Sunday, November 6, 2016

Koleksi Anggun Mempelai Dan Damara Signature dlm MAJALAH WANITA edisi Nov 2016

Haii korang ☺

Nak inform pada pembaca majalah wanita, jgn lupa tgk sekali tau koleksi busana anggun mempelai butik kat dalam majalah tu edisi nov 2016 ni.

Disamping itu, koleksi by Damara Signature pon ada jugak tau..

Alhamdulillab atas peluang dan rezeki allah ni..so yg nak membeli dress2 utk majlis pernikahan, pertunangan atau majlis Dinner pun boleh kat Damara Signature ni..TRUSTED SELLER!

Makeup utk model utk koleksi ini pun kak Yus yg buat sendiri..makeup artis muslimah.

So yg nak booking makeup ngan kak yus jgn segan2 whatapp ye..10 thn dah kak yus buat keja2 ni, insyallah puaskan hati korang dan paling penting nak bg tau..kak yus hanya buat solekan muslimah je tau..tanpa trim kening dan tanpa bulu mata palsu but korang still nampak cantik dan manis tanpa berlebih-lebihan..makeuo pon tahan lama, insyallah.

Whatapk kak yus segera utk dptkan harga promosi hujung tahun ini tau!

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Deco For Baby Shower

Pelamin Hot by Anggun mempelai butik,  pelamin mini khas utk our indian customer utk majlis baby shower last nite.

Simple dan kemas!

Pada harga mampu milik je u olllss ☺

Utk event event lain pun sesuai juga tau..

Whatapp kak Yus 012-3902581

Pelamin Nikah @ Tunang @ majlis Bertandang Murah dan cantik

Nak langsungkan majlis pernikahan, pertunangan atau majlis bertandang?

Suka design pelamin yg nampak kemas dan tak berserabut?

Nak booking dgn butik yg betol2 berpengalaman dlm bidang ini?

Jom whatapp kak Yus.

Kami nak bg harga offer je utk design ni--warna back drop boleh request tau!

Rm450 je sayang-sayang semua..tapi pastikan majlis u olls kat area shah alam-klang-subang-puchong dan kawasan2 sewaktu dgnnya la ye.. ☺

012-3902581
012-3992581
012-3902581

Saturday, November 5, 2016

Baju nikah Cantik Dan murah

Dapatkan promosi harga murah utk princess Dress by Damara Signature!

Hanya rm199 sahaja, anda akan dapat sehelai Dress yg sangat cantik dan sesuai bg anda yg inginkan baju pernikahan atau pertunangan yg simple dan tak terlalu sarat tapi dengan cutting yg flowwwyy ala Puteri.

Ada lagi...

Kami bg FREE VEIL utk setiap pembelian..emmm..jimat lagi tak payah pening-pening nak matchkan warna baju dan veil

Whatapp kak yus ke
012-3902581

Sementara stok masih ada

Solekan @ makeup muslimah Natural dan Cantik oada harga OFFER

En Abg pesan, Masa majlis tak nak Makeup yg TEBAL-TEBAL

Mak Ayah Pesan, Nak MUA perempuan dan biar solekan yg patuh syariah..Tanpa cukur kening dan Tanpa Pakai bulu mata palsu

Sebagai PENGANTIN PEREMPUAN, nak makeup yg CANTIK & SWEET . dan pastinya nak Tahan Sampai petang 💋

Emmm..kena sangat la tu. Sempena majlis pada Cuti sekolah hujung tahun ni, Kak yus tgh buat promosi DISKAUN HARGA Gempak!

Berbaloi-baloi sangat tau..insyallah. Sebab pengalaman kak Yus dah masuk tahun ke-10 dlm bidang ini dan pastinya ini kepakaran kak yus dr dulu ☺

So gurlllsss, jgn sia-siakan majlis sekali seumur hidup anda tau! Cari mua yg berpengalaman sebaiknya..

Tertaklul pada kekosongam tarikh, berminat sila whatapp kak yus pantas-pantas ye

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Friday, November 4, 2016

Dress Murah Cantik

Nak nampak cantik, nak nampak kurus!

Design ni ada ciri2 tu .. kemasan lace yg esklusif di kiri dan kanan baju menjadikan design ini memberi impak kurusss kepada anda ☺

Harga clearance stok, Jimat rm100 👍

Berbaloi-baloiiii

Whatapp kak yus cepat-cepat sebelom stok licin.

011-39250036