Tuesday, October 25, 2016

Boarder Lace Murah

Banyak baju dalam almari yg kosong dan nampak membosankan..

Atau teringin nak DIY sendiri baju kawin dan veil utk majlis nanti?

Cepat dapatkan boarder lace yg kak yy jual ni. Murah sbb tgh SALE!

RM10 SAHAJA.

panjang 1.5meter, 2 layer..woowwww!!

Whatapp 011-39250036

Monday, October 24, 2016

Baju dinner, Dress cantik murah

Jualan clear stok!

Diskaun 50%

Whatapp kak yus segera sementara stok masih ada. Ada pelbagai warna dan saiz

011-39250036

Sunday, October 16, 2016

Veil Pengantin

As salam ☺

Bagi yg mencari2 veil pengantin utk majlis anda, kami di Damara Signature Ada sesuatu yg baru!

Veil 3D yg sangat ekslusif dan cantik!

Tampil Indah Bak Ratu 😍..dengan Kombinasi Shawl yg sama Tone warna menjadikan Penampilan Anda nampak Sempurna.

Promosi pengenalan, kami Bagi FREE SHAWL yg bernilai Rm39!

Yesss...

Shawl yg labuh dan mampu menutup dada anda dengan sempurna.

Veil juga dari jenis yg labuh sehingga paras pingang-pungung..sejuk je mata mak mertua memandang 😊

Whatapl kak yus cepat, sementara stok panas-panas lagi ni

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Tuesday, October 11, 2016

Crown @ Tiara for sale

Baju dah ada, shawl dah ada..

Aksesori penting ni belom ada lagi ☺

Crown, pelengkap penampilan pengantin.
Nak sewa ke nak beli terus??

Harga sama je sis..hehe

Jom beli terus, sementara kak yus ada buat jualan clearance stok ni.

Pas pakai boleh jual balik kat kawan2..atau simpan sebagai kenangan bermakna.

Tak mahal pon..Rm59-rm69 je

Wahhhhhh...murah tau.kalau kat luar ada yg rm200++ atau yg murah tapu kualiti tak cun!

Yg akak jual ni mmg sama kualiti yg akak guna utk pgtn2 di anggun mempelau butik

Whatapp cepat..sebelum habis

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Monday, October 10, 2016

SOLEKAN @ MAKEUP PENGANTIN MUSLIMAH

lama kak yus tak updated pasal makeupkan...hehe

ada masa ni, baru sempat nak upload gambar2 dan komen2 dari lovely customer.

bagi yg belum tau details mengenai makeup muslimah, meh kak yus terangkan.
makeup atau solekan muslimah by kak yus ni sekarang hanya fokus pada pengantin muslimah yg inginkan makeup yg natural dan tak nampak tebal but still dipangan cantik dan manis :)

macam yg pernah kak yus war2kan dulu kat TV1, rancanfan APA KATA WANITA pasal topik makeup pengantin muslimah by sis YUS YUSOF.

solekan ni adalah menekankan kepada solekan yg nampak natural dan tak heavy dan keistimewaan nya ialah TANPA PENGUNAAN BULU MATA PALSU & TANPA CUKUR KENING.

Emmmm....sesuai sgt bagi pengantin yg sangat2 menjaga bab ini kan :)

so boleh tampil cantik dihari bahagia tanpa rasa was-was..mesti cik abg pun suka sbb tak perlu tanggung dosa bini dihari pertama perkahwinan ..OOOPPSSS ;)

So, yg nak rasa air tangan kak yus yg dah dlm bidang ni hampir 10 tahun, contact kak yus segera utk bookng date anda ye. nipis dan natural tak semestinya makeup tanpa skill..so, pastikan anda dapat MUA yg betul2 mahir bab ini tau, supaya tak menyesal seumur hidup.hehehe

boleh juga follow page kak yus bab makeup2 ni kat fb

https://www.facebook.com/MakeupArtisMuslimahBySisYusYusof/






whatapp terus kak yus kat
012-3902581
012-3902581
012-390281

Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

Sunday, October 9, 2016

Tips Dihari perkahwinan

PAGI hari majlis BERSEJARAH anda

hari ini adalah hari yg anda tunggu2. so, bangun awal pagi. 
- solat dan mandi sunat supaya badan anda segar. 
- Wangikan badan dengan aroma yang sesuai. ini boleh menbantu membuatkan mood anda segar dan baik utk mengahdapi hari ini dengan sebaiknya.
- sarapan pagi, isi perut supaya kekal bertenaga.
- check baju pengantin dan aksesori yang akan dipakai nanti, pastikan semua tersedia dan dalam keadaan baik. 
- makeup dan tukar pakaian anda :)

