Monday, July 31, 2017

Veil pengantin Murah Rm38

Fuhhh..lama kak yus tak berkesempatan update kat blog ni. Terlepas pandang, asik bz mengupdate kat page fb aje 😅

Okay, nak info kat korang..now Kami ada offer utk veil yg cantik dan simple. So bg yg nak cari veil yg murah dan bajet2, yg ni sesuai. Nak pakai kejap je kan..so tak nak membazir, dapatkan veil ni.

Ready stok ada 4 warna cream, putih, dusty pink dan mint green.

Minat?? Stok limited. Rojer awal2 yea..

Whatapp kak yus terus.
012-3902581

www.wasap.my/60123902581

No comments: