Tuesday, February 28, 2017

Pelamin Mini Eskulsif Murah

Tercari-cari pelamin utk sesi bergambar sesi keluarga?

Sebarang majlis pertunangan, pernikahan, bertandang, baby shower & etc.

Whatapp kak yus segera!

Special offer utk majlis sepanjang march 2017.

Whatapp lokasi majlis dan date majlis utk sebut harga

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Monday, February 27, 2017

Baju Bridesmaid @ pengapit pengantin Murah

Khas utk anda yg nak cari dress utk kawan2 yg nak jd pengapit nanti 💕

Stok clearance sedang berlangsung!

Diskaun 50% tau..

Rm69-79 aje...serius murah! Harga kos aje kami jual

Whatapp cepat2 tau

012-3902581
012-3902581
012-3902581

Thursday, February 16, 2017

Makeup Pengantin Muslimah

Hiiii...lama tak jenguk blog!!

Meh nak share makeup nikah dan sanding utk pengantin kak yus hari tu, Dr. Nadrah dan pasangan Hazwan yg super sweetttt 😊

Macam biasa, makeup by kak yus yg tanpa perlu cukur kening dan Tak pakai bulu mata palsu..so insyallah syariah compliance.

Less is more but still nampak cantik dan pengantin suka!

Selesa pon selasa..tak perlu rasa berat2 mata tanggung bulu mata palsu dan beban berat dosa lagi 😛..ok2 gurau hehe

Yg nak booking akak, cepat2 tau..kalau da penuh akak tak dpt nak tolong

Whatapp 012-3902581

Wednesday, February 15, 2017

Veil Murah

Veil utk dijual 💕

Simple but Nice!! Yg lagi best harga murah u ollllsss.. tak perlu membazir, pakai kejap je kan..

So bg yg nak berjimat, veil ni sesuai utk anda. Normal price rm69, TAPI sekarang OFFER RM39 sahaja tauuu

Whatapp kak Yus cepat sebelum sold out!

012-3902581