ketika majlis pernikahan
- Duduk dalam keadaan tenang dan selesa. 
-Banyakkan berdoa dalam hati agar majlis berjalan lancar. Biasanya majlis akad pernikahan akan dimulakan dengan bacaan khutbah nikah oleh kadi.
- Dengar dengan teliti, jangan sampai tertidur! Untuk pengantin lelaki, usai akad nikah, bersalam-salaman dulu dengan kadi dan orang-orang di sekeliling anda sebelum menunaikan solat sunat syukur. 
-Kemudian, berjumpa dengan pasangan untuk upacara membatalkan air sembahyang. Sarungkan cincin dan serahkan mas kahwin. Pengantin lelaki mungkin akan dipaksa mencium dahi pasangan, jadi pastikan anda boleh melakukannya dengan baik. 
-Kemudian, bersalam-salamanlah dengan semua orang sebelum berarak ke tempat majlis perkahwinan.

Semasa majlis perkahwinan
-Pastikan anda mengikuti segala acara yang telah dirancangkan. 
-Layan tetamu yang datang dengan baik. Pastikan anda dan pasangan mengekalkan wajah yang berseri-seri sepanjang majlis walaupun kepenatan.
- Jangan hanya duduk di atas pelamin. Sebaliknya, turun dan beramah-mesra dengan tetamu. Ucapkan terima kasih atas kesudian menghadiri majlis perkahwinan anda. Bergaullah dengan seramai mungkin tetamu, jangan hanya menumpukan kepada rakan terdekat sahaja.
- Jika ada permintaan, jangan malu-malu untuk mengambil gambar bersama-sama tetamu.

Di akhir hari majlis perkahwinan
Majlis perkahwinan anda selesai juga akhirnya. Kini, anda bersama-sama dengan pasangan anda. Tunjukkan kasih sayang anda padanya, ambil berat akan semua keperluannya. Temani suami atau isteri anda untuk bergaul dan beramah-mesra dengan ahli keluarga anda. Pakailah pakaian yang sesuai. Gembirakan semua orang yang telah membantu untuk majlis perkahwinan anda. Apabila tiba waktu yang sesuai, ajaklah pasangan masuk ke bilik dan nikmati malam pertama anda sebaik-baiknya.


Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.

BAJU @ DRESS NIKAH dan PERTUNANGAN

TETAMU CEMBURU TENGOK DRESS NIKAH

heehee..sj je kak yus ni kan!

bagi yg nak tetamu meleleh air liuq masa majlis anda.. boleh dapatkan dress ni. cantik dan sopan tau.
mesti ramai cemburu sbb dah la cantik, harga pulak JIMAT KAN poket korang.

so, bagi yg nak nampak elegant dan gojes dihari pernikahan atau pertunangan, cepat2 dapatkan dress ni. sangat2 limited tau.

dan yg pastinya, anda takkan sama dengan org lain!

nak lagi best??

akak offer lagi dress ni dengan FREE VEIL bernilai RM120..SECARA PERCUMA!!!

Haaa..mana nak cari kan..tak payah buang masa lagi veil utk matchkan dengan dress, semua siap utk dipakai. LAWA pulak tu :)

terhad kepada 10 pelangan terawal je tau offer tu..

whatapp kak yus cepat-cepat, harga hanya rm2** je ....YES!!!

MATERIAL TERBAIK, TAK JARANG & JAHITAN KEMAS

dah2,, whatapp je cepat dan pantas ye
012-3902581
012-3902581
012-3902581


* boleh tengok lebih banyak gambar lagi di page FB:

"DAMARA SIGNATURE OFFICIAL HQ"




Pelamin Dewan di SPACE U8

as salam..

lama kak yus tak updated blog..tapi fb page ttp ada updated tau :)

ok, nak share gambar pelamin yg kami buat di SPACE U8, shah alam.

alhamdulillah..customer sangat berpuas hati dengan servis dan rekaan pelamin.

walaupun ada penambahan aksesori pada pelamin last2 minit, anggun mempelai team still dpt realisasikan impian customer tersayang :)

jom tengok gambar dan screen shoot whatapp customer..biar gambar berkata2 ye :)

any booking, whatapp kak yus terus tau..harga best price dengan servis tip top insyallah :)

whatapp
 012-3902581
012-3902581
012-3902581





Anggun Mempelai Butik - Memenuhi Citarasa & Bajet Anda. 012-3902581.