Sunday, May 22, 2016

Promosi Pakej Lengkap 2016

Sempena ulang tahun ke-10 anggun mempelaj butik, kami nak bagi anda pakej promosi pada harga yg sgt berbaloi

Rm1499 shj,
- pelamin saiz rumah
- makeup 1x
- baju sanding sepsang
- aksesori lgkp pgtn
- free bantal nikah 2 bj

Jom..bagi majlis july-dec 2016, masih tercari2 butik yg sesuai..boleh booking bersama kami ya..

Jgn perjudikan majlis bersejarah anda..pilih butik yg betul2 berpengalaman dan pakar dlm bidang ini 😊

Whatapp kak yus yusof
012-3902581

Baju Bertunang, Nikah @ Bertandang utk dijual

As salam..

Nak share design terbaru dr Damara Signature!

Apa yg best utk koleksi terkini kami??

Material yg kami guna sangat2 High kualiti . Shifon dibahagian luar sememangnya menjadikan Dress ini nampak Esklusif dan sgt Flowy..
jgn risau, Utk bahagian dalam, kami gunakan material yg TIDAK JARANG dr fabric Velentro yg sgt berkualiti dan terbaik!

Kebanyakan baju2 yg dijual dipasaran on9, mengunakan lining dr jenis kain yg sgt Nipis dan murah..tapi, bagi koleksi Damara signature ini, kami gunakan material yg sgt esklusif buat memuaskan hati anda 😊

Dijual pada harga mampu milik, sgt2 berbaloi tau u ollsss..

Ada lagi yg Best!!

Free Veil dan pos laju 😍

Veil saiz L yg bernilai rm100 kami bg secada percuma je...

Emmmm...rugi tak grab awal sementara stok dan saiz masih ada ni..

Whatapp terua ke 011-39250036 okay 😊

Monday, May 16, 2016

Pakej perkahwinan Pengantin Muslimah @ Merbau Sempak, Sg Buloh

Pengantin kali ini adalah antara yg paling menjadi regular customer di anggun mempelai butik..

3 pasangan dari family ini telah mengambil pakej dari kami..alhamdulillah ☺

Seperti biasa, teknik dan konsep muslimah adalah yg kami tekankan kepada pasangan ini..

Jom layan gambar..dan mcm biasa solekan muslimah yg pastinya mengutamakan kesederhanaan, tetapi pengantin still tampil cantik dan sweet!!

Tanpa cukur kening dan tanpa pengunaan fake eyelash tau..sgt patuh syariah ☺

Berminat nak booking kak yus utk majlis anda, whatapp terus ke 012-3902581