dan yg penting majlis yg diberkati allah.

Antara inisiatif pihak kami dianggun mempelai utk membantu anda adalah dengan menyediakan koleksi pakaian yg cantik,gojes dan mampu milik!!

Material dress ni kami buat dari fabric shifon yg pastinya nampak esklusif dan cantik beralun. Demgan jahitan full lining dan kemasan manik dan perincian yg simple tapi gojes. Less is more kata org ☺️

Didatangkan dengan pelbagai saiz dan warna, stok kami mmg cepat abis tau..

So bg anda yg nak dptkan cepat2 whatapp kak yus yusof tau..

Whatapp ke 012-3902581

Jom layan gambar...

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Sunday, March 20, 2016

Makeup @ Solekan Pengantin Muslimah

makeup @ Solekan kali ni pastinya berkonsepkan pengantin muslimah juga 😊

Utk majlis kali ini, pengantin yg manis ni berada di puncak alam selangor. Apa yg menarik tentang majlis sis ni, Majlis pertunangan, majlis pernikahan dan majlis perSandingan adalah dijalankan dalam mada satu hari sahaja!

menarik kan..jimat pon jimat 😊

utk edisi makeup utk atucara majlis mcm ni, biasanya kak Yy akan dt makeup pd awal pg dan stay disana sehingga habis majlis nikah dan pertunangan. After majlis tersebut, br kita akan tukar makeup kepada makeup yg lebih heavy utk majlis sanding @ resepsi 😊

jom layan gambar pengantin ni, siap ada komen puas hati dr pasangan ni..

syukur alhamdulillah..

yg berminat nak rasa touch by kak yy boleh booking segera tau!

whatapp terus ke 011-3902581

Wednesday, March 16, 2016

Pelamin rumah @ Puncak alam

ramai yg tanya kak yus, warna pelamin apa yg sesuai utk semua jenis warna baju persandingan?

nak guna utk majlis nilah sekali pon boleh..tak nampak serabut.

meh nak share pic utk majlis last week..minggu yg agak mencabar kami anggun mempelai team 😊

cuti sekolah la katakan..byk wedding dan byk juha terpaksa kami tolak utk menjamin kualiti terbaik utk customer yg dah booking awal.

Warna2 cream..pearl white mcm ni sgt sesuai tau..mix pula dgn bunga2 yg soft colour.less is more omputih kata 😊

tak perlu sarat2 utk nampak lebih esklusif.

berminat nak tempah? whatapp terus okay. yg penting nak kami tekan kan..pengalaman kami yg allah bg selama 10 thn dlm bidang ni insya allah tak menghampakan anda.. jgn pertaruhkan majlis anda dgn butik yg anda tak pasti kewujudan dan kemampuan hasil kerja mereka okay. bukan nak kondem..just utk anda lebih berhati2..cari, pilih yg terbaik utk majlis anda. tp biar demand setanding bajet okey 😁

whatapp 0123902581

Sunday, March 6, 2016

Pelamin Dalam rumah @ Tasik puteri rawang

Pelamin request by our customer!

simple , cantik dan kemas 😊

whatapp ke 012-3902581

Thursday, March 3, 2016

Baju Nikah dijual

Dress Esklusif - Mampu milik

dapatkan pada harga promosi sekarang ni 😊

sangat2 berbaloi..nak beli kain, tempah jahit dan tempah jahit manik lagi confirm tak dpt harga mcm ni..

cantik..mudah..siap sedia dan pastinya harga berbaloi2..

whatapp segera sementara ready stoj masih ada
011-39250036