Wednesday, April 13, 2016

Promosi Dress @ baju Nikah murah

Cepat-cepat...

Promosi kami dah nak tamat!

Sangat2 berbaloi tau, design cantik pada harga murah..

Ye..nak custommade baju sekarang tak mutah dah tau, kos harga kain..tempahan, jahitan manik lagi..sedia kan je la dlm 400-500..rm

Kami bantu mudahkan anda 😊😊😊

Dress tersedia cun pada harga tak sampai pon Rm200!!!

Yessss..

Hanya pada harga rm199 shj termasuk POS LAJU!!

WHATAPP SEGERA SEBELOM STOK ABISSSS

011-39250036
011-39250036
011-39250036

Sunday, April 10, 2016

Solekan @ makeup Pengantin muslimah Berpurdah

As salam..

Nak share satu story pasal pengantin kak yy last week 😊

Kak yy dag deal lama dgn sis ni utk solekan bertandang..mcm biasa deal hanya melalui whatsApp 😊

Senang keje ngan adik ni, makeup mcm biasa kak yy buat tapi bila da mengenakan purdah, hanya nampak bajagian mata je..tp tak pe, keindahan yg lain2 hanya suami dia je yg nampak masa tu 😊😊😊

Mcm biasa, tanpa pengunaan bulu mata palsu dan tanpa cukut kening!

Alhamdulillah impian kak yy nak fokus pd pengantin muslimah makin dipermudahkan allah..

Yg nak booking solekan with kak yy rojer cepat tau..pengalaman hampir 10 thn insyallah x menghampakan anda

Whatapp terus ke 012-3902581

😘😘😘😘

Wednesday, April 6, 2016

Baju nikah @ tunang @ bertandang @ sambut menantu cantik dan Murah

As salam..

Tahun ni majoriti pengantin2 semua nak bajet2 kan.. ekonomi kurang stabil katanya😊.

Tak pe, membazir pon tak bagus kan..

Ikut kemampuan dan bersederhana lebih baik!

Utk itu, kak yus @ anggun mempelai butik telah keluarkan jenama baju sendiei tahun ini..alhamdulillah, sedikit lagi penambahan kepada bisnes sedia ada.

Apa yg best pasal brand terbaru kami ni??

Kami cuba utk bantu pengantin2 diluar sana utk mendapatkan busana perkahwinan pada harga mampu milik 😊😊😊

Design yg cantik, gojes dan pada harga yg sgt berpatutan..

Kalau nak beli kain sendri, tempah jahit , tempah jahitan manik lagi..sepasang baju akan cecah rm500++ gak kan..nak2 lagi kalau menyerah diri kat jakel 🙊🙊🙊

So, bg yg nak simple tapi cun pada harga yg sgt2 berpatutan..boleh pilih dr koleksi kami ni ye..ramai yg dah dapatkan dan majoriti semua sgt2 berpuas hati .alhamdulillah...

Siap ada free gift lagi utk anda...itu salah satu kami menghargai anda 😊

Jom tengok koleksi yg ada..berminat jgn lambat utk whatapp kak yy tau. Takut saiz atau stok abis pulak..

Luv u ollsss ..muuaahh ciked!

Jgn lupa whatapp ke 011-39250036

Tuesday, April 5, 2016

Pengantin Muslimah @ shah alam

As salam 😊

Kali ni kak yus nak story mengenai majlis wedding last week by anggun mempelai butik.

Pasangan Dr Munirah dan firdaus..sama cantik sama padan 😊

Bermula dari makeup pernikahan, makeup majlis resepsi , busana perkahwinan, aksesori lgkp pgtn dan pelamin khemah khas utk bergambar.

Ok..

Nak share atucara yg menarik kali ni, setelah kak yy berbincang dgn pgtn pempuan yg nak solat bila masuk waktu zohor, tapi majlis berarak nak buat sebelum masuk waktu solat...haaaaa...mcm ne tu ye 😁😁😁

Bg yg nak majlis berkat mcm ni, bleh tiru atucara kami ni 😅

Sebelum solekan dimulakan, pengantin ambil air wuduk dahulu..dan bermulanya proses tahan kentut disitu 😆

Selesai makeup, terus ke majlis berarak pengantin pada jam 12.45 tghr. Dan pengantin terus diarak ke meja makan beradap..jamah makan sedikit dan masuk je waktu solat, terus masuk kebilik utk solat zohor dan kembali kepada tetamu utk sesi bergambar!

Emmm...mesti ramai tertanya2 mcm mana nak jaga air semayang masa majlis bersalaman dgn pgtn lelaki kan??

Hehe.. tgk pada gambar yg kak yy ambil utk majlis mkn beradap sebelum pgtn solat tu, pgtn mengunakan hand sock @ stokin tangan utk elak air sembahyang terbatal 😊😊😊

Setle solat..hand sock boleh cabut laaa ..

Nak dpt majlis yg berkat, perkara yg allah wajibkan kena dahulukan juga kan 😊

Jgn disebabkan makeup, majlis dan tetamu yg dtg kita abaikan waktu solat ..

Ingat mengigati amalan muliakan..cheeewaaahhh ☺☺☺

Dan satu lagi lupa nak story..pastinya makeup kali ni pon syariah compliance!

Tampil cantik, sweet tanpa perlu cukur kening dan tanpa perlu bulu mata palsu 😊

Ok, jom layan gambar!