Monday, January 9, 2017

Solekan @ makeup pengantin Muslimah

Lamaaa kak yus tak update blog ni..bz sangat2 masuk tahun baru ni nampaknye ☺

Meh nak share gambar makeup by me utk pengantin muslimah last month.

Gambar ni pun ihsan dari customer yer..tq pada pengantin santek manis ni 😍

Macam biasa, tanpa trim kening dan Tak pakai bulu mata palsu yerrrr..emmmm, mesti ada yg was2 kalau tak pakai bulu mata ni, boleh nampak ke kak yus bulu mata setakat guna maskara??

Insyallah boleh sis..akak pakai maskara yg power2 dan berlapis2 gitewww. Yg penting hati senang, makeup syariah compliance 😊

Dah jom tgk gambar..

Nak booking whatapp cepat2 utk lock date ye.. 012-3902581

No comments: