Monday, September 26, 2016

Baju Pertunangan, Pernikahan murah dan Anggun

FREE VEIL dengan setiap Pembelian PRINCESS DRESS !

Senang tak payah pening2 nak matchkan baju dan veil..siap utk digayakan dah ni.

Meh admin nak story sikit apa yg best lagi ngan dress ni 😋

💍 material fabric terbaaaikkk
💍 full lining dan tak jarang
💍 material lining tebal
💍 selesa digayakan
💍 jahitan Kemas
💍 manik padat
💍 cutting sangat Flowyyy,ala Princess !

FREE VEIL dan ada lagi kami bg free tau!
Utk pembeli terawal, kami bagi FREE pos Laju...woooooowwwwww!!

NOW OFFER!!! (Jimat Rm120)

Macam mana nak order??

Click terus link ini utk pm kami

http://m.me/DamaraSignatureOfficialHQ

Atau

Whatapp terus ke

011-39250036
011-39250036
011-39250036

Wednesday, September 14, 2016

Instant Shawl Murah & Cantik

🌸 Pantas 🌸 elegant 🌸 Sopan 🌸

Cik abg makun sayang, sebab tak perlu tunggu lama utk org terSayang bersiap!

10saat dah siap cantik..manis dan sopan gitewww

Sempena keluaran terbaru by Damara Signature ni, kami nak bg pada harga offer tak masuk akal..jom oakat share beli ngan kawan2,atau beli utk koleksu sendiri 😊

Loose style tak jd masalah lagi tau 💕

Best tau shawl ni sis 😍
💐 material sejuk selesa
💐 less iron
💐 labuh dan menutup dada
💐 senang dipakai ,10 saat dah siap!
💐 tak perlu pin @ peniti
💐 corak yg Ekslusif
💐 loose style yg gojes
💐 jimat masa

Whatapp terus utk dapatkan harga offer ni sis

011-39250036
011-38250036
011-39250036

#DamaraSignature #SaraInstantHijab #DamaraHijab

Friday, September 2, 2016

Solekan @ Makeup Muslimah

Pengantin kak Yus last week, seorg peguam 😊

Request utk makeup yg nampak natural dan soft..dan paling penting nak selesa dgn makeup yg tidak mengunakan bulu mata palsu 💋

So yg nak solekan yg mcm ni, boleh contact kak Yy segera tau..10thn pengalaman dlm bidang andaman dan solekan insyallah tak mengecewakan anda 😊

012-3902581