Monday, January 9, 2017

Dress & jubah Lelong!

Sempena lady bos nak menunaikan umrah tak lama lagi, dan sempena masuk tahun baru..

Kami nak lelong koleksi2 ready stok kami pada Diskaun 70% !!!

Whatapp je terus ke 011-39250036 yer..

Stok sangat2 limited. Kami lelong Pada harga Kos sahaja tau!

Rugiiii sgt2 kalau tak beli awal..sesuai utk pakai g Dinner, kenduri kendara , atau utk pengapit pengantin.

Terdapat dlm saiz S-Xl, dan pelbagai warna

Whatapp la ye..senanv cerita 😊

Solekan @ makeup pengantin Muslimah

Lamaaa kak yus tak update blog ni..bz sangat2 masuk tahun baru ni nampaknye ☺

Meh nak share gambar makeup by me utk pengantin muslimah last month.

Gambar ni pun ihsan dari customer yer..tq pada pengantin santek manis ni 😍

Macam biasa, tanpa trim kening dan Tak pakai bulu mata palsu yerrrr..emmmm, mesti ada yg was2 kalau tak pakai bulu mata ni, boleh nampak ke kak yus bulu mata setakat guna maskara??

Insyallah boleh sis..akak pakai maskara yg power2 dan berlapis2 gitewww. Yg penting hati senang, makeup syariah compliance 😊

Dah jom tgk gambar..

Nak booking whatapp cepat2 utk lock date ye.. 012-3902581

Wednesday, January 4, 2017

Pelamin cantik dan simple untuk sesi bergambar

As salam!

Selamat tahun baru ☺

Maaf atas kelewatab update di blog ini, kak yus dan team tersangat la bz sepanjang december lepas..

Meh nak share gambar-gambar terkini koleksi pelamin Saiz mini tapi sesuai utk sesi bergambar kenang-kenangan..

Harga mampu milik ye u ollls..any booking whatapp kak yus direct ke 012-3902581