Monday, July 31, 2017

Mini Kurung Isabelle OFFER

Bagi yg tercari2 baju untuk pertunangan atau pernikahan yg simple2..mini kirung ni sangat sesuai.

Rata2 yg dapatkan koleksi ni berpuas hati dgn kualiti, jahitan dan material yg terbaik.

Dengan perincian eyelash lace yg lembut dan hidden zip dibahagian belakang baju dan lengan, utk east wuduk.

Berbaloi2 dgn harga tau..nak lagi berbaloi, kami jual harga lelong je utk bulan ni .

Siapa cepat dia dapat..jimat p to rm30!!

Normal price Rm119, Now OFFER RM89 sahaja 😲😲😲

Jommm whatapp kak yus cepat...sementara ready stok ada lagi.

012-3902581

www.wasap.my/60123902581

Veil pengantin Murah Rm38

Fuhhh..lama kak yus tak berkesempatan update kat blog ni. Terlepas pandang, asik bz mengupdate kat page fb aje 😅

Okay, nak info kat korang..now Kami ada offer utk veil yg cantik dan simple. So bg yg nak cari veil yg murah dan bajet2, yg ni sesuai. Nak pakai kejap je kan..so tak nak membazir, dapatkan veil ni.

Ready stok ada 4 warna cream, putih, dusty pink dan mint green.

Minat?? Stok limited. Rojer awal2 yea..

Whatapp kak yus terus.
012-3902581

www.wasap.my/60123902581