Friday, March 31, 2017

Baju nikah & tunang

Mini Kurung Isabelle

Design tak lapuk dek hujan tak lekang dek panas..

Ready stok byk warna dan saiz!

Kami sertakan veil atau tanpa veil..boleh dijadikan baju tunang, nikah dan recycle balik buat baju Raya atau g kenduri kendara 😍

Cantik dan sopan je..

Whatapp kak Yy terus ye
012-3902581

Atau click je link bawah ni
www.wasap.my/60123902581

Monday, March 27, 2017

Baju Nikah dan Tunang

Sissstuurrr! BERITA BAIK!!

koleksi Mini kurung Isabelle dah re-stok nih..byk warna2 cun ada ni, saiz pon.

Sesuai utk buat baju nikah dan tunang, sesuai utk yg suka simple tapi cun!

Nak nampak merelip-relip, bleh DIY je manik sendiri..jimat kan!

Nak lagi best, baju ni kita siap matchkan dengan veil tau...sonang koje! Tak yah cari2 lain

Whatapp kak Yy la senang ek..kita bg details nanti

www.wasap.my/601139250036

011-39250036

Friday, March 24, 2017

Mini Kurung Utk nikah dan Pertunangan

Warna-warna baru untuk koleksi Mini Kurung Isabelle!

Batch ke-3 dah ni tau..sebab apa kita re-stok?? Sebabnya rata2 memang puas hati dgn design ni, material, jahitan dan paling penting..Harga 😊

Whatapp kak Yy segera yaaa

Or just click je link bawah ni, terus ke whatapp kami.

www.wasap.my/601139250036

011-39250036