Thursday, June 16, 2016

Baju cantik dan murah, kualiti material the best!

Kos nak tempah baju sendiri agak mahal tau sekarang ni..kalau double lining lagi la...harga pon double!

Bagi material fabric pulak, kalau setakat nak beli 6-7 meter..harga nya confirm mahal juga..tak caya?? Try g jakel 😁

Kos material je dlm rm150++, campur kos tempah rm150++, tempah manik lagi....emmmmmm...

Baju grand2 nak pakai bila lagi ye pas majlis nanti?? 😅

So, nak jimat..jom beli siap!

Harga kami dr rm199-rm329 shj..siap bg veil bernilai rm8p FREE! Nak lagi free..pos laju pon kami tanggung 💋

Berbaloi2 u ollllssss...

Whatapp kak yy segera sbb stok kami cepat susut..takut warna ada, saiz abis..saiz ada, warna paberet anda lak abis..hehe..grab cepat okay!

012-3902581

Baju Tunang @ Nikah Cantik Harga Mampu Milik

As salam...

Salam ramadhan 😊

Jom tgk warna2 baru utk koleksi terkini by Damara Signature 💋

Kualiti kami sgt bagus dan berbaloi utk wang anda tau..jahitan kemas dan double lining!

Nak tempab di tailor kalau baju berlining ni paham2 je la harga nya kan...double juga..tapi kami bantu anda, beli siap je senang 😊

Terus boleh pakai, harga pon super murah..tak caya?? Cuba buat kita2 sendiri dulu ya..

Jom tgk warna2 baru dr kami..berminat whatapp terus kak yy 011-39250036